Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Flakonik to faktycznie tesciowa na swoim postawila
u nas w pierwszej ciąży od samego początku jak się teściowa o ciąży dowiedziała to cały czas było tego nie róbcie, tego nie wolno, a to trzeba robić tak.... I tak w kółko aż przyszedł czas że mój mąż nie wytrzymał bo już nas szlag trafiał i powiedział jejze to nasze dziecko i będziemy robić jak uważamy a jak będzie trzeba to poprosimy o radę. Trochę zbastowała ale i tak od czasu do czasu wtrącił swoje trzy grosze
najbardziej mi się śmiać chciało jak teraz po dwóch tygodniach od zrobienia testu już słuchałam że na chłopaka jej wyglądam a mój tylko skwitował "japier.... Znowu się zaczęło"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:24
naox, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobitki chcemy zmienić odkurzacz bo mamy ledwo ciągnące redło. Chciałabym ten stojący Hoover. Ma któraś z Was?
I idę za Waszymi sugestiami w sprawie zakupów internetowych.
Dziewczyny które zamawiały przez Allegro od Tiamki (Oluniaa?) czy macie może stamtąd kocyk minky? Czy warto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:38
-
O jaa nie było mnie kilka godzin a tu tyle stron.
Flakonik, to znaczy, że macie wózek a teściowa kupiła Wam drugi? Heloł...
Chociaż tyle, że ładny.
Moja teściowa mieszka 3km dalej, a nie odzywam się z nią od hm... dwóch/trzech miesięcy. Masakra, wygarnęłam jej wszystko jak leci i teraz cisza, ale żeby się nie zainteresować co z wnukiem, to już babsko wredne. Ona zawsze obrażała się jak małe, krnąbrne dziecko. Nie cieeeeerpię jej.
Na szczęście mój J. stoi po mojej stronie i teść z którym jest po rozwodzie. Nie miałam z nim nigdy tak dobrych relacji, do momentu w którym się dowiedział, że będzie dziadkiem.
Wracając do wózka moi rodzice dorzucili kaskę i teść, więc odeszło nam sporo.
Podliczyłam ile kosztowała wyprawka i jestem w szoku. Co prawda nie oszczędzałam, ale nazbierało się. Mam już wszystko, mogę leżeć, tyć, czekać na poród. Nawet pampersy mam
MamaJulka, ja swoje minky kupowałam od makaszki i powiem, że nawet ok, ale strasznie ta druga strona sztywna i musiałam się naprasować, a komplet do wózka minky kupiłam od innego sprzedawcy MikoMinky i nie mogę się napatrzeć i przestać miętosić. Takie milutkie, delikatne, śliczne, że ojej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:46
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madzisek, gosia mmr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś jakiś dobry dzień mam chociaż plecy daja popalic. Zaraz idę zrobić tą szarlotke z budyniem !

Dziś przyszedł półko-przewijak jestem mega zadowolona! Nie trzeba się schylac duże półki, stabilny. Czekamy jeszcze na lozeczko !
No i jeszcze przewijak muszę zamówić !:*
Miłego dnia!
P.S zieloneoliwki wszystkiego naaaaajlepszego ! Szybkiego porodu i czego tam sobie wymarzysz!
Flakonik- w razie jak jeden się rozwali masz zapas haha
teściowa pewnie chciala DOBRZE jak to teściowa!
nick nieaktualny, Matleena, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja właśnie wróciłam z wizyty wszystko jest dobrze. Malutka waży już 922 g widziałam obraz w 3D i odniosłam wrażenie, że mała ma usta we mnie a nosek po tatusiu. Mąż twierdzi, że mam bujną wyobraźnię ale naprawdę zobaczyłam takie podobieństwo. Ogólnie to dowiedziałam się że moja doktor będzie przy porodzie, od 38 tygodnia 2 razy w tygodniu kontrole i gdyby coś się działo to powiedziała że będziemy rodzić i najlepiej to z rana bo tak na prawdę wtedy anestezjolog może zapodać znieczulenie W nocy można w sumie zapomnieć Generalnie przepisy swoją drogą a w praktyce swoją drogą. Mam nadzieję, że będę miała szczęście bo chciałabym to znieczulenie.
nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania14, nick nieaktualny, justyna14, nick nieaktualny, moniek90, emilka24, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

mam tyle jabłek, że muszę coś z nimi zacząć robić