Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
_Jagoda_ wrote:Ale u PatkaPatka już 6 t4 dzień - a dzidziol rośnie ponoć 1 mm na dzień, wiec jak u Ciebie w 6 miał 3,5 - to wszystko w jak najlepszym porządku
Mam nadzieję , ze sobie rośnie , ja tam się boję kolejnej wizyty , ze na samą myśl mam wsteczny ;p_Jagoda_ lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Madlen, ja chodzę do Wiślanych Tarasów tam jest wielu dobrych lekarzy, moje znajome również chodzą i polecają
Patka Patka i Jagoda gratuluję zdrowych bąbelków_Jagoda_ lubi tę wiadomość
-
Hejo! A ja jestem po wizycie u immunologa, za 5 tyg schodzę ze sterydu. Ufff.
Poza tym mdłości, senność, czyli bez zmian.
Jutro chyba zamawiam detektor. Będę podsłuchiwaćLilly_Ana lubi tę wiadomość
-
Jagoda gratuluję Oby codziennie były same takie dobre wiadomości.
Tak pozatym mam ochotę na fasolke szparagową obsmazona w bułce tartej.
mokka, _Jagoda_, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Jagoda gratuluję Oby codziennie były same takie dobre wiadomości.
Tak pozatym mam ochotę na fasolke szparagową obsmazona w bułce tartej.
Teraz mi narobiłaś "smaka"Dip88, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Widzę że dziś prym wiedzie wątek kulinarny
Fasolka w bułce tartej brzmi dobrze
Od czytania o słodkim, póki co, robi mi się niedobrze
U mnie dziś było spaghetti na kolację - chodziła za mną ochota na pomidory od rana...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 20:59
-
U mnie ochota na pomidory to jakaś masakra, codziennie zjadam i koniecznie z jogurtem i solą . Tylko martwi mnie że w ciągu dnia w ogóle nie mam apetytu za to nadrabiam wieczorami bo przestaje mieć nudności...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 21:02
-
Fasolka w bułce na masełku żyć nie umierać, pychotka! Kurczę nie mogę się doczekać aż będzie na polu
agniecha2101, Dip88, M.Ż. lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
o nieeeeeee fasolka z bułką tartą kooooooocham, a nie mogę ;( płakać mi się chce...
Poza tym płakałam sobie przed chwilą bo mi sie przypomniało o przykrej sprawie z moim tata -
Ok. Jak zrobię zapraszam wszystkie. Odrazu parę kilo wezmę będziemy siedzieć i się objadac do upadłego... Aż się poslinilam
agniecha2101, mokka lubią tę wiadomość
-
mokka wrote:Hejo! A ja jestem po wizycie u immunologa, za 5 tyg schodzę ze sterydu. Ufff.
Poza tym mdłości, senność, czyli bez zmian.
Jutro chyba zamawiam detektor. Będę podsłuchiwać2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
inaa wrote:o nieeeeeee fasolka z bułką tartą kooooooocham, a nie mogę ;( płakać mi się chce...
Poza tym płakałam sobie przed chwilą bo mi sie przypomniało o przykrej sprawie z moim tata -
Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzidziusiów!
Witam nową przyszłą mamusię ☺️
Ja miałam mieć wizytę w czwartek ale tak się wystraszyłam krwawienia, że pojechałam dzisiaj. Z miejsca mnie przyjęli, czekałam może z 10 min. Dzidzia żyje, bryka, ma 2cm i serduszko bije 170razy/min. Dostałam leki i mam nadzieję, że będzie dobrze. Przyczyna krwawienia nie jest znana, bo wszystko wygląda tak jak powinno. Dostałam też sporą listę badań do wykonania, a na następnej wizycie już usg prenatalne 17.05
☺️TaPaT, RudyTygrysek, futuremama, agniecha2101, bondzik007, Lilly_Ana, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Dziewczynki mamy gości wiec niestety nie nadrobię i za wiele nie napisze, ale mam piękne wiesci
Okazało sie ze pecherzyki są dwa, zarodki są i dwa serduszka biją drugi troszkę mniejszy i słabszy wiec w poniedziałek monitoring zeby sprawdzić czy nadgonil silniejszego zaniemówiłam...!!!SAINT90, MagicCherryCupcake, Lotopałanka, TaPaT, Dip88, Violet Flower, RudyTygrysek, _Jagoda_, Cyganieszka, PatkaPatka, Magdaa21, Paula222, futuremama, Azzurra, agniecha2101, bondzik007, Lilly_Ana, Aguś 90, M.Ż., Karmelkovaa, Madlen_:), joasia8966 lubią tę wiadomość