Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PatkaPatka wrote:Wróciłam, plamienie ustało, więc na razie mam brać duphaston i się oszczędzać, ale jakby się powtórzyło to do szpitala na oddział i od razu na L4, ciąża żywa, dzidziuś ma 7mm, serduszko bije. Wg usg 6tc4dn czyli 3 dni różnicy między usg a om.
cudna wiadomość, teraz duzo duzo odpoczynku i bedzie dobrze :*M.Ż. -
Wow jakie piękne wieści!! Gratuluję serduszek, odpoczywaj teraz dużo !! Za trojemarrakech2708 wrote:Dziewczynki mamy gości wiec niestety nie nadrobię i za wiele nie napisze, ale mam piękne wiesci

Okazało sie ze pecherzyki są dwa, zarodki są i dwa serduszka biją
drugi troszkę mniejszy i słabszy wiec w poniedziałek monitoring zeby sprawdzić czy nadgonil silniejszego
zaniemówiłam...!!!
-
Cóż za wiadomość!marrakech2708 wrote:Dziewczynki mamy gości wiec niestety nie nadrobię i za wiele nie napisze, ale mam piękne wiesci

drugi troszkę mniejszy i słabszy wiec w poniedziałek monitoring zeby sprawdzić czy nadgonil silniejszego
zaniemówiłam...!!!
To dlatego miałaś tak wysokie wartości bety, chyba dobrze kojarze, że to Ty, a jeśli mylę z kimś innym to przepraszam
-
O kurczemarrakech2708 wrote:Dziewczynki mamy gości wiec niestety nie nadrobię i za wiele nie napisze, ale mam piękne wiesci

zaniemówiłam...!!!
ale super
) no to podwójne gratulacje!! Oby obydwa pięknie i zdrowo rosły
-
Marrakech gratuluję podwójnego szczęścia
Niesamowita wiadomość.
A ja nie wiem czy usne dzisiaj. Nie mogę przestać myśleć o jutrzejszej wizycie.
_Jagoda_ lubi tę wiadomość
-
marrakech2708 wrote:Dziewczynki mamy gości wiec niestety nie nadrobię i za wiele nie napisze, ale mam piękne wiesci

zaniemówiłam...!!!
Wow! Mówiłam, że ta wysoka beta to nie bez powodu! Ale wieści
Cieszę się Waszym szczęściem! Pewnie zwaliło Cię to z nóg, co?
) Partner był z Tobą?

-
Dip88 będzie dobrze, musi być. Tutaj codziennie same dobre wieści są, więc u Ciebie na pewno nie będzie inaczejDip88 wrote:Marrakech gratuluję podwójnego szczęścia
Niesamowita wiadomość.
A ja nie wiem czy usne dzisiaj. Nie mogę przestać myśleć o jutrzejszej wizycie.
Trzymam jutro mocno kciuki! O której godzinie masz wizytę? -
Tapat tak to ja miałam betę rakiete, dlatego jak pokazał mi dzis jednego bąbla to poprosiłam zeby dobrze poszukał, ze ta beta była taka wysoka i czy na pewno jeden...i znalazł
No i mamy duecik 
Jagoda dziekuje Ci kochana!!!! Siedział w poczekalni...zaniemówił! Haha szok roku! Aż sie chlopina napił po powrocie
Teraz byle rosły w sile razem
Dziekuje wszystkim! Nadrobię was jutro!
Lotopałanka, agniecha2101, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
marrakech2708 wrote:Dziewczynki mamy gości wiec niestety nie nadrobię i za wiele nie napisze, ale mam piękne wiesci

zaniemówiłam...!!!
Wow! Super wiadomość! Sama bym taką chciała usłyszeć, ale dobrze, że chociaż jedno Bobo jest i jedno serduszko bije! Dla Ciebie podwójne gratulacje. Oby maluszek nadgonił
☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn

05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb
-
Gratuluje podwujnego szczescia.witam nowe dziewczyny.u mnie mdlosci nadal 24 na dobe ale wczoraj udalomi sie zjesc ciazowo zachciewajke.ugotowalam zupe szczawiowa .nigdy nie lubialam a teraz chodzilaza mna kilka dni.dzieci oczywiscie nie lubia ale maz bardzo.zawiod sie wieczorem ze na kolacje mu nie zostala juz bo ja dwa razy do garnka podchodzilam.ciesze sie ze na waszych wizytach same dobre wiesci.milego dniamarrakech2708 wrote:Dziewczynki mamy gości wiec niestety nie nadrobię i za wiele nie napisze, ale mam piękne wiesci

zaniemówiłam...!!!
-
Witam z rana

Madlen_:) kciuki za betę ...&&
Lotopałanka ooo to kciuki za zdanie prawka
RudyTygrysek witamy
marrakech2708 !!! Wow
To podwójne gratulacje !!!!!
Ale wieści
Lotopałanka, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]