Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen dobrze będzie. Może po prostu jest za wcześnie skoro masz długie cykle to z każdym dniem i rosnącą beta będzie większe prawdopodobieństwo coś zobaczyc. Trzymam kciuki za dobry wynik jutrzejszej bety :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 16:47
Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zaczęłam dziaiaj plamić, nie boli mnie brzuch przy tym, czuję się dobrze, ale te plamienie mnie niepokoi, nie jest tego dużo, krew jest bardziej rozcieńczona. Wizyta dopiero jutro, nie wiem czy jechać na cito do jakiegoś lekarza czy zaczekać?
-
PatkaPatka wrote:Dziewczyny zaczęłam dziaiaj plamić, nie boli mnie brzuch przy tym, czuję się dobrze, ale te plamienie mnie niepokoi, nie jest tego dużo, krew jest bardziej rozcieńczona. Wizyta dopiero jutro, nie wiem czy jechać na cito do jakiegoś lekarza czy zaczekać?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Madlen jeszcze nic nie wiadomo. Trzymam kciuki oby było wszystko ok.
Patka leć do lekarza albo na IP. Lepiej dmuchać na zimne.Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
Mindusia a wydawać by się mogło że w krajach tak rozwiniętych z takimi możliwościami i sprzętem jest wręcz wspaniale. A tu jak dla mnie średniowiecze
Irminka1231 lubi tę wiadomość
-
PatkaPatka wrote:Dziewczyny zaczęłam dziaiaj plamić, nie boli mnie brzuch przy tym, czuję się dobrze, ale te plamienie mnie niepokoi, nie jest tego dużo, krew jest bardziej rozcieńczona. Wizyta dopiero jutro, nie wiem czy jechać na cito do jakiegoś lekarza czy zaczekać?
Ja bym poszła dzis. trzymam kciuki! -
Do cholery jasnej, kiedy wreszcie ustąpią te parszywe mdłości? Opiekować się dzieckiem trudno jak nie wiem, domu już nie ogarniam, w pracy mi się zaległości zaczynają robić. Nie wymiotuje, ale tak mnie mdli calymi godzinami, że żyć się nie da. Na zrozumienie też trudno liczyć, bo to przecież "nic takiego, normalne, że Cię mdli".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 17:38
Madzikj lubi tę wiadomość
-
Ja przed chwilą pisalam ze dziś mdlosci nie ma. Guzik, przyszły ale po poludniu ! Do tego stopnia że zamiast zjeść obiad musiałam najpierw zwymiotowac mimo że nie było czym
Ja juz 3 kg mniej a to 7t 6 d dzis.
Trochę kluje mnie też brzuch dzis mimo że bite dupka.
Ech dziewczyny, byle wytrwac ten pierwszy trymestr.
Mąż chyba już sobie zdaję sprawę co narozrabial podtrzymuje na duchu, mówi jaka to jestem śliczna mimo że ja czuje się i wyglądam jak, za przeproszeniem, kupa -
o matko ale sie najadłam placków ufffff
dzięki kochane za oparcie
musze poczekac do tego pon bo u nas di ginów terminy na poczatek lipca
madlen może byc za wczesnie skoro miałas nieregularne cykle, uszy do góry !marrakech2708, Madlen_:) lubią tę wiadomość
-
PatkaPatka wrote:Jade do lekarza, trzymajcie kciuki!
Inaa, rano miałam brak apetytu ale w ciagu dnia nadrabiam i krem z cukini zagryzalam sernikiem. Czyli sernik, potem zupa apo zupie znowu sernik. Czuje sie jak mały wieprz i leze do góry brzuchem, a ok 20 wizyta ! Będe sie czołgać chybaViolet Flower, Dip88 lubią tę wiadomość
-
hahaha marrakech... nie martw się ja te placki zajadałam gumą rozpuszczalną truskawkową. Ja nie wiem bede musiała przejść się do dietetyka bo za chwile bede się kulać a nie chodzić hahaha
-
Mnie też mdli cały dzień, wymiotowalam przy myciu zębów... W żadnej ciąży tak wcześnie nie było mi tak źle, a dwójka dzieciaków pod opieką. Właśnie gofry robię i o dziwo nawet mi podeszły. Inaa, co to za fajne placki jadlas?❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
inaa wrote:hahaha marrakech... nie martw się ja te placki zajadałam gumą rozpuszczalną truskawkową. Ja nie wiem bede musiała przejść się do dietetyka bo za chwile bede się kulać a nie chodzić hahaha❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Jak sobie nawzajem bedziemy mowić co jemy, to skutkuje zrobieniem smaka i obżarstwem
Staram sie zachować balans, skoro do zupy dorzuciłam sernik to będe grzeczna przy kolacji. Taka równowaga zeby nie byc kulką ale nie wiem jak bedzie sie to miało w praktyce
Daniela, współczuje, to pierwsze takie mdłości w tej ciazy? Byc moze przeoczyłam wczesniejsze. Ale to kolejny dowód, ze ciąża nie musi byc taka sama i objawy bądź ich brak niekoniecznie jest szablonem i wyznacznikiem - ku pocieszeniu tym z nas, które sie o to martwią -
Violet Flower
Dip88
Marrakech
Inaa bardzo Wam dziękuję za wsparcie, jesteście kochane !!! Już się ogarnęła jestem dobrej myśli i czekam na jutrzejszy dzień.
Violet Flower widzę że też jesteś z Krakowa - gdzie chodzisz do lekarza ?marrakech2708, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Jeju nie odniosę się nie mam mocy poczytałam
Mocno 3 mam kciuki zeby wszzystko było dobrze ...agniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Marrakech, w moich zdrowych ciazach kojarzyłam mdłości z etapem serduszka. Teraz mam wrażenie, że pojawiły się wcześniej. Może też zwykle zmęczenie się nałożyło i dlatego czuje się taka przeorana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 18:28
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020