Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Faktycznie ciężko nadrobić Co do objawów to ja od początku bardzo bolesne, nabrzmiałe piersi i senność. Dopiero po 8 tygodniu doszły mdłości, zwlaszcza jak jestem choć trochę głodna. Także spokojnie dziewczyny, jeszcze może się rozkręcić
Violet Flower lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Magdaa21 wrote:My nie pijemy od września zeszłego roku, od grudnia się staraliśmy. Więc wszyscy jakby domyslaja się czemu nie pijemy ale siedzą na razie cicho. A w Wielkanoc zrobiłam taka aferę że mam okres (a miałam dwie brązowe plamki,4dni później pozytywny test :p) że na pewno się tego nie spodziewają.
to ładną niespodziankę zrobicieMagdaa21 lubi tę wiadomość
M.Ż. -
ostatnio będąc z dziećmi na lodach, jakaś starsza kobieta siedząca obok mnie pogratulowała mi ciąży.. ja wielkie oczy zrobiłam i pytam się skad wie skoro nawet brzuszka nie mam, a ona do mnie: "widać jak siadasz, nieświadomie ostrożnie", zaśmiałam się lekko.. ale wiecie nigdy nie zwracałam uwagi na to jak "siadam"
Magdaa21, agniecha2101, Dip88, futuremama lubią tę wiadomość
M.Ż. -
M.Ż. wrote:to ładną niespodziankę zrobicie
No a ja na prima aprilis wkrecilam wuja mojego faceta że jestem w ciąży... A prawdopodobnie dzidziusia zrobiliśmy 2.04.2018 xD dzień późniejMagdaa21, M.Ż., agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Vivanillka wrote:No a ja na prima aprilis wkrecilam wuja mojego faceta że jestem w ciąży... A prawdopodobnie dzidziusia zrobiliśmy 2.04.2018 xD dzień później
czyli święta udane można powiedzieć w Twoim przypadku
Vivanillka lubi tę wiadomość
M.Ż. -
KOCHANE trzymajcie z mnie kciuki.. lece do wanny i do lekarza, odezwe się wieczorem co powiedział, mam nadzieję ze bede mogła pochwalić się zdjęciem usg <pełna nadziei>
Vivanillka, Magdaa21, s1985, bondzik007, Violet Flower, Lotopałanka, agniecha2101, futuremama, Paula222 lubią tę wiadomość
M.Ż. -
M.Ż. wrote:czyli święta udane można powiedzieć w Twoim przypadku
A jak a termin porodu wg prawdopodobne owu 02.04 to 24.12.2018 więc też świątecznie
A u mnie dziś schabowe w sosie z pieczarkami i ziemniaczki do tego. Wstawialam mięsko i czekam na resztę garow bo się piorą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 14:32
-
M.Z. Kciuki mocno!!! Hahaha ale babka, która wyczaila to po sposobie siadania to mistrzostwo moja babcia powiedziała, ze to widać u mnie po oczach, a w dodatku senna jakaś zmęczona ciagle...mojej mamie tez podobno wyczuła ciąże i miała racje szarlatanki babuszki
Pieroooogi ruskie! Taka miałam ochotę, właśnie sie grzeją HihihiM.Ż., Lotopałanka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Agniecha dokładnie tak jak napisała Madzia To jej strona, dużo fajnych informacji
Jagoda przepiękne zdjęcie!
A moje objawy to też róznie..piersi niby bolą, brzuch też czasem coś tam zakłuje, jestem senna ale myślę że to wina duphastonu. Mam schizy jakich mało
A co do rozstępów to jestem ciekawa jak będzie u mnie.. moja mama nie miała. Ja smaruję się oliwką babydream dla ciężarnych i palmersem
Magda co do opalania, to jak jestem gdzieś na wakacjach to ciężarne przeważnie się opalają. W zeszłym roku bylismy w Turcji to tam to już w ogóle był wysyp brzuszków
M.Ż kciuki!!
Haha coś w tym jest, że inni czasem szybciej wyczuwają ciążę niż my sami Babka niezła u mnie np moja bratowa podejrzewała bo stwierdziła że mam mętne oczy jak w pierwszej ciążyagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Bondzik, spokojnie najważniejszym „objawem”, który masz niezaprzeczalnie jest beta ! Cała reszta sie nie przejmuj, bedzie dobrze objawy na pewno jakoś uspokajają ale tak naprawdę nie są gwarancja, a ich brak nie jest złym sygnałem:)
Nooo właśnie o te oczy babci chodziło, co ona tam zobaczyła to ja nie wiem, ale teraz wszystkie marsz do lustra i wyszukiwać
Nie dość, ze ledwo dzis zipie to jeszcze sie nazarlam pierogów jak mały prosiak padne zaraz a potem pęknę!agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
ja sobie w końcu zrobilam spaghetti z sosem szpinakowo śmietankowym ale nie powiem żeby znowu dobrze mi weszło normalne jedzenie. Musiałam zajeść lodem
Lotopałanka lubi tę wiadomość