Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Azzurra tak słyszałam , nie chce pisac po imieniu temu pisze kuzynka hahah nie wazne która
ale kuzynka własnie mówiła ze jedne leżały po Sn po vacum i nacięciach a ona sobie małe przewijała
takze zalezy od samopoczucia dużo .
Niech będzie tak jak wróżysz:*
Na razie od 3 słyszałam same dobre strony ;p jedyne co to jak i w ciązy tak i po cc ciężko w wc xD
Agniecha pani w patece mu dała ze dobre zobaczymy , bo lactulosum mam w domu ale nie pomaga mi ... kazałam sobie kupić jeszcze jogurty bo zjadłam juz ... żelazo mnie tak muruje na bank ale życie xD" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Daniela wrote:Azurra, jak masz wątpliwości co do lekarza, to koniecznie szukaj innego. Ja wczoraj po dłuższej przerwie byłam u mojego i poczułam się fantastycznie. Uwielbiam go. Nie dość, że pamiętał mnie po 3 latach przerwy, zapytał o dzieciaki, to po prostu był super. Wszystko pokazał, wytłumaczył. Ufam mu. To, co ostatnio miałam na NFZ, to w ogóle koszmar, ale i prywatnie różnie się trafia. Ja mojego będę się mocno trzymać. Normalnie tęskniłam za nim.
Tak zrobię. Jak tylko przejdę jutrzejsze USG, dostanę wyniki NIFTY i zejdzie ze mnie ten stres.
To może głupie że tak przeżywam, w końcu to tylko ginekolog ale kurde jestem tak negatywnie zaskoczona ze hej. W pierwszej ciąży idealny lekarz, teraz po 5 minutach wypad z gabinetu. Może się wypalił, jak to wczoraj Dip napisała...
Jak tam wizytujace?
-
Jestem już w domu. Byliśmy jeszcze na lodach.
Wyniki Nifty powiedziała, że są bardzo dobre. Widziałam w komputerze te dokładne, a do ręki dostałam tylko papier od nich z potwierdzeniem, że wszystkie wyniki są prawidłoweuff... Mega ulga, tak się cieszę. Usg nie miałam, obmacała mi brzuch i powiedziała, że szykuje się duży bobas. Nie wiem po czym to stwierdziła
No i posluchalismy serduszka
Bije 160/ min.
Dziękuję dziewczyny za kciuki i teraz ja trzymam za was wszystkie
A teraz idę was nadrobićAzzurra, Lotopałanka, Aga9090, bondzik007, Malutka_94, Magdaa21, Jaszmurka, agulineczka, agniecha2101, Marti83, Aguś 90, TaPaT, Jagodagoi, Angelika83, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Dip super
teraz oddech i czekanie na dużego bobaska
Azzurra będzie dobrze :*Dip88 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Poczytałam trochę i mam za dobry humor żeby czytać dalej
Agniecha ja cię nigdzie stąd nie puszczę, zostajesz tu z nami!!!
Co do ubranek dla maluszka to ja będę kupować 56/62. Mój syn urodził się 56 cm, ja 60 cmsame większe bobaski w rodzinie, a jak urodzi się mniejszy to tatuś będzie najwyżej szybko biegł po kilka rzeczy do sklepu
Jaszmurka, Azzurra, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Mi na hemoglobinę cuda zdziałały tabletki z buraka.
Dip świetnie że wszystko okej!Dip88 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe słowa, ciekawe jak tam Paula i MagicCherryCupcake
Azzurra teraz będę trzymać mocno kciuki za ciebie, ale będzie też dobrzeAzzurra lubi tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Mi na hemoglobinę cuda zdziałały tabletki z buraka.
Dip świetnie że wszystko okej!
Jak sie nazywaja?
Co do pokrzywy to mam nawet sok w domu, ale gdzies czytalam,ze pokrzywa moze wywolac przedwczesne skurcze.Sama nie wiem.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Jak sie nazywaja?
Co do pokrzywy to mam nawet sok w domu, ale gdzies czytalam,ze pokrzywa moze wywolac przedwczesne skurcze.Sama nie wiem.
Po prostu Burak Forte. Ja akurat kupowałam z herbapolu z wit.C i żelazem dodatkowo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Tak, tardyferon dostalam. Boje sie tylko zaparc.
A i pamiętaj, że 2 godziny przed i po zjedzeniu tabletki nie pij kawy, herbaty i żadnych produktów mlecznych, bo wtedy żelazo się nie wchłaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 18:21
-
agulineczka wrote:Jak sie nazywaja?
Co do pokrzywy to mam nawet sok w domu, ale gdzies czytalam,ze pokrzywa moze wywolac przedwczesne skurcze.Sama nie wiem.
O to pierwze słysze koleżanka piła całą ciąże i nic sie nie działo ... to tego tylko 50ml sie pijeja teraz nawet nie codziennie bo mam zelazo w prenatalu
ten laxi mama ma barwnik i boje sie pić haha ale jak to dla kobiet w ciazy i karmiacych moze jak awaryjnie wypije to nic sie bobaskowi nie stanie co ;/Martula78 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dziewcznyny kochane wpadam na chwilę, mam urwanie głowy zakończenie roku, klasyfikacja.
podczytuję Was oczywiście,
gratuluje udanych wizyt
Dip, Daniela, Azzura gratuluję
co do pokrzywy- czytalam bloga i książkę Agnieszki Maciąg, to dla mnie autorytet w kwestii zdrowego życia, w zgodzie z naturą. pisala kiedys o tym, ze chciala mieć porod w domu, ale do tego są potrzebne swietne wyniki krwi i pila sok z pokrzywy- były idealne.
pokrzywa jak najbardziej wskazana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 18:20
Azzurra lubi tę wiadomość
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
nick nieaktualny
-
Martula tez od wszytskich własnie słysze nawet w aptece pani mówiła ze sok z pokrzywy w ciąży super
Patrzcie jaki eksperyment myslicie ze warto kupic taki Tulik ?
https://www.youtube.com/watch?v=BCsolsuz_38Martula78 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
MagicCherryCupcake jak u Ciebie ??
Pyszczek, Lotopałanka dopisałam Wam wizyty
agulineczka gratuluję dobrych wieści
Dip88 uuu ciekawe po wielkości brzucha u mnie oceniali pod koniec ciąży
Zaraz napiszę, co u nasLotopałanka, Dip88 lubią tę wiadomość