Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny u mnie okazalo sie ze grzybicy sie nabawilam. A tak dbalam... no nic juz leczymy i jest lepiej ale wczoraj rano bylo dramatycznie... aale chyba jak szybko to sie rozwinelo tak szybko pojdzie precz.
Na usg w szpitalu doktor powiedziala ze na polowkowym maja skontrolowac nereczki malego bo cos za duze miedniczki ma:(
Dopiero potem dodala ze u chlopczylow to czesty objaw... slyszelyscie cos o tym szczegolnie mamusie juz synkow?
-
Kochane! Od kilku dni czuję w środku tak jakby mnie ktoś szczypał delikatnie, takie pukanie... sama nie wiem jak to opisać. Dziś co jakiś czas tak z prawej strony. Myślicie, że to bąbel daje o sobie znać w końcu czy może to tak coś innego...?
bondzik007, Irminka1231, Malutka_94, Violet Flower, futuremama lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyagniecha2101 wrote:Kochane! Od kilku dni czuję w środku tak jakby mnie ktoś szczypał delikatnie, takie pukanie... sama nie wiem jak to opisać. Dziś co jakiś czas tak z prawej strony. Myślicie, że to bąbel daje o sobie znać w końcu czy może to tak coś innego...?
Myślę, że to Dzidziaagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Padam dopiero wróciłam od lekarzy dziś wszędzie w kolejce wieki mi zeszło... A z głodu umieram dosłownie...
Aaa.... Synek dostał się do przedszkola publicznego jednak z rekrutacji dodatkowej.... Ale się cieszę....bondzik007, agniecha2101, Violet Flower, TaPaT, futuremama, Jagodagoi, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Padam dopiero wróciłam od lekarzy dziś wszędzie w kolejce wieki mi zeszło... A z głodu umieram dosłownie...
Aaa.... Synek dostał się do przedszkola publicznego jednak z rekrutacji dodatkowej.... Ale się cieszę....
Moja się dostała teraz po 2 latach do żłobka państwowego, a wniosek składaliśmy kilka dni po porodzie -
Agniecha myślę, że to maluszek cię zaczepia
Ja oglądałam teraz przez 2 godz mameginekolog, tak się wkreciłamA najlepsze to jak opowiadała o dolegliwościach pierwszego trymestru i zmianach zachodzących w organizmie to wzruszyłam się i popłakałam. Co mnie tak wzruszyło nie wiem
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Zaszalalam i kupiłam spodnie z hm mama z gumą
babka sprzedawala na fb, więc mam połowę ceny w kieszeni jak nie lepiej
Lotopałanka, agniecha2101, Dip88, TaPaT, futuremama, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
To jest porażka z tymi żłobkami i przedszkolami państwowymi... U nas ostatnio czytałam że babka zgłosiła z mężem dziecko dzień po porodzie i usłyszeli że trochę późno może nie być miejsca na czas... No masakra.... To kiedy zgłaszać???
-
bondzik007 wrote:Zaszalalam i kupiłam spodnie z hm mama z gumą
babka sprzedawala na fb, więc mam połowę ceny w kieszeni jak nie lepiej
Super też tak poluje... Jak się uda to ja w weekend za ok 50 zł 3 pary spodni kupię jedne jeansy plus materiałowe dwie parybondzik007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobietki,
Dołączam do Was!
Termin plus minus 6.12.2018 -Synus:)
Chciałam zapytać jak u Was wyglada z brzuchem? widać cos?
u mnie nic:(
a brzuch non stop pobolewa.agniecha2101, Azzurra, Malutka_94, futuremama, Paula222, Jagodagoi, Aguś 90, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
Hope2018 wrote:Hej Kobietki,
Dołączam do Was!
a brzuch non stop pobolewa.
Witam i gratuluję synka
U mnie dopiero zaczyna się minimalnie pojawiać. U każdej inaczej, jedna będzie miała szybciej a druga później. -
nick nieaktualny
-
Hope witaj wśród nas
)
U mnie tak średnio. Jakieś uwypuklenie jest ale na ciążowy to nie wygląda -
Hope2018 wrote:Hej Kobietki,
Dołączam do Was!
-
nick nieaktualnyHope2018 wrote:Hej Kobietki,
Dołączam do Was!
u mnie brzuch się już nie ukryjeale zostały mi dodatkowe kg po pierwszej Córce, a i w pierwszej ciąży brzuch mi bardzo szybko wyszedł
-
Azzurra to trzymam kciuki i żeby zbadał a i najlepiej żeby usg jeszcze zrobił
Daj znać po.
Azzurra lubi tę wiadomość