Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dibolek wrote:Wiem jak trzeba szukać i gdzie niestety nie udało mi się. Ale nie panikuje.
Szukałaś pół godz? U mnie jest napisane żeby używać max 10min :o
Słuchac jak przystawisz ale jak jeżdzisz po kiszkach i nic to dziecku nie szkodzisz tymto am tak delikatne fale ze spokojnie
Uda się w końcu ja teraz mam super przyłoze i jest" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Aga, szkoda że u Ciebie sie okazało za wcześnie:(
Kai, współczuję. Dobrze, że masz za sobą.
Agniecha... No chłopak...nie da się ukryć
Dziewczyny.. jestem po upuszczeniu krwi do NIFTY. Teraz min tydzień, max dwa na wyniki.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 16:26
agniecha2101, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Dziewczyny ile czeka się na wyniki testu Pappa? Tyle samo co na zwykłą morfologię czy dłużej ?
Na pappa hm w sobote miałam pobierane a w piątek mi przyszły pocztą" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Agniecha ja kinoman jestem
z małzem mnóstwo oglądamy teraz ściąglam ten nowy w miare Breathe , pełnia zycia
uwielbiam takie filmy a zaczęło się od " pamiętnik " X lat temu
prawie wszystko oprócz westernów, którymi w dzieciństwie katowała mnie babcia i wujek
Mimo, że mamy tu polską telewizję, to i tak przeważnie oglądamy wieczorami coś z mężem na necie, bo na canałach+ czy HBO nawet jak jest coś fajnego, to potem na okrągło powtarzają. Także z nowościami w miarę na bieżąco jestemWczoraj jakoś tak wyszło, że oglądaliśmy "Nowe oblicze Greya"
Poryczałam się jak była scena z USG ciążowego hehe
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Azzurra wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0b3d5bcd60f.jpg
Raz, dwa, trzy..próba:-)
Widzę, że poszło. Karmelkovva, ten wystający kikutek to podobno TO.
Sorki za jakość. Nie jestem dobra w te klocki.Azzurra lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Madlen_:) wrote:O nie a ja myślałam że będę miała od razu , to troche zawaliłam bo będę miała wynik po prenatalnych ;/
Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:Tego chyba jeszcze nie oglądałam. Ja lubię różne gatunki, i komedie i romanse i akcje, thrillery, horrory, romanse
prawie wszystko oprócz westernów, którymi w dzieciństwie katowała mnie babcia i wujek
Mimo, że mamy tu polską telewizję, to i tak przeważnie oglądamy wieczorami coś z mężem na necie, bo na canałach+ czy HBO nawet jak jest coś fajnego, to potem na okrągło powtarzają. Także z nowościami w miarę na bieżąco jestemWczoraj jakoś tak wyszło, że oglądaliśmy "Nowe oblicze Greya"
Poryczałam się jak była scena z USG ciążowego hehe
Ja byłam w kinie zawsze na tym tez ryczałam na końcuhorrorów juz nie ogladam
westernami katował mnie tata co niedziele przed obiadem ;p
Polecam netflix seriale i filmy fajne
agniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Azzurra wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0b3d5bcd60f.jpg
Raz, dwa, trzy..próba:-)
Widzę, że poszło. Karmelkovva, ten wystający kikutek to podobno TO.
Sorki za jakość. Nie jestem dobra w te klocki.
O no faktycznie ewidentnie jest to TOu nas coś wystawało ale z rozmiarów nie wiadomo w którą stronę pójdzie lekarz mówił ze jak sie wydłuży to chłopiec , więc czekam jeszcze do 23
moze bedie widomo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 16:45
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkova przyznam że nie spodobało mi się to co pisały. Ale nie chcę dyskutować bo dyskutowałyście parę stron i nic z tego
Ja już nie będę szukać, bo sobie zacznę wmawiać że dziecko nie żyje. Odłożyłam na razie, spróbuje w przyszłym tyg
A film obejrzę - już wrzuciłam w zakładki. Chociaż boję się że w moim stanie pudełko chusteczek to za mało, wzruszam się byle czym, chociażby tym że pies (szczeniak) się nauczył sam jeść
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Karmelkova, to nie był ząb tak po prostu zepsuty, tylko trzykrotnie lwczony kanalowo. Odezwał się pechowo akurat teraz i już był nie do uratowania. Trudno by bylo zrobic to przed ciążą. Poza tym ciąża mnie zaskoczyła
.
Jakoś się trzymam, ale boli bardzo. Paracetamol nie daje rady, ale trochę tłumi ból, więc odliczam godziny do kolejnej tabletki. -
Karmelkovaa wrote:Ściąglam sobie film "Cud z nieba "
Film oparty na prawdziwej historii Annabel Beam, dziewczynki, która za życia odwiedziła Niebo. Narratorką opowieści jest jej matka Christy Beam (Jennifer Garner). Annabel większość dzieciństwa spędziła w szpitalach, przykuta do łóżka przez rzadką chorobę, która nie dawała jej szans na normalne życie. Kiedy poczuła się na tyle dobrze, by móc wyjść na zewnątrz i pobawić się z siostrami, zdarzył się wypadek, który mógł kosztować ją życie... Annabel wpadła do środka wielkiego, spróchniałego drzewa. Znaleziono ją nieprzytomną. I kiedy wszyscy, łącznie z lekarzami, byli przygotowani na śmierć dziewczynki, ta obudziła się i opowiedziała niezwykłą historię o tym, jak spotkała Jezusa. Niejako na potwierdzenie tych słów, lekarze stwierdzili, że jej dotychczasowa choroba cofnęła się...
Także bede oglądać później z paczką husteczekKarmelkovaa lubi tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Kai wrote:Karmelkova, to nie był ząb tak po prostu zepsuty, tylko trzykrotnie lwczony kanalowo. Odezwał się pechowo akurat teraz i już był nie do uratowania. Trudno by bylo zrobic to przed ciążą. Poza tym ciąża mnie zaskoczyła
.
Jakoś się trzymam, ale boli bardzo. Paracetamol nie daje rady, ale trochę tłumi ból, więc odliczam godziny do kolejnej tabletki.
Rozumiem tym bardziej współczuje dobrze ze masz to za sobą ;** teraz byle znieść gojenie i ten głupi ból" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...