Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen_:) wrote:Dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale czytam Was na bieżąco...
Shaggi i Violet jesteście wzorem odwagi, wiem że już wkrótce do nas znowu dołączcie
Ja dzisiaj byłam na wizycie i chce wkleić zdjęcie ale nie mogę znaleść gdzie któraś z Was pisała jak to zrobić
Wejdź na zapodaj.net potem wybierasz na forum i tam wrzucasz zdjęcie. Na końcu kopiujesz sam ten link bbcode i tu wklejaszMadlen_:) lubi tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale czytam Was na bieżąco...
Shaggi i Violet jesteście wzorem odwagi, wiem że już wkrótce do nas znowu dołączcie
Ja dzisiaj byłam na wizycie i chce wkleić zdjęcie ale nie mogę znaleść gdzie któraś z Was pisała jak to zrobić
Kochana naforum.zapodaj.nettam wybierasz plik do wstawienia i kopiujesz link odpowiedni do wklejenia na forum
Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
Bondzik ja na końcu też miałam tylko wieczorem. Mam nadzieję że mi już nie wrócą
-
Dzięki dziewczyny za szybką pomoc :*
Więc tak wyglądamy2,74 mm szczęścia, robaczek tak machał rączkami i nóżkami że chyba będzie jakimś tancerzem/tancerką
Termin wg USG 31.12 także jak wszystko dobrze pójdzie to zamknę nasz łańcuszek porodów
Irminka1231, Lotopałanka, Karmelkovaa, Kai, MamaAla, RudyTygrysek, Marti83, Martula78, bondzik007, Mezatka2015, Lilly_Ana, Violet Flower, Dip88, TaPaT, futuremama, Karolcia27, Angelika83, 88Kala, olciaa, mindusia87, agniecha2101, AMK, Aguś 90, Malutka_94, Malinowa_Czekolada, Mamusia_Ksawusia lubią tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Dzięki dziewczyny za szybką pomoc :*
Więc tak wyglądamy2,74 mm szczęścia, robaczek tak machał rączkami i nóżkami że chyba będzie jakimś tancerzem/tancerką
Termin wg USG 31.12 także jak wszystko dobrze pójdzie to zamknę nasz łańcuszek porodów
Śliczny maluszek... Gratuluję wieści....Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Witaj MamaAla
Dziewczyny mi mdłości zaczęły przechodzić po 10 tc a od 11 tc do teraz mam całkowity spokój. Ale żeby nie było tak kolorowo to za to zaczęły mi się zawroty głowy i ogólnie ciągle mi jest duszno.
Choć jak już pisałam dziś jest już lepiej odrobinę i nie wiem czy to nie zawcześnie na poprawę, gdyż mam skończone 9tyg i 2 dni.Ale w drugiej ciąży też chyba ok 10 była poprawa, a w pierwszej do 16 tyg mdłości wymioty i - 6kgna wadze.
-
MamaAla wrote:To moja trzecia ciąża, mam 6 letnią córkę i synka 2 lata.
-
Madlen, uroczy i śliczny dzidziuś!
Za tydzień moja wizyta. Już nie mogę się doczekać!
Przede mną strasujacy czas - wystawianie ocen. Jest to jeden z najtrudniejszych elementów mojej pracy. Czlowiek chciałby być rzetelny, sprawiedliwy, a jednocześnie wyrozumialy. A to łatwe nie jest. Do tego dochodzą uczniowskie emocje, czasem płacz, żale i pretensje, czasem euforia.Madlen_:), Martula78 lubią tę wiadomość
-
RudyTygrysek wrote:Madlen piekna foteczka i piekny bobasek. Jestes tylko dzien do tylu odemnie wiec ciesze sie podwojnie bo wiem ze u mnie taki sam slodziak mieszka
To może jednak zamkniemy razem grudzieńto niesamowite, że pomiędzy jednym a drugim USG jest tak ogromna różnica !!
Tygrysek a Ty kiedy sie wybierasz na USG?
-
Irminka1231 wrote:Witaj ja tez sie spodziewam 3 malenstwa.u moich dzieci tez taka roznica wieku jak u twojej dwojki.z tym ze moje dzieci sa duzo starsze corka 13 a synek 9 spokojnej ciazy. Ci zycze.
I ja Tobie również życzę samych pięknych chwil i radosnej ciąży!U Ciebie będzie 13 lat różnicy między córką a maluszkiem,a ja mam brata 13 lat młodszego i jest między nami fajna relacja,choć na początku to trochę jak mama byłam,w sukienki go przebierałam jak lalkęIrminka1231, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Madlen słodkości!
MamaAla ja też mialam w pewnym momencie zanik objawów. No i powróciły
Dip Kochana dałaś mi nadzieję że to końcówa mdłości;DDip88 lubi tę wiadomość
-
Eh co tu się działo.. Sto razy bardziej wolałabym zajść w ciąże od strzału a nie starać się 4 lata i poronić parę razy.
Witam nową mamusie
Madlen piękny dzidziuś
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Apropo daty porodu, ciekawe czy te dziewczyny które mają terminy w granicach 20-30grudzien przenoszą
u mojej koleżanki w dniu daty TP nic się nie działo i lekarz jej powiedział ze jesli nadal nic nie ruszy, to ma zgłosić się dopiero za 2tyg na wywołanie porodu. No i dopiero po tych 2tyg urodziła
a wy jakie macie doświadczenia?
-
Madlen_:) wrote:Dzięki dziewczyny za szybką pomoc :*
Śliczne maleństwoGratuluję
Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Apropo daty porodu, ciekawe czy te dziewczyny które mają terminy w granicach 20-30grudzien przenoszą
u mojej koleżanki w dniu daty TP nic się nie działo i lekarz jej powiedział ze jesli nadal nic nie ruszy, to ma zgłosić się dopiero za 2tyg na wywołanie porodu. No i dopiero po tych 2tyg urodziła
a wy jakie macie doświadczenia?
-
Mnie wczoraj położna wyznaczyła termin porodu na 26 grudnia, lekarz wcześniej wyliczył na 18.12., a wg USG 12.12. - także niezła rozbieżność. Wolałabym nie rodzić w święta ze względu na okrojoną opiekę w szpitalu. Ale moją dwójkę rodziłam 18 dni przed tp, więc pewnie teraz też nie dotrwam do świąt. Czekam na prenatalne, pewnie po nich termin będzie bardziej precyzyjny.
Trzymajcie, proszę, kciuki za mojego synka. Miał dzisiaj ważne badanie (nie chcę pisać o szczegółach, nie jestem na to gotowa) i bardzo się boję.
I muszę Wam powiedzieć, Dziewczyny, że stałyście mi się dzisiaj bliższe. Nawet się nie spodziewałam, że tak zaboli mnie komentarz na innym forum, na którym też się udzielałam od jakiegoś czasu. A zrobiło mi się zwyczajnie przykro. Cieszę się, że jesteście. I dziękuję za to, że możemy pisać otwarcie o wszystkim, nawet o głupotach bez obaw o wyśmianie i że się nawzajem akceptujemy.Anita_croix, Dip88, Lotopałanka, Azzurra, Karolcia27, TaPaT, Violet Flower, olciaa, agniecha2101, Martula78, Malutka_94, bondzik007, Karmelkovaa, marrakech2708 lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020