X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Pola_27 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze. Trzymaj sie Kochana !!!

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Ogladam wlasnie "moje 600gramow szczescia" ten szpital Ujastek powiem Wam na wypasie:-) super ze sa takie szpitale gdzie maluszki po 600g sa ratowane.

Nie to ze moj szpital zly, bo tez nowoczesny, ale ten Ujastek taki duzy i wogole :-)
    Na 99% bede tam rodzic. Jeszcze sie upewnie po dniu otwartym w sobote

Pchelka a jest juz 4odc online?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 20:35

• balbo Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj sie tam Ola!!!
    Ja z bólami kregoslupa i twardym brzuchem wyladowalam u lekarza, bo lekarz podejrzewał že coś niie tak jest z łožyskiem. Na szczescie wszystko jest dobrze, poza tym że boli mnie tak okropnie, że jak idę do toalety to wyje z bolu. No cóż mam nadzieję, że z czasem przejdzie.

• Eve_84 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:29

l22ntv73ogvn473k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola to trzymaj się dzielnie będzie dobrze;)

• stars2345 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 13:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola trzymaj sie i daj znacco i jak.

• ania14 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę Was nadrobiłam...

Ola trzymaj się będzie dobrze :)

Flakonik ja nie wiem jak zareagowałabym na ten wózek ;/ ale na pewno nerwowo i nie przyjemnie ;/ mogli jechać z Tobą do sklepu wybrać albo oddac część za ten co Ty sobie wybrałaś... nie lubie takich niespodzianek ;/ żeby nawet sobie koloru nie wybrać? ;/

też jestem ciekawa która się pierwsza rozpakuje :)
    znajoma urodziłą 3tyg przed terminem ale wszystko ok i są już w domu
    chyba lepiej 3 przed jak 2 po? :P
    ja dzisiaj zerkłam na ekran że nawet chyba była data wg usg termin na koniec listopada

dzwonili do mnie w prywatnego gabinetu że uda się te usg jutro, mam być na 14,45
    zobacze może buźke :) może... bo dzisiaj gin mówił że jak bedzie kręgosłupem odwrócona to nic nie zobaczymy ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 20:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Na 99% bede tam rodzic. Jeszcze sie upewnie po dniu otwartym w sobote

Pchelka a jest juz 4odc online?

Nie ma, ja nadrabiam zaleglosci

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Ktoras z Was pisala o 100% soku z zurawiny, szukalam w paru sklepach i nie znalazlam, o jaki dokladnie chodzi i gdzie go kupic?
    W aptece taki kupisz;)

stars2345 lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:59

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:

Jak sobie radzicie ze zgaga? Bo moja chyba w ogóle nie ma przerw. Mam wrażenie, że ta zgagę mam cały czas.

Ja też mam prawie ciągle... migdały pomagają, ale na chwilkę, teraz odkryłam zimne mleko- działa na dłużej ;)

Ostatnio też pomogły mi cukierki lodowe :P

Największa zgagę mam po zupie pomidorowej (którą uwielbiam!) i po pasztecie :P ostatnio mi coś odbiło, bo jak babcia mi dała pasztet od Dudy, ten taki w tej folii to tak mnie ochota naszła, że wyżerałam go z tej folii! Mąż się śmiał a ja nie umiałam się opanować :P później przecierpiałam całą noc za to, bo zgag była ogromna!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stars2345 wrote:
    Ktoras z Was pisala o 100% soku z zurawiny, szukalam w paru sklepach i nie znalazlam, o jaki dokladnie chodzi i gdzie go kupic?

U nas w aptece Dbam o zdrowie 400 ml za 20 parę zł. Zobacz na ich stronie internetowej. Może masz tą aptekę w mieście?

• Evka Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest już 4 odc. http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/moje-600-gramow-szczescia/wideo/odc-4/21562582

Pchelkaa lubi tę wiadomość

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:29

l22ntv73ogvn473k.png
  • naox Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka u nas wyszło 4,5-5tys.
    Stars ja kupiłam sok 100% zurawiny w sklepie eko 250ml za 7zl takze super cena. Wczoraj kupilam duża butle brzoza/żurawina..ale nie dobre.
    Ola trzymaj się i daj znac.

Narobilam sobie ochoty na szarlotkę z budyniem i wlasnie wyjęłam z piekarnika. Za dlugo stałam i mam stopy opuchnięte jak nie wiem. Piszę trzy po trzy, bo z telefonu. Kładę się niedługo, bo ledwo żyje. Dobranoc kochane i do jutra.

p19uyx8dnezstxe3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide ogladac. I moze sobie obejrze jeszcze jakis porod

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlaśnie obejrzałam 4 odcinek.....bardzo smutne zakończenie, współczuje rodzicom ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve_84 wrote:
    Cześć Dziewczęta! My wczoraj wróciliśmy z krótkiego wypadu w Polskę. Dzisiaj według Belly rozpoczęliśmy 30 tydzien. Ale ten czas zleciał... Zdecydowałam juz gdzie bede rodzic. Wyprawka prawie gotowa. Zaczynam ogarniać mieszkanie i jak wszystko juz skończę to zacznę odpoczywać :-)
    Flakonik, ja bede chodzic do szkoły rodzenia w Ecopartus.
    Jutro kolejny pogrzeb... Zmarła babcia mojego M. Minął miesiac od pogrzebu jego mamy... Ech...
    Śpijcie dobrze!

Kochama wyobtazam sobie co czujecie, mojemu mezowi zmarla babcia a miesiac pozniej tata :-( straszne przezycie dla calej rodziny. Trzymajcie sie razem, to pomaga

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naox wrote:
    Pchelka u nas wyszło 4,5-5tys.
    Stars ja kupiłam sok 100% zurawiny w sklepie eko 250ml za 7zl takze super cena. Wczoraj kupilam duża butle brzoza/żurawina..ale nie dobre.
    Ola trzymaj się i daj znac.

Narobilam sobie ochoty na szarlotkę z budyniem i wlasnie wyjęłam z piekarnika. Za dlugo stałam i mam stopy opuchnięte jak nie wiem. Piszę trzy po trzy, bo z telefonu. Kładę się niedługo, bo ledwo żyje. Dobranoc kochane i do jutra.

No i u Nas pewnie tak wyjdzie bo sam wozek ze 2 tys, a gdzie posciel, ubranka, kosmetyki itp:-)

‹‹ 980 981 982 983 984 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ