Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadulka wrote:Dziewczyny tak czytam Wasze wypowiedzi, że dzidziuś śpi na początku na boku to co myślicie o tych wałeczkach do spania dla malucha?
http://allegro.pl/bezpieczne-waleczki-dla-niemowlat-do-lozeczka-i5527607943.html
gdyby nie Wy to chyba nic bym nie wiedziała..Nadulka lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja oglądam sobie na ipli "Porody" i powiem szczerze, że jakoś czuję się spokojniejsza, bo nie wygląda to wcale tak źle. Jakoś chyba gorzej to sobie wyobrażałam a tak naprawdę to każda daje radę
i utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, że żadnej cesarki nie chcę, chyba, że nie będzie innej opcji.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:A ja oglądam sobie na ipli "Porody" i powiem szczerze, że jakoś czuję się spokojniejsza, bo nie wygląda to wcale tak źle. Jakoś chyba gorzej to sobie wyobrażałam a tak naprawdę to każda daje radę
i utwierdzam się coraz bardziej w przekonaniu, że żadnej cesarki nie chcę, chyba, że nie będzie innej opcji.
Madzia tez mysle ze jak kazda daje rade to i ja sobie poradze:-) nie biore innej opcji pod uwage, a szczerze to wole sn niz cc, nie wiem czemu ale jakos cc bardziej sie boje.Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Nie chciałabym cesarki. Być ciętą, brr, a poza tym dla dziecka lepiej gdy sn. Nie rozumiem kobiet które robią ją na życzenie. Ale takie czasy, płacisz i masz.
Ja się np. Boje jak mi się pogoi tam, ogólnie robią mi się okropne blizny i źle mi się goi, i właśnie obawiam się czy mi tam na dole nie zrobią się jakieś dziwne grubena brzuchu da się schować a tam mogą przeszkadzać
ale wiem że dla hormonów jest dużo lepszy poród SN i raczej taki wolę, porodu się nie obawiam ale tego co będzie później...
-
nick nieaktualnyMnie przeraza i sn i cc. Wedlug mnie tyle samo plusow co minusow obie opcje
Przeraza mnie najbardziej pekniecie tam i i naciecie krocza...
W cc bol po operacji i ze nie bede w stanie zajac sie dziecmi z powodu tego. Mi soe robi szybko slabo i na sama mysl o cieciu juz mi sie cos robi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 20:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny