Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZUZAUK wrote:MagicCherryCupcake tak regularne i wiem kiedy doszło do zapłodnienia bo staraliśmy się chwile dłuższa o dzidzie .
Konkretne dni i stosunki zaznaczyłam i to przedstawiam lekarzowi . Masz racje najważniejsze byś stówę rosło i się rozwijało
Może błąd pomiaru po prostu , idź moze do polskiej kliniki na taką kontrolę lepszą" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
ZUZAUK wrote:MagicCherryCupcake tak regularne i wiem kiedy doszło do zapłodnienia bo staraliśmy się chwile dłuższa o dzidzie .
Konkretne dni i stosunki zaznaczyłam i to przedstawiam lekarzowi . Masz racje najważniejsze byś stówę rosło i się rozwijało
U mnie Dzidzia w 12 tyg miała 56 mm, trochę mało ale myślę że to dlatego, że miałam późną owulację - 19 dnia cykluCykle miałam długie a 2 miesiące przed zaczęlam leczyć tarczycę i mi się skracały
-
Azzurra wrote:Dziewczyny, tak na szybko.
Wyniki bardzo dobre. Dzidziuś ładnie widoczny, ryzyka wszystkich trisomii bardzo spadły, przezierność 1,4, serduszko 162. Idelanie, jak to określił pan doktor.
Piękny nosek i całe 60,2 mam do kochania.
Wyraźnie jak na dłoni widać było siusiaczka, pan doktor powiedzial że się bardzo zdziwi jak będzie dziewczynka.
Jestem szczęśliwa. Bardzo.
Super!!! Gratuluję wspaniałych wiadomościAzzurra lubi tę wiadomość
-
TaPaT wrote:Dziewczyny czy któreś z Was brały luteinę dopochwowo? Czy nadal ją bierzecie czy już zeszliście z niej? Jeśli tak to ile Wam to dni zajęło?
Ja biorę coś innego jak luteina ale schodzę z dawki juz do końca miesiąca mam niby całkiem odstawić ... troche sie boje ze jak odstawie zacznie sie szyjka skracac i bede gadac z panią doktor czy moge brac po jednek chociaż" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
MagicCherryCupcake wrote:U mnie Dzidzia w 12 tyg miała 56 mm, trochę mało ale myślę że to dlatego, że miałam późną owulację - 19 dnia cyklu
Cykle miałam długie a 2 miesiące przed zaczęlam leczyć tarczycę i mi się skracały
To jakoś tak jest , że dzidzi rosną podobnie tygodniami do 13tyg chyba a póxniej juz jest skok i każde inaczej
Moje miało w równym 12tyg 5.2 cm a w 13 7.4 cm" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Mój bobas w 11+3 mial 4,6 cm a w 13 tc miał 7,5 cm. ZUZAUK może lekarz źle zmierzył.
-
Paula222 wrote:Hej
U mnie noc jako taka, bardzo lekko spałam. Dosłownie każdy szmer mnie budził. Raz nawet obudził mnie kopniak Wojcia
Głupie sny ciąg dalszy. Powoli marzy mi się 40 tydzień
Malutka_94 śliczny szkrabek
agniecha2101 dziękujęJa od początku czułam, że znów synuś
TaPaT oby wyniki były ok!
Azzurra gratulujęCzyli najprawdopodobniej synek?
Dip88, olciaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
My tak rośniemy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7193b21f8abd.pngMalutka_94, Paula222, Karmelkovaa, Lotopałanka, Magdaa21, Dip88, Jaszmurka, bondzik007, Marti83, TaPaT, Aga9090, Irminka1231, Lilly_Ana, agniecha2101, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
Jeju tak piszecie o tym czy chłopiec czy dziewczynka , a u nas ciągle inaczej tu miałam przeczucia na chłopca lekarz mówi dziewczynka później ze chłopiec ale nie wiadomo , bo nie wiadomo w którą strone pójdzie hahachciałabym juz wiedzieć za tydzień będzie 15+1 więc juz raczej będzie wykształcone co ma byc
bo jest dzidzia na razie
Dip88 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Malutka_94 wrote:Azzurra gratulacje
to teraz będziesz miała parkę, super
Ostatnio mi koleżanka opowiadała, że jej sąsiadce całą ciążę mówili że będzie dziewczynka, kupili prawie wszystko dziewczęce, a urodził się chłopczyk
Wydaje mi się ze jak lekar stwierdzi ze chłopak, to raczej już tak zostanie...a dziewczynce jeszcze może coś „urosnąć”, bo akurat nie była dobrze ustawiona do usg
-
MagicCherryCupcake wrote:U mnie Dzidzia w 12 tyg miała 56 mm, trochę mało ale myślę że to dlatego, że miałam późną owulację - 19 dnia cyklu
Cykle miałam długie a 2 miesiące przed zaczęlam leczyć tarczycę i mi się skracały
-
MagicCherryCupcake wrote:Haha Mąż nie pękał z dumy?
Ważne, że zdrowe. Choć tutaj naprawdę ładnie widać było siurka. Zresztą, o 14 oddaje krew na NIFTY więc za kilka dni będę wiedziała na 99,8 procent:)Karmelkovaa, Dip88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Olcia śliczny brzusio....
Malutka ja nie dawno czytałam o takim przypadku u dziewczyny w grupie na fb....
a to dziś ja na czczo....15+6
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de327011adaa.jpgMalutka_94, Karmelkovaa, olciaa, Dip88, Jaszmurka, bondzik007, Marti83, Magdaa21, TaPaT, Aga9090, Irminka1231, Lilly_Ana, agniecha2101, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Moja koleżanka miała podobnie, jeszcze w grudniu na spotkaniu wigilijnym mówiła nam ze będzie mieć dziewczynkę, a na początku stycznie urodził się chłopczyk
Wydaje mi się ze jak lekar stwierdzi ze chłopak, to raczej już tak zostanie...a dziewczynce jeszcze może coś „urosnąć”, bo akurat nie była dobrze ustawiona do usg
-
Azzurra wrote:Stwierdził, że to na rozpoczynające się Mistrzostwa:)
Ważne, że zdrowe. Choć tutaj naprawdę ładnie widać było siurka. Zresztą, o 14 oddaje krew na NIFTY więc za kilka dni będę wiedziała na 99,8 procent:)
Haha masz fotke ?nie to żeby fetysz tylko jestem ciekawa jak w takich tyg mozna odróżnić
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...