Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusia28 wrote:Melduję się
cale 4,5 cm szczescia, dokladnie 11 tydzien czyli zgadza sie wszystko, co prawda prenatalne mam 5 czerwca ale lekarz juz zmierzyl NT i wyszlo 1,1:) podobno wszystko ok, serduszko bije,najprawdopodobniej nasz drugi synek (marzenie moje i Męża), chyba ze "sprzecik" sie wchlonie:)))
No proszę supcio hm nie koniecznie się już wchłonie w tych tyg, ja się naoglądałam usg na youtubie to widać ewidentnie ze cos sterczy heheja mam jutro wizytę zobaczymy ile mój maluszek ma
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
cale 4,5 cm szczescia, dokladnie 11 tydzien czyli zgadza sie wszystko, co prawda prenatalne mam 5 czerwca ale lekarz juz zmierzyl NT i wyszlo 1,1:) podobno wszystko ok, serduszko bije,najprawdopodobniej nasz drugi synek (marzenie moje i Męża), chyba ze "sprzecik" sie wchlonie:)))
Super. Gratuluję dobrych wiadomościObyśmy wszystkie mogły poczuć wkoncu taka ulgę
-
Karmelkovaa wrote:No proszę supcio hm nie koniecznie się już wchłonie w tych tyg, ja się naoglądałam usg na youtubie to widać ewidentnie ze cos sterczy hehe
ja mam jutro wizytę zobaczymy ile mój maluszek ma
Też widziałam. Tylko to sterczy pod innym kątem. U dziewczynek jakby na płasko a u chłopców jakby stoiTylko nie pamiętam do którego tyg. Tak jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 12:52
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Super wieści! -
Martula78 ojj tak to jest dla tego ja stawiam na rodzenie dzieci jak najmniejszą różnicą a później mam zamiar się odbić, schudnąć, i wg takie tam
Dobrze, że się zdecydowałaś jak byłaś gotowa lepiej tak niż robić coś na siłę
Co do adapterów ja wszystkie ciąże jeżdżę normalnie w pasach, w późniejszej ciąży pilnuję żeby pas był pod brzuchem. Nigdy nic nie wiadomo,wypadek może być w każdej chwili, dla tego nawet nie myślę o jeżdżeniu bez pasów - może przy stłuczce zwykłej bym wleciała głową w szybę, jakoś się boję bez
Właśnie gotuję ogórkowąMartula78, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Doinformowalam się i to sterczace nazywa się wyrostek płciowy i spokojnie można już je rozróżnić w 13-14 tc.
Gusia28, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
I ja się melduję. 10+2 dni, mały człowiek 3,36cm. Widziałam na USG jak finał koziołki!
Prenatalne przeniosłam na wszelki wypadek na 07,06 gdyby nie zdążył urosnąć.Paula222, Martula78, Magdaa21, Lotopałanka, RudyTygrysek, Karmelkovaa, agaaa90, ziuta.w, Anita_croix, Dip88, Azzurra, agniecha2101, Aguś 90, futuremama, bondzik007, TaPaT, Malutka_94, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Też widziałam. Tylko to sterczy pod innym kątem. U dziewczynek jakby na płasko a u chłopców jakby stoi
Tylko nie pamiętam do którego tyg. Tak jest
Nie wiem ale to tez zależy jak maluch współpracujemoje to tak skakało ostatnio , że ja nie wiem czy wgl lekarz coś wyłapie haha
Dip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Malinowa_Czekolada wrote:I ja się melduję. 10+2 dni, mały człowiek 3,36cm. Widziałam na USG jak finał koziołki!
Prenatalne przeniosłam na wszelki wypadek na 07,06 gdyby nie zdążył urosnąć.
No to piękniehm teraz to i ja się zastanawiam ale jutro się dowiem ile ma prenatalne dopiero 2 to będzie 12+1 moze nie będę muiała przekładać
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Malinowa_Czekolada wrote:I ja się melduję. 10+2 dni, mały człowiek 3,36cm. Widziałam na USG jak finał koziołki!
Prenatalne przeniosłam na wszelki wypadek na 07,06 gdyby nie zdążył urosnąć.ciekawa jestem czy będzie można już wstępnie określić płeć
preferencji nie mam żadnych, ale przeczucie mi podpowiada, że to chłopak
zobaczymy czy intuicja mnie nie zawiedzie:D
Malinowa_Czekolada lubi tę wiadomość
-
agaaa90 wrote:W takim razie obie 7.06 będziemy siedzieć jak na szpilkach
ciekawa jestem czy będzie można już wstępnie określić płeć
preferencji nie mam żadnych, ale przeczucie mi podpowiada, że to chłopak
zobaczymy czy intuicja mnie nie zawiedzie:D
Ja będę siedzieć na szpilkach dzień po Was 8.06 razem z MarrakechBo mamy w tym samym dniu!
Nie mam preferencji co do płci, choc w głębi serca chyba wolałabym dziewczynkę, bo żadne imię męskie jakoś do mnie nie przemawia. Coś czuję, że będzie odwrotność tego co chcę, czyli chłopak, a mąż obstawia że to panna siedzi w brzuchu. Mówi, że jak sie dowie, że dziewczynka to zaczyna kopać fosę i kupuje brońRudyTygrysek, Azzurra, agaaa90, ziuta.w, Dip88, agniecha2101, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:O to super... Pochwal się co kupiłaś
termometr taką rybkę do mierzenia temperatury wody za 1chf
i ostatnio kupiliśmy wanienkę, bo też fajna przecena była
Ja uwielbiam polować na takie okazje
a tu to przynajmniej jak przecena, to faktycznie przecena, a nie tak jak często w PL, że najpierw podniosą cenę, a później niby przeceniają
A no i w sumie to mam już i łóżeczko dla bąbla, bo kiedyś znajomi nam zostawili jak wyprowadzali się spowrotem do PL
a od znajomego męża z pracy dostaliśmy śliczną starą odnowioną kołyskę w prezencie ślubnym
RudyTygrysek, Dip88 lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Jagoda, jak to mówią-jak masz syna, to plinujesz syna a jak córkę, to pilnujesz córki i całego miasta:-)
Mój się szykuje na babiniec, i mówi że dla niego wszystko jedno ale wynalazł sobie "mądry" powód dla którego ma być druga dziewczynka...a mianowicie dziewczyny będą razem dłużej w pokoju, a on w takiej naszej "wolnej" sypialni ma gabinet( ja go nazywam pierdolnikiem pieszczotliwie) i nie chce go stracić.
Szczerze, czuję że u mnie druga panna. A co będzie to nie tak naprawdę chyba wszystko jedno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 13:36
Dip88, _Jagoda_, giovanedonore lubią tę wiadomość
-
Prenatalne przeniosłam na wszelki wypadek na 07,06 gdyby nie zdążył urosnąć.
GratulujęAnita_croix, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
Anita_croix wrote:Myślicie, że to jest w porządku, że mój lekarz wyznaczył wizytę w 7. tygodniu dopiero na 12. tydzień?
Jak już wiemy przez tyle tygodni cokolwiek moze się wydarzyć ... oczywiście każda musi byc dobrej myśli i nastawienia nie zakładając że coś się stanie ... ja bym poszła gdzies wczesniej ,zeby mieć faktyczną świadomość tego jak jest" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Ja czuje chłopczyka , no zobaczymy czy intuicja się nie myli
zawsze widziałam kucyki i kokardki a pewnie będzie brum brum i włosy na żel haha
_Jagoda_, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej, ja po prenatalnych. NT 1,1.
Dzidzia prawie 6 cm i raczej chłopak.
Dip88, agaaa90, Magdaa21, ziuta.w, Azzurra, Paula222, _Jagoda_, agniecha2101, Aguś 90, Karmelkovaa, RudyTygrysek, futuremama, Lotopałanka, bondzik007, Malinowa_Czekolada, TaPaT, Malutka_94, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931