Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ślicznie brzuszki rosną
ja to teraz widze ze z tyg na tydzień coraz piękniejszy balonik
i powiem Wam ze ten detektor jest wybawieniem dla mnie
Dip88, TaPaT lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Lotopałanka wrote:Olcia śliczny brzusio....
Malutka ja nie dawno czytałam o takim przypadku u dziewczyny w grupie na fb....
a to dziś ja na czczo....15+6
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de327011adaa.jpgagulineczka lubi tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Stwierdził, że to na rozpoczynające się Mistrzostwa:)
Ważne, że zdrowe. Choć tutaj naprawdę ładnie widać było siurka. Zresztą, o 14 oddaje krew na NIFTY więc za kilka dni będę wiedziała na 99,8 procent:)
Azzurra Nifty to już będzie tylko formalność, napewno wyniki będą superAzzurra lubi tę wiadomość
-
Tak mi się wydaje ze dużo dziewczyn poznikało ... tak patrze na liste jaka długa a nas garstka" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dip88 wrote:Azzurra Nifty to już będzie tylko formalność, napewno wyniki będą super
Na pewno idę z zupełnie innym nastawieniem niż ostatnio.
Karmelkovva, mam fotkę, widać dość ładnie. Co prawda nie wstawiam żadnych zdjęć do netu, ale wieczorem zrobię dla Ciebie wyjątek i pokażę. Ale to wieczorem, bo narazie to jeszcze zakupy a później wycieczka na upuszczenie krwi na NIFTY. Tylko znajdę instrukcję zamieszczania zdjęćDip88 lubi tę wiadomość
-
Jaszmurka wrote:Ale ładne macie brzuszki
Ja też bym się pochwaliła, wiec Azzurra daj znać jak znajdziesz tę instrukcję
instrukcja w pierwszym poście na pierwszej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 12:01
Jaszmurka, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:no niestety dużo się wykruszyło...
tak jak pisała Paula zostaną najwytrwalsze
No trochę szkoda, że nas tak mało. Niektóre dziewczyny nadal pracują, a po pracy to pewnie zmęczone są. Może z czasem z powrotem nas trochę przybędzie. Ja też się zastanawiam czy nie pójść sobie z miesiąc popracować. Synek wakacje na początku lipca zaczyna a do tego czasu siedzę w domu sama jak palec i strasznie się nudzę, a czuję się dobrze. -
TaPaT wrote:Dziewczyny czy któreś z Was brały luteinę dopochwowo? Czy nadal ją bierzecie czy już zeszliście z niej? Jeśli tak to ile Wam to dni zajęło?
Ja biorę od 7tc i mam jeszcze 2 opakowania po 30tbl. 29.06 mam wizytę to zobaczę czy dalej mam brać. tak szczerze to boję się odstawić bo w poprzedniej ciąży tydzień po wody mi odeszły
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Azzurra gratulacje! Ale zazdroszcze ze już wiecie co tam rośnie
No i wzdycham do waszych brzuszków oczami kota ze Shreka normalniepiękne są! Jak się odważe to wstawię też mój w końcu, ale szału nie ma. Jakby co najmniej dobry kebab tam się schował a nie Dzidzia ;P
olciaa, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Dip mam to samo ta nuda mnie wykańcza....ale na szczeście mam ksiązki i forum
Powiem Ci ze gdybym była w Pl to by to jeszcze jakoś było, bo rodzina na miejscu, znajomi. A tutaj mam tylko teściową i w sumie to jedną taką dobrą koleżanke, ale co z tego jak wszyscy większość dnia w pracy są. Dlatego myślę żeby się wyrwać trochę do ludzi, może trochę więcej energii złapie.
Bondzik to ja mam tak samo -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny piękne brzuszki
Lotopałanka piękne tatuaże, jestem zafascynowana tym tematem, szkoda, że mąż tego nie podziela haha....
co do dziewczyn i listy, ja jestem za tym , że jak ktoś się nie udziela np. od 2 miesięcy, lub się tylko tu wpisał i tyle, to usunąćOczywiście nie chcę tu nikogo urazić i usunąć przez przypadek, lub wywalać z grupy
Ale na dłuższą metę po co ktoś ma być kto wcale nie zagląda ? Ale to tylko moja opinia
TaPaT, Lilly_Ana, agniecha2101, Kai lubią tę wiadomość
-
Karmelkovva, z tą anonimowością w necie to bym nie przesadzała;) tym bardziej,że nawet na tym forum były afery, że ktoś wstawiał nie swoje zdjęcia. Ja generalnie nigdzie swoich(ani swoich dzieci)zdjęć nie wstawiam. Wyjątkiem są nogi mojej pierworodnej w avatarze i wieczorem siurek synka:)
A co do wykruszania się dziewczyn.. wiecie, jedne pracują..inne na wakacjach. Ja np też jutro jadę i zapewne znowu pisać nie będę. Ale wrócę
-
Azzurra wrote:Karmelkovva, z tą anonimowością w necie to bym nie przesadzała;) tym bardziej,że nawet na tym forum były afery, że ktoś wstawiał nie swoje zdjęcia. Ja generalnie nigdzie swoich(ani swoich dzieci)zdjęć nie wstawiam. Wyjątkiem są nogi mojej pierworodnej w avatarze i wieczorem siurek synka:)
A co do wykruszania się dziewczyn.. wiecie, jedne pracują..inne na wakacjach. Ja np też jutro jadę i zapewne znowu pisać nie będę. Ale wrócę
-
Paula222 wrote:Dziewczyny piękne brzuszki
Lotopałanka piękne tatuaże, jestem zafascynowana tym tematem, szkoda, że mąż tego nie podziela haha....
co do dziewczyn i listy, ja jestem za tym , że jak ktoś się nie udziela np. od 2 miesięcy, lub się tylko tu wpisał i tyle, to usunąćOczywiście nie chcę tu nikogo urazić i usunąć przez przypadek, lub wywalać z grupy
Ale na dłuższą metę po co ktoś ma być kto wcale nie zagląda ? Ale to tylko moja opinia