Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vivanilinka tak mi przykro Kochana:( bardzo trzymałam za Ciebie kciuki... tule mocno i strasznie mi przykro:( mam nadzieję że szybko wrócisz na fioletowa...
Dziś mąż odwiozł dzieci, zadzwonił do pracy że się spóźni... następny tydz ma wolny więc będę leżeć... oby się wchłonął ten krwiak:(mindusia87, Violet Flower, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki
U nas ciężka noc za nami.... Mały nie spał za dobrze a dzięki temu wszyscy kiepsko spali.... Miałam iść z nim do lekarza na kontrolę dziś ale chyba pójdę w poniedziałek bo mi nie chce wstać.... Ech... Też się chyba jeszcze przespie w takim razie.... Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wiesci -
Vivanillka okropnie mi przykro. Domyślam się co musisz czuć przytulam mocno. Obudziłam się z bólem nogi teraz w tej ciąży tak mam że jak mnie nie boli jedna to znowu druga noga i do tego dochodzi to drętwienie popytam lekarza na wizycie co to może być. Ktoś tutaj jeszcze nie śpi? Są tutaj jakieś ranne ptaszki
-
Vivanillka bardzo mi przykro. Bądź silna. Uda się za chwilkę!
mindusia87, ja... Idę dzisiaj do pracy się pożegnać i mam stresa, w sumie nie wiem dlaczego. Szefowie już wiedzą, moi podwładni też. Pozostaje tylko reszta załogi :o Nie chcę znikać bez słowa, bo zachowali się b.ładnie- mój zastępca dostaje tylko aneks do umowy i "pełniący obowiązki" tak, abym bez przeszkód mogła wrócić na swoje stanowisko.
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Hej wszystkim
Vivanillka nie wiem co mam napisać tak bardzo mi przykro ściskam mocno i tule:-( tak sobie myślę, że to może tak nagle spotkać każda z Nas straszne to jest
Ja dzisiaj też miałam okropna noc:-(przez te wstrętne pierogi myślałam że umrę wczoraj było mi tak niedobrze, że nie byłam w stanie się ruszyć i poszłam wcześniej spać, to śniły mi się takie głupoty, nie wiem czy to przez dzisiejsza wizytę czy przez pełnię księżyca... Ehh szkoda nawet opowiadać teraz też czuję mój żołądek, napisałam,że przyjdę później do pracy więc leze. Jeszcze od rana takie smutne wieści tutaj aż chce się płakać4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Vivanilka musisz być silna :* bardzo mi przykro! Są to ciężkie chwile i wie to każda kobieta po stracie, ale trzeba walczyć :*
-
Paula odpoczywaj jak najwięcej się da i się dziad wchłonie ja w poprzedniej ciąży miałam dwa i na szczęście wchłonely sie.
Vivanillka przykro mi bardzo ....
Ja dziś wizyta... Już trzęse portkamiPaula222 lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Vivanilka bardzo mi przykro:(
Dziewczyny, za mną też koszmarna noc. Nie mogłam zasnąć, bolał mnie brzuch/żołądek, najadłam się na noc bigosu, ale musiałam. Dziś już lepiej.
Moja twarz wygląda strasznie, te pryszcze chyba mnie polubiły.
-
Ja jednak zoztaje dzisiaj w domu, dzwoniłam do pracy, trudno... Jakos przeżyją póki co nie ruszam się z łóżka, u mnie też żołądek daje się we znaki, a jak pomyślę o tych pierogach to naciąga mnie od razu dzisiaj to chyba jakiś kleik ryżowy zrobie.
Ja mam na 13.30, ale pewnie się wyczekam, bo idę na NFZ, ciekawa jestem jak mnie potraktują. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G