Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Flakonik to faktycznie tesciowa na swoim postawila
u nas w pierwszej ciąży od samego początku jak się teściowa o ciąży dowiedziała to cały czas było tego nie róbcie, tego nie wolno, a to trzeba robić tak.... I tak w kółko aż przyszedł czas że mój mąż nie wytrzymał bo już nas szlag trafiał i powiedział jejze to nasze dziecko i będziemy robić jak uważamy a jak będzie trzeba to poprosimy o radę. Trochę zbastowała ale i tak od czasu do czasu wtrącił swoje trzy grosze
najbardziej mi się śmiać chciało jak teraz po dwóch tygodniach od zrobienia testu już słuchałam że na chłopaka jej wyglądam a mój tylko skwitował "japier.... Znowu się zaczęło"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:24
naox, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobitki chcemy zmienić odkurzacz bo mamy ledwo ciągnące redło. Chciałabym ten stojący Hoover. Ma któraś z Was?
I idę za Waszymi sugestiami w sprawie zakupów internetowych.
Dziewczyny które zamawiały przez Allegro od Tiamki (Oluniaa?) czy macie może stamtąd kocyk minky? Czy wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:38
-
O jaa nie było mnie kilka godzin a tu tyle stron.
Flakonik, to znaczy, że macie wózek a teściowa kupiła Wam drugi? Heloł...
Chociaż tyle, że ładny.
Moja teściowa mieszka 3km dalej, a nie odzywam się z nią od hm... dwóch/trzech miesięcy. Masakra, wygarnęłam jej wszystko jak leci i teraz cisza, ale żeby się nie zainteresować co z wnukiem, to już babsko wredne. Ona zawsze obrażała się jak małe, krnąbrne dziecko. Nie cieeeeerpię jej.
Na szczęście mój J. stoi po mojej stronie i teść z którym jest po rozwodzie. Nie miałam z nim nigdy tak dobrych relacji, do momentu w którym się dowiedział, że będzie dziadkiem.
Wracając do wózka moi rodzice dorzucili kaskę i teść, więc odeszło nam sporo.
Podliczyłam ile kosztowała wyprawka i jestem w szoku. Co prawda nie oszczędzałam, ale nazbierało się. Mam już wszystko, mogę leżeć, tyć, czekać na poród. Nawet pampersy mam
MamaJulka, ja swoje minky kupowałam od makaszki i powiem, że nawet ok, ale strasznie ta druga strona sztywna i musiałam się naprasować, a komplet do wózka minky kupiłam od innego sprzedawcy MikoMinky i nie mogę się napatrzeć i przestać miętosić. Takie milutkie, delikatne, śliczne, że ojej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 16:46
Flakonik, Mama-julka, Madzisek, gosia mmr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś jakiś dobry dzień mam chociaż plecy daja popalic. Zaraz idę zrobić tą szarlotke z budyniem !
Dziś przyszedł półko-przewijak jestem mega zadowolona! Nie trzeba się schylac duże półki, stabilny. Czekamy jeszcze na lozeczko !
No i jeszcze przewijak muszę zamówić !:*
Miłego dnia!
P.S zieloneoliwki wszystkiego naaaaajlepszego ! Szybkiego porodu i czego tam sobie wymarzysz!
Flakonik- w razie jak jeden się rozwali masz zapas hahateściowa pewnie chciala DOBRZE jak to teściowa!
Flakonik, Matleena, kwiatakacji, alicja_, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja właśnie wróciłam z wizyty wszystko jest dobrze. Malutka waży już 922 g widziałam obraz w 3D i odniosłam wrażenie, że mała ma usta we mnie a nosek po tatusiu. Mąż twierdzi, że mam bujną wyobraźnię ale naprawdę zobaczyłam takie podobieństwo. Ogólnie to dowiedziałam się że moja doktor będzie przy porodzie, od 38 tygodnia 2 razy w tygodniu kontrole i gdyby coś się działo to powiedziała że będziemy rodzić i najlepiej to z rana bo tak na prawdę wtedy anestezjolog może zapodać znieczulenie W nocy można w sumie zapomnieć Generalnie przepisy swoją drogą a w praktyce swoją drogą. Mam nadzieję, że będę miała szczęście bo chciałabym to znieczulenie.
Mama-julka, Madzisek, Flakonik, Marta0912, pati_zuzia, ania14, MeGi2986, justyna14, Suerte, moniek90, emilka24, kwiatakacji, alicja_, ZieloneOliwki, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny