Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny!
Jagoda, Ty do mnie z ciastem a ja nie pogratulowalam Ci wczorajszej wizyty w całym zamieszaniu, także robię to teraz. Oby tak dalej!
Violet, ja mam to samo! Ponieważ nikt nie wie o ciąży, pisząc tu z Wami już się zżyłam. Aż strach myśleć co tu się będzie działo jak się zaczną prenatalne (to już!), połówkowe i porody!
Teraz kciukasy za duet Marrakech i Olcie ( dobra decyzja!). Jeśli któraś pominęłam, to przepraszam
Paula, ja wiem że się denerwujesz ale jutro się uspokoisz bo zobaczysz na USG fikajacego bobasa, a my tu będziemy paznokcie obgryzać dopóki się nie podzielisz!
Ja mam kolejną wizytę 22, czyli we wtorek bądź 23. Nie wiem, czy z USG ale pewnie jak ładnie poproszę to zrobi (taka mam nadzieję).Lotopałanka, Paula222, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Też się z Wami zżyłam mimo że o mojej ciąży wie trochę osób to i tak wiem że nikt mnie tak nie zrozumie jak Wy...no ale nie oszukujmy się z każdym dniem wiemy o sobie coraz więcej i coraz bardziej się będziemy przejmowały sobą nawzajem...
agniecha2101, Dip88, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
NO żeby już wszystkie były po prenatalnym to moze będzie więcej oddechu ... póxniej byle do połówkowych ... ale założe sia jaka panika będzie kopie mało kopie haha moze za mało tych ruchów a moze nie haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 15:38
ziuta.w, Dip88, Violet Flower, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:NO żeby już wszystkie były po prenatalnym to moze będzie więcej oddechu ... póxniej byle do połówkowych ... ale założe sia jaka panika będzie kopie mało kopie haha moze za mało tych ruchów a moze nie haha
-
Moje na razie machało jak szalone lekarz powiedział ,że jak będzie kopać tak cały czas to będę mieć żebra poobijane haha daj Boże nie mogę się doczekać
ziuta.w lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Moje na razie machało jak szalone lekarz powiedział ,że jak będzie kopać tak cały czas to będę mieć żebra poobijane haha daj Boże nie mogę się doczekać
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam Was czytać jak jem
a ze większość posiłków jem sama, bo moj partner w pracy, to czytając mam wrażenie, ze jem sobie w miłym towarzystwie
Azurra, zbudowalas napięcie i...najlepszy final jaki moze byctak dobrze to czytać! Łap oddech i relaksuj sie, na tyle, na ile to możliwe. Okruszek niech tez teraz troszkę dychnie, miał dzien pełen wrażeń
Lotopałanka ale masz piękny brzusiofaktycznie wystrzelił jak szalony aleee...to jest tak uroczy widok, ze nic tylko sie cieszyć
No i właśnie, w kolejce bedą Cie puszczać! U mnie praktycznie nic nie widać, ale za to kuleje przez plecy i podwójnie sie mecze w kolejkach
! Wyglaskaj brzusio
Ja relacje zdam dopiero wieczorkiem, bo wizytę mam po 18-ej. A jutro wizyta u rehabilitantki...niech mi pomoże! -
Azzurra wrote:Moja też machała jak szalona...na USG. Bardzo późno poczułam ruchy, zapewne też dlatego że łożysko na przedniej ścianie było. Choć lekarz na USG twierdził że Mała kopię tak, że on się boi że mu sprzęt rozwali i on nie ma zielonego pojęcia jakim cudem ja tego nie czuję.
Haha o jacie to dobreja jestem straszny suchar i chciałabym poczuc jak najszybciej zeby przynajmniej byc ciut spokojniejsza ... współczuje ze tyle czekałaś , widac na pewne czynniki wpływu nie mamy
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Haha o jacie to dobre
ja jestem straszny suchar i chciałabym poczuc jak najszybciej zeby przynajmniej byc ciut spokojniejsza ... współczuje ze tyle czekałaś , widac na pewne czynniki wpływu nie mamy
Marrakech, ja bym bardzo chciała żeby to było ostatnie takie napięcie w tej ciąży. Pierworodna była grzeczniutka, a tu się niezły diabeł szykuje;)
Nie mogę się doczekać info o tych Twoich szatanach;)
Co Ci na tej rehabilitacji beda robić??Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
A mi juz od 2 usg lekarz też robił usg przez brzuszek bo lepiej widać małe niz dopochwowo
tak sie wysoko ulokowło ze tym wziernikiem to cięzko
Jeju jak ja marze żeby było dobrze ... chiałabym juz zobaczyc maleństwo jak tam szaleje a nie w domu mi włosy dęba stają" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ja w poprzedniej ciazy ruchy czulam w 17 tygodniu wiec mam nadziejej ze teraz rownie szybko bedzie. Zawsze matka spokojniejsza
I ngdy nie doswiadczylam kopniaka w zebro synek zawsze kopal mnie po bokach i bylo to dobrze widac
ziuta.w lubi tę wiadomość
-
Ja sobie tego na razie nie umiem wyobrazić... póki co mam w głowie żeby to małe serdusio tam biło a małe rosło ... przegiełam z tą rejestracją na 25 haha" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Azzurra wrote:Też jestem szczupła ( nie aż tak drobniutka jak Ty, ale szczupła i dość wysoka) i zarówno na brzuch, jak i na ruchy sobie poczekałam w poprzedniej ciąży. USG tez mialam bardzo długo przez pochwe, wiec teoria że dziewczyny z nadwagą czują pozno ruchy, szybko maja brzuszek nie jest do konca prawdziwa.
Marrakech, ja bym bardzo chciała żeby to było ostatnie takie napięcie w tej ciąży. Pierworodna była grzeczniutka, a tu się niezły diabeł szykuje;)
Nie mogę się doczekać info o tych Twoich szatanach;)
Co Ci na tej rehabilitacji beda robić??
Jeszcze nie wiem, na pewno potrzebuje jakis ćwiczeń, a czy cokolwiek więcej można mi zalecić to watpię...ale skonsultować sie musze, bo ciezko sie chodzi, a jak zle kucne lub zle sie schylę to ból jest ogromny
Pozale sie tez dzis panu ginekologowi
Tez jestem dość szczupła/„normalna” i wysoka, mam 179 i moze to dlatego ten brzucholek sie chowa. Wyglądam jakbym sie solidnie najadła..
P.S. Tez sie tak łatwo wzruszacie teraz? Rozczulam sie jak nie wiem co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2018, 16:32
-
To ja całe 170cm
-
bondzik007 wrote:To ja całe 170cm
Taki złoty środek, jeszcze nie haczysz głowa o sufit, ale tez nie jest to małochoć ja tam uważam, ze czy 150 czy 190 to najważniejsze, zeby siebie sama lubić i akceptować,o! A jak byłam młodsza to mi moj wzrost przeszkadzał
teraz go akceptuje bez problemu
bondzik007 lubi tę wiadomość