Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa wrote:Mój za to jest wyjątkowy pocieszacz... on widzi tylko wszystko w kolorowych barwach... powtarza nie stresuj dziecka , bo ono czuje... i ma racje w sumie ;p
-
Lisek Chytrusek wrote:Dzięki za odpowiedzi:) nie pobieram żadnego zasiłku chodzi mi o to czy nie będą mieć problemu ze minie zaledwie 15dni jak się zarejestrowałam a tu bum L4 i nagła wiadomość o ciąży?
Nie będziesz mieć problemu. Mnóstwo osób tak robi, niektórzy dają zwolnienie na drugi dzień po rejestracji i nikt ich od razu z tego powodu nie wyrzuca. Zgłoś się najlepiej osobiscie z ciążowym L4 i wszystkiego się dowiesz -
Uprzejmie donoszę, że na USG widać 1,73 cm człowieka z bijącym sercem. Widziałam i słyszałam,więc nie ma mowy o pomyłce. Doktorek gmerał dość długo w poszukiwaniu źródła krwawienia ale go nie znalazł ( mam nadzieję, że nie pomyślał że symuluje!). Stwierdził z moim mężem że obydwaj przeze mnie osiwieja;) Jest ten torbiel na jajniku, ale to nie to. W sumie zaleceń nie zmienił- dupek i w miarę możliwości odpoczynek (hahaha). Do pracy nie wracam.
Tyle. Teraz mam jakiś zjazd, bo koszmarnie zaczęła mnie boleć głowa ( pewnie stres puścił), więc będę leżeć i Was nadrabiać.88Kala, Magdaa21, Violet Flower, Lotopałanka, Paula222, futuremama, Marti83, bondzik007, ziuta.w, Aguś 90, agniecha2101, Shaggi, Malinowa_Czekolada, Dip88, TaPaT, Irminka1231, olciaa, ZUZAUK, RudyTygrysek, marrakech2708, Kai, Malutka_94, inaa, anaaa, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Uprzejmie donoszę, że na USG widać 1,73 cm człowieka z bijącym sercem. Widziałam i słyszałam,więc nie ma mowy o pomyłce. Doktorek gmerał dość długo w poszukiwaniu źródła krwawienia ale go nie znalazł ( mam nadzieję, że nie pomyślał że symuluje!). Stwierdził z moim mężem że obydwaj przeze mnie osiwieja;) Jest ten torbiel na jajniku, ale to nie to. W sumie zaleceń nie zmienił- dupek i w miarę możliwości odpoczynek (hahaha). Do pracy nie wracam.
Tyle. Teraz mam jakiś zjazd, bo koszmarnie zaczęła mnie boleć głowa ( pewnie stres puścił), więc będę leżeć i Was nadrabiać.
Matko Święta! Jaka ulga! Dziewczyno, przez Ciebie przybyło mi na głowie z 10 nowych siwych włosów heh oczywiście żartuje i bardzo się cieszę super, suoer, super teraz odpoczywaj i zjedz coś dobrego za to a maz to niech Ci jakiś masaż zrobi albo coś takiegoAzzurra lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Azzurra jak dobrze. Normalnie aż odetchnęłam... Uff widzisz, normalnie szczęśliwe rozwiązanie tej ciąży w grudniu jest Ci po prostu pisane. Cieszę się ogromnie i ściskam :*
Przy okazji tego przeżywania Twojego dzisiejszego plamienia zauważyłam, jak bardzo się z, Wami zzylam dziewczyny na tym forum. Przezywam wszystkie wizyty, cieszę się z dobrych wieści i martwię jak coś nie tak jakby to mnie dotyczyło. Przyjemne uczucie i świadomość, że można się tu ze wszystkiego Wam wygadac.
Pewnie trochę to wynika z faktu, że poza Narzeczonym nikt nie wie jeszcze u nas o ciąży, a z nim to tak nie pogadam i nie ponarzekam kiedy trzeba jak z Wami fajnie, że jesteście. Buziaki dla Wszystkich i każdej z osobna :*
. Ale mnie na emocjonalny wpis wzięło ) przepraszam, że przynudzamfuturemama, Magdaa21, agniecha2101, Lotopałanka, _Jagoda_, Malinowa_Czekolada, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Uprzejmie donoszę, że na USG widać 1,73 cm człowieka z bijącym sercem. Widziałam i słyszałam,więc nie ma mowy o pomyłce. Doktorek gmerał dość długo w poszukiwaniu źródła krwawienia ale go nie znalazł ( mam nadzieję, że nie pomyślał że symuluje!). Stwierdził z moim mężem że obydwaj przeze mnie osiwieja;) Jest ten torbiel na jajniku, ale to nie to. W sumie zaleceń nie zmienił- dupek i w miarę możliwości odpoczynek (hahaha). Do pracy nie wracam.
Tyle. Teraz mam jakiś zjazd, bo koszmarnie zaczęła mnie boleć głowa ( pewnie stres puścił), więc będę leżeć i Was nadrabiać.
Cieszę się przeogromnie i teraż już odpoczywaj i głupoty z głowy wyganiaj :*Azzurra lubi tę wiadomość
-
No Azzurra pięknie!!!! :*:*:*
Azzurra lubi tę wiadomość
-
Azzurra, uff no wreszcie!
Super wieści.Azzurra lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja oszaleje z tym moim brzuchem... On rośnie w ekspresowym tempie jak tak dalej pójdzie to w 9 mscu będzie widać brzuch dluuugo długo nic i nagle ja...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8284dc6fa75c.jpgViolet Flower, Dip88, Paula222, Marti83, Azzurra, TaPaT, olciaa, RudyTygrysek, Aguś 90, Kai, Malutka_94, inaa lubią tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Azzurra jak dobrze. Normalnie aż odetchnęłam... Uff widzisz, normalnie szczęśliwe rozwiązanie tej ciąży w grudniu jest Ci po prostu pisane. Cieszę się ogromnie i ściskam :*
Przy okazji tego przeżywania Twojego dzisiejszego plamienia zauważyłam, jak bardzo się z, Wami zzylam dziewczyny na tym forum. Przezywam wszystkie wizyty, cieszę się z dobrych wieści i martwię jak coś nie tak jakby to mnie dotyczyło. Przyjemne uczucie i świadomość, że można się tu ze wszystkiego Wam wygadac.
Pewnie trochę to wynika z faktu, że poza Narzeczonym nikt nie wie jeszcze u nas o ciąży, a z nim to tak nie pogadam i nie ponarzekam kiedy trzeba jak z Wami fajnie, że jesteście. Buziaki dla Wszystkich i każdej z osobna :*
. Ale mnie na emocjonalny wpis wzięło ) przepraszam, że przynudzam
w poniedzialek ja bedzie okej to postanowilam powiedziec pracodawcy bo szefa akurat mam zarąbistego, taki kolega nasz a nie szef niech sobie spokojnie szuka kogos na moje miejsce. kiedys nawet powiedzial ze jak bede chciala isc l4 jak zajde w ciaze to moge i byc na l4 i pracowac , brac tak jakby 2 wyplaty
no i rodzicom tez chcemy powiedziec. mam nadzieje ze w poniedzialek bedzie okej bo wlasnie przeczytalam post na innym wątku ze po 2 tyg przerwie od usg okazalo sie ze zarodek sie nie rozwija, ja mialam wizyte miesiac temu wiec sie troche boje
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Lotopałanka wrote:Dziewczyny ja oszaleje z tym moim brzuchem... On rośnie w ekspresowym tempie jak tak dalej pójdzie to w 9 mscu będzie widać brzuch dluuugo długo nic i nagle ja...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8284dc6fa75c.jpg