Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula222 wrote:Heeeeeeeeeeeej
Ja mam dziś wizytę, po miesięcznej przerwie.. Na samą myśl mam dreszczyk...
Aaa i na 11 idę do fryzjerkiJuż dobre 4 miesiące nie byłam, jak nie 5 ... A normalnie chodzę co 2 miesiąc, więc mam masakrę na głowie
Więc dzień dziś zalatany
Ale mam nadzieję, całkiem przyjemny
Trzymam kciuki za wizytujące ze mną
Ja sobie przed planowaną ciążą przedłużyłam odrost, fajnie mi rozmyły go z farbowanymi i teraz mi odrost naturalnie rośnie i mam ombre,sombre, czy jakoś takale wygląda dobrze
Nie będę farbowała. Trochę brakuje pięknego blondu no ale cóż.. będzie blondowo-mysiowato
-
Jej, ja nie bylam u fryzjera od lutego...Nie to, zebym sie bala o ciaze, bo moj fryzjer uzywa b.dobrych farb, ale jakos sie nie zlozylo. Teraz za mc jedziemy na wakacje i nie chce farbowac przed, bo przeciez slonce i tak mi wypali kolor. Takze musze sie jeszcze przemeczyc z 1.5 mca.
-
MagicCherryCupcake ja mam właśnie sombre
Tyle że, ja mam ciemne włosy, dół jaśniejszy, a zdecydowanie korzystniej wyglądam jak jest więcej jasnego
A teraz mam pół głowy ciemnej
Strasznie się z tym czuję.
MagicCherryCupcake lubi tę wiadomość
-
Ja również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Paula jakoś przezyjemy dzisiejszy stresujacy dzień
Ja włosy ostatnio farbowalam przed ciąża, naturalne mam ciemne, ale robiłam taki zimny blond, jednak przed ciąża zachciało mi się zmiany i zrobiłam czekoladę na głowie. Ale chyba i dobrze, bo też bym miała teraz mega ciemny odrost,a tak to trochę ten brąz się wypłukał na tym blondzie i wygląda jakbym miała ombre. Także nie ma tragedii, ale też już muszę coś z tym zrobićMagicCherryCupcake lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magiccherrycupcake też trzymam mocno kciuki
MagicCherryCupcake lubi tę wiadomość
-
Mój M już wrócił z pracy. Powiedział, że nie może się skupić na pracy i jedzie ze mną na wizytę. A u niego to się rzadko zdarza, bo to pracoholik
Będę miała komu pomarudzić do wizyty
Azzurra, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Ja bym chciała już 15:45
A ja 14Paula222, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Powodzenia na wizytach i samych cudownych informacji dzisiaj.
Obyście wszystkie wyszły w cudownych humorach, zupełnie odwrotnie niż ja wczoraj.
Ja jutro USG prenatalne+NIFTY.
Dziś nie mogalm spać już do 4( stres przed jutrem+ złość po wizycie) a o 6obudzila mnie córka (co jest dziwne, bo codziennie wstaje między 7.30 a 8. ). Oczywiście ona teraz strzeliła drzemkę, a ja nie umiem w dzień spać i czuję się jak zombi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 10:02
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Azzurra nie martw się, będzie dobrze
... Tak gadam a sama panikuję i się martwię. Nie no, nie da się nie martwić, ale będzie dobrze
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty.ja dopiero mam za tydzien.u mnie mdlosci nie odpuszaja najgorzej jest wieczorem.wtedy mdli najbardziej.codziennie wieczorem zasypiam z mysla ze rano juz sie skoncza bo wkoncu to juz polowa 16 tygodnia.milego dnia dziewczyny.
-
nick nieaktualny
-
Witam się
U mnie wczoraj ciągle burze więc musiałam odciąć się od świata
Czemu się tak katujecie samooceną , trzeba siebie akceptowaća po ciązy można nad soba popracować jak coś nam nie pasuje
ja akurat tez widze u siebie plusy minusy , bo wiadomo szybkie tycie nie działa na skórę idealnie , ale czuję się piękna w tej ciąży im brzuszek większy tym piękniejszy
3mam kciuki za wizyty i zabieram się za czytanieDip88, Gusia28 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dip88 wrote:Azzurra nie martw się, będzie dobrze
... Tak gadam a sama panikuję i się martwię. Nie no, nie da się nie martwić, ale będzie dobrze
Ty już dziś odetchniesz. A mąż dobrze zrobił,że wrocił do Ciebie, bardzo mi się podoba takie podejście. Praca nie zając.Dip88 lubi tę wiadomość