Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZUZAUK wrote:Aga miałam taka sytuacje 2,5 tyg temu i dziś idę na powtórkę , czasem dzidzia jest za mała by wszystko zmierzyć . Nie stresuj się .
Wszystko będzie wporzadku . Buziaki
Właśnie owulacje miałam późno, bo w 17dc lub 18 dc może dlatego... -
nick nieaktualnyCyganieszka wrote:A to dziwne Aga, bo prenatalne można wykonać od 45mm do 84mm, więc powinnaś się załapać.
Ale może to i lepiej, bo jak dziecko jest troszkę większe to łatwiej pomierzyć takie rzeczy jak kość nosowa itd. -
Ja szłam własnie wtedy co Ty i bałąm sie ze dzidzia bedzie za mała miała 11+6 5.2 cm więc się udało takze spokojnie podrosnie z dnia na dzień
szkoda ze 2 tyg zcekania wystarczyłby tydzień
Aga9090 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:Ja szłam własnie wtedy co Ty i bałąm sie ze dzidzia bedzie za mała miała 11+6 5.2 cm więc się udało takze spokojnie podrosnie z dnia na dzień
szkoda ze 2 tyg zcekania wystarczyłby tydzień
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:No szkoda... Ale może płeć już poznam
No to są też plusy a i drugi raz sobie maleństwo popodgladaszAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wyrwali mi tego zęba. Coś koszmarnego. On był mocno wypelniony, więc wyszło samo wypełnienie. Reszty nie dało się uchwycić. Rozlupywali mi go na części i usuwali po kawałku. Dwa razy musieli mi dokladac znieczulenie, bo mocno bolało. Okazało się, że był czesciowo przyrosniety do kości. Całe szczęście udało się wszystko pousuwac, ale trwało to bardzo dlugo. Pozszywali mnie, za tydzień zdjęcie szwów. Jestem już w domu, odpoczywam, ogólnie czuję się ok, tylko ból po zebie mocno dokucza i zmęczenie.
-
Kai współczuję, ale najważniejsze że masz to już za sobą. Odpoczywaj
-
nick nieaktualny
-
Kai masakra współczuję :< szkoda ze nie zajęłas sie tym przed ciążą bys miała spokój
a takie znieczulenie i zabiegi sa w ciązy bezpieczne ? bo wiadomo zakazenie od zeba tez niebezpieczne i trzeba sie pozbyc .
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dziewczyny, ja mało dziś piszę bo mam takiego stracha przed wizytą że szok
w nocy przez to źle spałam, a teraz jeść nie mogę
Poza tym jeszcze w pracy jestem i tu tez taki młynWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 14:20
-
Paula skąd ty masz tyle energii? Ja to od rana jeszcze nic nie zrobiłam, a od godziny zbieram się żeby obiad zrobić. Najchętniej to bym teraz poszła spać, ledwo na oczy patrzę. Ale cóż idę też obiad robić...
-
Kai współczuję Ci i wiem co przechodzisz bo też miałam usuwanego zęba ósemką, która rosła poziomo wzdłuż zębów jakby i też była przyrośnięta do kości. Mi wtedy pomagał ketonal, ale wiadomo że teraz nie można więc ściskam Cię podwójnie
-
Dip88 sama nie wiem
Czuję się jakaś taka pozytywnie nastawiona
Oby to nie minęło
Ale zwykle po południami mam już lenia do wszystkiego, najgorzej jest między 17 a 21 totalnie nic mi się nie chce ...
Dip88 lubi tę wiadomość