Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga9090 wrote:Kciuki za wizytę
faktycznie tamten gin to jakiś taki.....
Mi ostatnio rodzinny wypisal recepte na dupka
Ja nie chodzę do lekarza, więc nie mam "rodzinnego". Córki pediatra ewentualnie;)
Musze znowu do gina dzwonić, ja pierdzielę...
Karmelkovva, umiejscowienie łożyska chyba zależy od niczego:) ja miałam w poprzedniej ciąży na przedniej, teraz nie wiem. Wiem,że poprzednio BARDZO późno czułam ruchy, prawdopodobnie z uwagi na łożysko właśnie.
-
nick nieaktualnyAzzurra wrote:Ja mam wrażenie,że on ma za dużo pacjentek ( wiecznie kolejki) i wpadł w samozachwyt. A że ja jestem już "stałą" pacjentką, to mnie traktuje po macoszemu bo wie że u niego zostanę.
Ja nie chodzę do lekarza, więc nie mam "rodzinnego". Córki pediatra ewentualnie;)
Karmelkovva, umiejscowienie łożyska chyba zależy od niczego:) ja miałam w poprzedniej ciąży na przedniej, teraz nie wiem. Wiem,że poprzednio BARDZO późno czułam ruchy, prawdopodobnie z uwagi na łożysko właśnie.
A masz w karcie ciąży napisane, że dupek przyjmujesz? Bo na tej podstawie mi Lekarz wypisal recepte, teoretycznie nawet dentysta mógłby wypisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 19:22
-
Hej dziewczyny, któraś w Was w trakcie rozmów o prenatalnych wklejała takie siatki centylowe i nie mogę znaleźć tego posta. Jakieś dwa może trzy dni temu, ale tyle tych stron.. heh.
Bo dzisiaj odebrałam wyniki z prenatalnych i generalnie jest spoko, ale tam jest, że serduszko 158 razy/minutę i boję się, że to mało, a akurat na tym moim wydruku nie ma co do tego siatek.
Pomożecie?Dip88 lubi tę wiadomość
-
Paula gratuluję udanej wizyty. Super zakupy i fryzura, naprawdę ładnie
Możesz mi dopisać wizytę 11.07 i połówkowe 25.07. Dziękuję -
Ale ja jestem głupia! Przecież jutro idę na prenatalne, mogę poprosić o receptę przecież!
Dzięki dziewczyny za dobre słowo. To dla mnie bardzo ważne. Stres mam ogromny przed tymi badaniami przez poprzednie doświadczenia:/Karmelkovaa, Paula222, Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Ja mam wrażenie,że on ma za dużo pacjentek ( wiecznie kolejki) i wpadł w samozachwyt. A że ja jestem już "stałą" pacjentką, to mnie traktuje po macoszemu bo wie że u niego zostanę.
U nas miejscowy gin sie tak wypalił miał mnóstwo pacjentek i az mu sie juz nie chciało , jak chodiły na nfz do niego był asypany kazał przychpdzic prywatnie byle stówki wpadały ... teraz została garstka a on nie ubolewa bo emerytura niedługo ... także ja bym się porozglądała za inym zebys wracała zadowolona
Aha rozumiemno mi tak gin mówił ze nieby jak na tylnej scianie to szybciej czuć ... ja na razie nie czuje
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Malinowa_Czekolada wrote:Hej dziewczyny, któraś w Was w trakcie rozmów o prenatalnych wklejała takie siatki centylowe i nie mogę znaleźć tego posta. Jakieś dwa może trzy dni temu, ale tyle tych stron.. heh.
Bo dzisiaj odebrałam wyniki z prenatalnych i generalnie jest spoko, ale tam jest, że serduszko 158 razy/minutę i boję się, że to mało, a akurat na tym moim wydruku nie ma co do tego siatek.
Pomożecie?
Dlaczego za mało ?moje w 12 tyg na prenatalnych tyle miało
i powiedział doktor ze ładnie
Malinowa_Czekolada lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyMalinowa_Czekolada wrote:Hej dziewczyny, któraś w Was w trakcie rozmów o prenatalnych wklejała takie siatki centylowe i nie mogę znaleźć tego posta. Jakieś dwa może trzy dni temu, ale tyle tych stron.. heh.
Pomożecie? -
Azzurra, kiedy czułaś ruchy?
Paula, super kolorzazdroszczę Wam zakupów
następna wizytę mam tuż przed Dniem Ojca i idę na nią sama, bobas mógłby pokazać co ma między nóżkami w ramach prezentu dla taty
Paula222, Dip88 lubią tę wiadomość
Malutka_94
-
Azzurra wrote:Ale ja jestem głupia! Przecież jutro idę na prenatalne, mogę poprosić o receptę przecież!
Dzięki dziewczyny za dobre słowo. To dla mnie bardzo ważne. Stres mam ogromny przed tymi badaniami przez poprzednie doświadczenia:/
Doskonale znam to uczucie i rozumiem głowa do góry jutro spocisz się troche przed drzwiami ale zobaczysz swoje cudeńko zdrowiutkie i hopsające :*Azzurra lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i cudnych wieści...
Paula pięknie zrobione włosy i śliczne ciuszki...
Mam nadzieję że za tydzień mój Bobo będzie ok... Lepszy gin lepszy sprzęt... Taka mam nadzieję więc będzie większy spokój jak będzie okPaula222 lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Kurcze może faktycznie umów się do innego gina i zobaczysz jaki jest.. Bo tutaj chodzi o twój, że się wyrażę komfort, a nie wizyta 5 minut i dziękuję, następny proszę..
A masz w karcie ciąży napisane, że dupek przyjmujesz? Bo na tej podstawie mi Lekarz wypisal recepte, teoretycznie nawet dentysta mógłby wypisać
Aga, mam wpisane! Dzięki ,nie zwrocilabym na to uwagi! Powinien mi jutro inny gin dać bez problemu receptę, prawda?
-
nick nieaktualnyAzzurra wrote:Ale ja jestem głupia! Przecież jutro idę na prenatalne, mogę poprosić o receptę przecież!
Dzięki dziewczyny za dobre słowo. To dla mnie bardzo ważne. Stres mam ogromny przed tymi badaniami przez poprzednie doświadczenia:/kochana nie stresuj się tak (hmmm mówię to ja co mam jutro prenatalne i sram w gacie)
-
nick nieaktualny
-
Jeju wiecie co, ja już wariuje czasem. Byłam spokojna i w ogóle a wczoraj miałam mega koszmary - ciążowe oczywiście. Jutro mam wizytę i idę z wynikami z prenatalnych i mam nadzieję, że usłyszę, że super extra i bombowo i już nie jestem ciążą zagrożoną.
Ale nie wiem co mi się z tym tętnem ubzdurało. Badanie było 12+2 dni i jakoś z tego co czytam, to tętno jest odrobinę wyższe, ale faktycznie trochę może paranoja.
Sorki i dzięki za odpowiedź -
Malinowa_Czekolada wrote:Hej dziewczyny, któraś w Was w trakcie rozmów o prenatalnych wklejała takie siatki centylowe i nie mogę znaleźć tego posta. Jakieś dwa może trzy dni temu, ale tyle tych stron.. heh.
Pomożecie?