Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkich i trzymam kciuki za wizyty
Ja jestem jak dętka. I mdłości dalej nie odpuszczają. Musiałam wczoraj wyjść wcześniej z kościoła i w ostatnim momencie doszłam do domu. Heh.
Nie lubię upałów a w ciąży jeszcze gorzej znoszę.
Co do bóli podbrzusza to mam co jakiś czas i w sumie bym się nie przejmowała tam się teraz przecież dużo dzieje xD
A propos wagi. To u mnie +1,5kg. Zawsze byłam aktywna a teraz mam zakaz jakichkolwiek ćwiczeń -
Witam się
ale natworzyłyście od rana
Kciuki za wizytujące czekamy na relacje
Violet ja miałam w 7tyg jak poroniłam ponad 50tysięcy niestety beta wolno spada :< i bez tabletek raczej nie ruszy :< ryzykiem jest i nieodpowiedzialnością lekarza trzymac Cie az się samo zacznie , bo moze nie ruszyć nawet po kilku tyg
Ja ciśnienie też mam bardzo niskie puls wysoki ;p o dziwo ostatnio przed wizyta położna mi zmierzyła to miałam bardzo ładne aż 114
U mnie od rana upał dobrze ze w domu mam chłodno więc pewnie zbytnio się nie wychylam ;/
Jeju jak mi dzisiaj juz z rana brzuszek wyskoczyl xD te 1,5kg co spadłam juz wróciło na czczo hehe także rosniemybyle do soboty eh stresik
agniecha2101, Violet Flower lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ja tez męża biorę ze sobą do lekarza znalazłam takiego który ma właśnie wizyty w soboty aby mógł mąż ze mną jeździć .
Tez mam w sobotę prenatalne i stres już jest
Trzymam kciuki za dzisjejsze wizyty ,powodzeniaagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Witam się
ale natworzyłyście od rana
Kciuki za wizytujące czekamy na relacje
Violet ja miałam w 7tyg jak poroniłam ponad 50tysięcy niestety beta wolno spada :< i bez tabletek raczej nie ruszy :< ryzykiem jest i nieodpowiedzialnością lekarza trzymac Cie az się samo zacznie , bo moze nie ruszyć nawet po kilku tyg
Ja ciśnienie też mam bardzo niskie puls wysoki ;p o dziwo ostatnio przed wizyta położna mi zmierzyła to miałam bardzo ładne aż 114
U mnie od rana upał dobrze ze w domu mam chłodno więc pewnie zbytnio się nie wychylam ;/
Jeju jak mi dzisiaj juz z rana brzuszek wyskoczyl xD te 1,5kg co spadłam juz wróciło na czczo hehe także rosniemybyle do soboty eh stresik
Chciałabym już wrócić do normalnych cykli i wznowić staraniaKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Ja już czekam, bo dosyć szybko udało się dojechać
także trzymajcie mocno kciuki :-*
TaPaT, agniecha2101, Karmelkovaa, Dip88, AMK, Violet Flower, bondzik007, futuremama lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Ja byłam ostatnio na prenatalnych prawie godzinę na USG tak sobie lekarz spokojnie badał dzieciątko i oglądaliśmy sobie jego wygibasy, czekam na zdjęcia bo mają dojść drogą emailową.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 11:36
agniecha2101, Violet Flower, ziuta.w, futuremama, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Kai wrote:Trzymam kciuki za wizytujace!
Karola, Ty do Semedici jedziesz? Byłam tam tydzień temu. Wizyta ok, tylko szkoda, że mi żadnego zdjęcia nie dali. Zaprosilabym Cię na kawę, ale u nas chorobsko panuje, więc nie zapraszam.
Tak,do Semedica do dr DajdyTy też u niej byłaś? No ja mam męża że soba, ale nieszczęśliwie odebrali mu prawo jazdy za przekroczenie prędkości jak pojechał z pracy na delegacje i oddają 14 czerwca więc póki co ja jestem kierowca, a w Krakowie żeby jeździć po mieście jestem pierwszy raz, tak to tylko na Balice jak coś i z powrotem
Trzymam też za Was kciuki dziewczyny:-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Violet Flower wrote:Karmelkovaa lekarz już na pewno nie będzie tego w środę odwlekal, zresztą tak się z nim umowilam, że nie chcę tego bardziej odwlekac więc pewnie da mi co trzeba.
Chciałabym już wrócić do normalnych cykli i wznowić starania
Wrócisz ;* teraz ślub i wgl także zleci ten czaswazne zeby się starać przy już normalnym cyklu my kobiety chcemy na juz , a czasami warto poczekac aby wzmocnic organizm i endometrium się ładnie odbudowało
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
TaPaT wrote:Ja byłam ostatnio na prenatalnych prawie godzinę na USG tak sobie lekarz spokojnie badał dzieciątko i oglądaliśmy sobie jego wygibasy, czekam na zdjęcia bo mają dojść drogą emailową.
No to się schodzi zanim wszytsko pomierzy i wgl
Ja marzę tylko usłyszeć , ze jest wszystko prawidłowo" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dziewczyny ja tez mam dzisiaj prenatalne. Do rana jakos sie trzymalam a teraz jest mega stres, siedze w pracy i az mnie w brzuchu kreci. A to dopiero na 19... plus pewnie będzie obsuwa wiec do późnego wieczora stres. Mam nadzieje ze wszystko ok.
Mialam dzis powiedziec szefowej ale skoro sie tyle juz wstrzymalam to chyba poczekam do jutra, jak myślicie? -
Witam się poweekendowo Dziewczyny!
U nas upał trzyma, a ja nie mogę doczekać się jutrzejszej wizyty, choć ledwo co 2 tyg temu podglądałam malucha :)Czemu ten czas od wizyty do wizyty się tak dłuzy?
W sb powiedzieliśmy mamom, siostrom męza, mojemu bratu. Siostry piszczały tak, że chyba pół wioski też już wie :-p
Wczoraj za to miałam bardzo zły dzień. - ból głowy mi tak starsznie dokuczał i mdłości, a musiałam jechać na zlecenie, bo fotografowałam roczek. Na szczęście nie było tak źle i szybko przeszło.
-
I szczerze? Co Wam powiem z moich obeserwacji to zgadzam się ze stwierdzeniem, że Doppler podczas usg podgrzewa komórki, bo skoro tkanki miałam cieplejsze to komorki z pewnością też.
Karmelkovaa spotkałam się z tym, że badanie prenatalne koleżanki miały zrobione za 15-20 minut max. -
Karo_88 wrote:Dziewczyny ja tez mam dzisiaj prenatalne. Do rana jakos sie trzymalam a teraz jest mega stres, siedze w pracy i az mnie w brzuchu kreci. A to dopiero na 19... plus pewnie będzie obsuwa wiec do późnego wieczora stres. Mam nadzieje ze wszystko ok.
Mialam dzis powiedziec szefowej ale skoro sie tyle juz wstrzymalam to chyba poczekam do jutra, jak myślicie?Trzymam kciuki. Oby same dobre wieści dziś.
Ja bym się na Twoim miejscu chyba już do jutra wstrzymała.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karmelkovaa wrote:Wrócisz ;* teraz ślub i wgl także zleci ten czas
wazne zeby się starać przy już normalnym cyklu my kobiety chcemy na juz , a czasami warto poczekac aby wzmocnic organizm i endometrium się ładnie odbudowało
-
TaPaT wrote:I szczerze? Co Wam powiem z moich obeserwacji to zgadzam się ze stwierdzeniem, że Doppler podczas usg podgrzewa komórki, bo skoro tkanki miałam cieplejsze to komorki z pewnością też.
Karmelkovaa spotkałam się z tym, że badanie prenatalne koleżanki miały zrobione za 15-20 minut max.
No z tego co mi mówiliw szpitalu to tez jakos 15-20 minut ma to trwać , nie dłuzej bo ze nie wolno , ale słyszłam własnie tez ze ktokolwiek miał długo ale moze jak maluch sie wierci i sa trudnosci to moze i dłuzej schodzi ... trudno powiedziec ja na razie tyle co z komentarzy rożnych wyczytałam" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Azzurra widzę, że nie tylko ja się ważę i sprawdzam jak przybywa... U mnie dziś + 1,8 kg już zła jestem bo było + 1,5. a dziś skok
olciaa gratuluję dobrych wyników
Violet Flower myślę o Tobie i tak marzy mi się cud... :*
TaPaT ja nic nie dostałam o prawdopodobieństwach, gin mówił tylko , że wszystko ok...
bondzik007 ja bóle podbrzusza mam nadal, raz na jakis czas
Malinowa_Czekolada mamy podobnie, podobnie przybrałyśmy, też byłam aktywna przed ciążą a teraz leżałam plackiem tyle czasu. I jeszcze miesiąc oszczędzania się do kolejnej wizyty
Dziewczyny kciuki za wizytyagniecha2101, TaPaT, olciaa lubią tę wiadomość