Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PatkaPatka wrote:Wróciłam, plamienie ustało, więc na razie mam brać duphaston i się oszczędzać, ale jakby się powtórzyło to do szpitala na oddział i od razu na L4, ciąża żywa, dzidziuś ma 7mm, serduszko bije. Wg usg 6tc4dn czyli 3 dni różnicy między usg a om.
cudna wiadomość, teraz duzo duzo odpoczynku i bedzie dobrze :*M.Ż. -
marrakech2708 wrote:Dziewczynki mamy gości wiec niestety nie nadrobię i za wiele nie napisze, ale mam piękne wiesci
Okazało sie ze pecherzyki są dwa, zarodki są i dwa serduszka biją drugi troszkę mniejszy i słabszy wiec w poniedziałek monitoring zeby sprawdzić czy nadgonil silniejszego zaniemówiłam...!!! -
marrakech2708 wrote:Dziewczynki mamy gości wiec niestety nie nadrobię i za wiele nie napisze, ale mam piękne wiesci
Okazało sie ze pecherzyki są dwa, zarodki są i dwa serduszka biją drugi troszkę mniejszy i słabszy wiec w poniedziałek monitoring zeby sprawdzić czy nadgonil silniejszego zaniemówiłam...!!!
To dlatego miałaś tak wysokie wartości bety, chyba dobrze kojarze, że to Ty, a jeśli mylę z kimś innym to przepraszam -
Okazało sie ze pecherzyki są dwa, zarodki są i dwa serduszka biją drugi troszkę mniejszy i słabszy wiec w poniedziałek monitoring zeby sprawdzić czy nadgonil silniejszego zaniemówiłam...!!! -
Marrakech gratuluję podwójnego szczęścia Niesamowita wiadomość.
A ja nie wiem czy usne dzisiaj. Nie mogę przestać myśleć o jutrzejszej wizycie._Jagoda_ lubi tę wiadomość
-
Okazało sie ze pecherzyki są dwa, zarodki są i dwa serduszka biją drugi troszkę mniejszy i słabszy wiec w poniedziałek monitoring zeby sprawdzić czy nadgonil silniejszego zaniemówiłam...!!!
Wow! Mówiłam, że ta wysoka beta to nie bez powodu! Ale wieści Cieszę się Waszym szczęściem! Pewnie zwaliło Cię to z nóg, co? ) Partner był z Tobą? -
Dip88 wrote:Marrakech gratuluję podwójnego szczęścia Niesamowita wiadomość.
A ja nie wiem czy usne dzisiaj. Nie mogę przestać myśleć o jutrzejszej wizycie.
Trzymam jutro mocno kciuki! O której godzinie masz wizytę? -
Tapat tak to ja miałam betę rakiete, dlatego jak pokazał mi dzis jednego bąbla to poprosiłam zeby dobrze poszukał, ze ta beta była taka wysoka i czy na pewno jeden...i znalazł No i mamy duecik
Jagoda dziekuje Ci kochana!!!! Siedział w poczekalni...zaniemówił! Haha szok roku! Aż sie chlopina napił po powrocie
Teraz byle rosły w sile razem
Dziekuje wszystkim! Nadrobię was jutro!Lotopałanka, agniecha2101, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Wow! Super wiadomość! Sama bym taką chciała usłyszeć, ale dobrze, że chociaż jedno Bobo jest i jedno serduszko bije! Dla Ciebie podwójne gratulacje. Oby maluszek nadgonił
☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
-
Witam z rana
Madlen_:) kciuki za betę ...&&
Lotopałanka ooo to kciuki za zdanie prawka
RudyTygrysek witamy
marrakech2708 !!! Wow To podwójne gratulacje !!!!! Ale wieściLotopałanka, RudyTygrysek lubią tę wiadomość