Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Azzurra wrote:Karmelkovva, z tą anonimowością w necie to bym nie przesadzała;) tym bardziej,że nawet na tym forum były afery, że ktoś wstawiał nie swoje zdjęcia. Ja generalnie nigdzie swoich(ani swoich dzieci)zdjęć nie wstawiam. Wyjątkiem są nogi mojej pierworodnej w avatarze i wieczorem siurek synka:)
A co do wykruszania się dziewczyn.. wiecie, jedne pracują..inne na wakacjach. Ja np też jutro jadę i zapewne znowu pisać nie będę. Ale wrócę
Pewnie takja na forach zdjęcia twarzy nie wstawiam poza tym z usg dzidzia jak dzidzia każda wygląda podobnie
Ja zazwyczaj na weekendy nie mam kiedy pisać bo to gdzieś jedziemy to ktoś przyjedzie chcemy troche czasu razem spedzica w tyg sama jestem to sobie popisze
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Azzurra wrote:Olciaa, bo nie były w ciąży a udzielały się na forum jako ciężarne. I wstawiały zdjęcia z netu. Jakiś czas temu były takie przypadki, już nie pamiętam na jakich wątkach.
Chociaż długo Was podczytywałem zanim się ujawniłam
-
Azzurra wrote:Olciaa, bo nie były w ciąży a udzielały się na forum jako ciężarne. I wstawiały zdjęcia z netu. Jakiś czas temu były takie przypadki, już nie pamiętam na jakich wątkach.
No to to jest durne zachowanie i bez sensu" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Pewnie tak
ja na forach zdjęcia twarzy nie wstawiam poza tym z usg dzidzia jak dzidzia każda wygląda podobnie
D
Popieram! Ludzie są różni, nigdy nie wiadomo komu się „podpadnie” i później może być kłopot, mega dużo nieprzyjemności. Ja już to przerabiałam jakiś czas temu. Ostatecznie przyniosłyśmy się na forum zamknięte z najwytwalszymi osobami i oczywiście takimi które wzbudzały zaufanie.
-
W sumie tak teraz zaczyna się okres wakacyjny no i pracują. Ale myślę, że wystarczy napisać jak Azzurra i my się nie będziemy martwić a i będziemy wiedzieć co się dzieje. Wiadomo nie każda ma czas, ale dziewczyny które np. pracują chociaż raz w tygodniu żeby się odezwały co u nich.
Paula ma trochę racji jak ktoś się nie odzywa już np. 2 miesiące to raczej już chyba tu nie zagląda. A gdyby ktoś do nas po dłuższym czasie wrócił to przecież można zawsze spowrotem dopisać
Azzurra udanych wakacji... Piszę teraz, bo jak jutro jedziesz to żebyś zdarzyła przeczytać
olciaa, Paula222, Azzurra, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
No dobra, sprawdźmy...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cd27d3229b9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 12:48
Dip88, Lotopałanka, olciaa, Karmelkovaa, Aga9090, Irminka1231, Magdaa21, Marti83, Malutka_94, agniecha2101, TaPaT, Aguś 90, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
Kto wpada na takie durne pomysły, to chyba trzeba mieć coś niepokolei w głowie.olciaa lubi tę wiadomość
-
Jaszmurka śliczny brzuszek. Może za 2 tyg. też mi taki wyskoczy?
-
Dziękuję Paula u nas oboje mamy tatuaże, ale to ja większą fanką jestem...i muszę jak tylko będzie już możliwość jeden dokończyć a i kolejne planuję....
co do listy można usunąć jak ktoś się długo nie udziela, tylko dokładnie to będzie dość pracochłonne....a jak ktoś wróci zawsze można z powrotem dopisać przecież to nie problem....Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Jaszmurka supcio
U mnie mozna skasowac wizyte z 28
Ja bym była jeszcze za tabelka termin z om i usgnawet na google tabelki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 13:03
Dip88 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Odpaliłam wczoraj detektor...
Nie mogłam znaleźć tetna. W końcu znalazłam "ten" dźwięk ale na detektorze same kreski "----"
Po drugiej stronie też znalazłam taki dźwięk jak tętno płodu ale tez dwie sekundy pokazało 142 i później znów kreski"
" nie wiem co myslecWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 13:10
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualnyJa już po i jestem zła...
Maleństwo ma 4,5 cm i za małe do prenetalnych, mam przyjść za 2 tygodnie.. Nawet zdjęcia nie mam.. I lekarz zamiast oglądać maleństwo to bardziej zainteresowany guzem...
Azzurra gratuluję syna :*ZUZAUK lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Ja już po i jestem zła...
Maleństwo ma 4,5 cm i za małe do prenetalnych, mam przyjść za 2 tygodnie.. Nawet zdjęcia nie mam.. I lekarz zamiast oglądać maleństwo to bardziej zainteresowany guzem...
Azzurra gratuluję syna :*
Aga miałam taka sytuacje 2,5 tyg temu i dziś idę na powtórkę , czasem dzidzia jest za mała by wszystko zmierzyć . Nie stresuj się .
Wszystko będzie wporzadku . BuziakiAga9090 lubi tę wiadomość
-
Dibolek wrote:Odpaliłam wczoraj detektor...
Nie mogłam znaleźć tetna. W końcu znalazłam "ten" dźwięk ale na detektorze same kreski "----"
Po drugiej stronie też znalazłam taki dźwięk jak tętno płodu ale tez dwie sekundy pokazało 142 i później znów kreski"
" nie wiem co myslec
Musisz szukać niziutko nad spojeniem , milimetr po milimetrzepamiętaj ze masz swoje tętno swoje żyły i jest pępowina
serduszko dzidziusia jest troche jak galop konia bardzo szybciutko i musisz delikatnie przycisnąć
i bardzo spokojnie podchodzić do tego
ja juz nie szukam przykładam i jest musisz po prostu poznać ja pierwszym razem zanim dokłądnie wiedziałam ze to to siedziałam z pól h
czasami przyłożysz słychac i się dzidzia ruszy i ten milimetr musisz przeunąć najgorszy ten pierwzy raz jak juz bedziesz wiedziec nie bedzie problemu
dzwiek po dwóch stronach to żyły Twoje , szukaj jakby nizej pepka ale nad spojeniem jak masz linie majtek nieco w prawo albo w lewo zalezy gdzie masz bobaskaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 13:26
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Aga9090 wrote:Ja już po i jestem zła...
Azzurra gratuluję syna :*
Oj najgorsze jest takie czekanie. Przechodzimy stres przed takim badaniem a tu znowu trzeba czekać. Szkoda tylko że aż 2 tyg, bo wystarczyłoby kilka dni. Będzie dobrze.Aga9090 lubi tę wiadomość