Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaszmurka wrote:Agus603 ech, wiem co czujesz. Tez na poczatku mowilam, ze jak tylko sie uda to uciekam na l4 (mam prace w ciaglym stresie i dlugo sie staralismy o dziecko). A jak przyszlo co do czego to nadal chodze, bo ciagle cos do zrobienia, skonczenia etc.
Maz juz na mnie krzyczy, bo inaczej sie umawialismy i on nie chce, zebym pracowala.
Co do goraczki niestety nie wiemMarti83 lubi tę wiadomość
V Leiden heterozygota,
PAI1-4G heterozygota
Niedoczynność tarczycy
Aniołek 10tc (*) 19.09.2017
Synek 14.12.2018
Synek 23.04.2025 -
Karmelkovaa wrote:Przepraszam , że tak napisze wprost ...
Co jest dla Ciebie wazniejsze praca czy dziecko ? ... bo przy tym co piszesz , to ja bym dawno siedziała na dupci w domu i się nie ruszała ;p nie rozumiem trochę rozczulania się nad pracą , nie skończusz Ty to zostanie albo ktoś skończy , praca jest i nie ma , nie ta to inna , z reszta L4 jest dozwolone . A dziecko ... mozna z własnej głupoty nabawić się tragedii chodząc przez siłe ;/ to moje zdanie i nie to zebym krytykowała bo Twoja sprawa ale nie rozumiem podejścia w sensie co zrobić w takiej sytuacji . Olać ludzi myśl o sobie i maleństwie ;*
Ja mam temp normalną .V Leiden heterozygota,
PAI1-4G heterozygota
Niedoczynność tarczycy
Synek 14.12.2018
Synek 23.04.2025 -
Odebrałam wynik pappa. Lekarz mówi że jest ok więc już nie wracam do tematu
objadłam się czereśni i zaraz ruszam po synka do przedszkola. Dziś rano wstałam, patrzę a tu brzuszek się pokazał
TaPaT, Magdaa21, Azzurra, olciaa, Aguś 90, Karmelkovaa, agniecha2101, Malutka_94, Aga9090 lubią tę wiadomość
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
W ogole dzisiaj sie wazylam i moja waga to 49 kg;/..... a przed ciaza 51. Masakra. Tu nudnosci tu teraz choroba. Ja nawet nie mam apetytu zeby jescV Leiden heterozygota,
PAI1-4G heterozygota
Niedoczynność tarczycy
Synek 14.12.2018
Synek 23.04.2025 -
nick nieaktualnyAgus603 wrote:W ogole dzisiaj sie wazylam i moja waga to 49 kg;/..... a przed ciaza 51. Masakra. Tu nudnosci tu teraz choroba. Ja nawet nie mam apetytu zeby jesc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 13:38
bondzik007 lubi tę wiadomość
-
Agus603 wrote:Wiadomo ze dziecko ale wiem mozna odniesc wrazenie ze wszystko inne...mam w naturze ze przejmuja sie najbardziej wszystkimi do okola. Jade tez dzis po wynik Pappa i mysle bedzie dobry bo inaczej by dzwonili do mnie.A w sb do gina . Jak mi powie ze wszystko w porzadeczku to po wyleczeniu sie wroce na chwilke do pracy ale to juz zostanie kilka dni wiec dam rade
Na pewno jest wszystko dobrze ;* chodzi mi o to , że jak nie czujesz się na siłach lepiej zostać w łóżeczku i zostawić wszystko gdzieś
Ja się też tak kiedyś starałam i myślałam , ze jak zostawię to się świat skończy , ale nie dali sobie rade beze mnietakze wszystko w naszej głowie
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Aga9090 wrote:Kurcze ale doczytałam, że one same się wydalają i się pojawia problem moje są wielkości po 1 cm..
Kochana moja kuzynka z synkiem w ciąży miała kamienie na nerkach jakoś , i leżała w szpitalu 2 tyg nie wiem jak ale udało się wydalićnie wiem niestety jakich rozmiarów były
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:Kochana moja kuzynka z synkiem w ciąży miała kamienie na nerkach jakoś , i leżała w szpitalu 2 tyg nie wiem jak ale udało się wydalić
nie wiem niestety jakich rozmiarów były
-
Agus603 wrote:W ogole dzisiaj sie wazylam i moja waga to 49 kg;/..... a przed ciaza 51. Masakra. Tu nudnosci tu teraz choroba. Ja nawet nie mam apetytu zeby jesc
Kochana normalkaja ciąże zaczynałam około 50 spadłam do 48,5 a teraz juz mam prawie 50
moja doktor mówiła ze normalne jest to , że na poczatku waga leci
ważne zeby apetyt wrócił , będzie większe zapotrzebowanie
jedz moze w małych ilosciach a częściej
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Aga9090 wrote:Tylko ja mam w woreczku żółciowym i to trochę dalsza droga do wydalenia i podobno bolesna.. Więc chyba póki nie boli to nic z tym nie będę robić, bo się poprostu boję..
Najlepiej jak porozmawiasz i z lekarzem takim co się Tobą zajmuje i ginem , bo żeby tez nie rosły i Ci szkód nie narobiły ;*" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Aga9090 wrote:Ja zauważyłam, że jak jem częściej i w małych ilościach to nie mam mdłości. Mdłości są jak mam pusty żołądek
Dokładnie miałam tak samo. Bo na wieczór nie pomaga mi nicAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Tylko ja mam w woreczku żółciowym i to trochę dalsza droga do wydalenia i podobno bolesna.. Więc chyba póki nie boli to nic z tym nie będę robić, bo się poprostu boję..
-
nick nieaktualnymadzikkj wrote:Kobieto nie strasz mnie słyszałam, że już nie jest rewelacyjnie ale aż tak. Strasznie boję się tego, że nie będzie już żadnej satysfakcji nawet zaczęłam już patrzeć jakieś zabiegi na obkurczanie ale zupełnie nie znam się na tym i nie wiem jaki to efekt daje.
-
nick nieaktualny