Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny u mnie okazalo sie ze grzybicy sie nabawilam. A tak dbalam... no nic juz leczymy i jest lepiej ale wczoraj rano bylo dramatycznie... aale chyba jak szybko to sie rozwinelo tak szybko pojdzie precz.
Na usg w szpitalu doktor powiedziala ze na polowkowym maja skontrolowac nereczki malego bo cos za duze miedniczki ma:(
Dopiero potem dodala ze u chlopczylow to czesty objaw... slyszelyscie cos o tym szczegolnie mamusie juz synkow?

-
Kochane! Od kilku dni czuję w środku tak jakby mnie ktoś szczypał delikatnie, takie pukanie... sama nie wiem jak to opisać. Dziś co jakiś czas tak z prawej strony. Myślicie, że to bąbel daje o sobie znać w końcu czy może to tak coś innego...?
bondzik007, Irminka1231, Malutka_94, Violet Flower, futuremama lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualnyagniecha2101 wrote:Kochane! Od kilku dni czuję w środku tak jakby mnie ktoś szczypał delikatnie, takie pukanie... sama nie wiem jak to opisać. Dziś co jakiś czas tak z prawej strony. Myślicie, że to bąbel daje o sobie znać w końcu czy może to tak coś innego...?
Myślę, że to Dzidzia
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Padam dopiero wróciłam od lekarzy dziś wszędzie w kolejce wieki mi zeszło... A z głodu umieram dosłownie...
Aaa.... Synek dostał się do przedszkola publicznego jednak z rekrutacji dodatkowej.... Ale się cieszę....
bondzik007, agniecha2101, Violet Flower, TaPaT, futuremama, Jagodagoi, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Padam dopiero wróciłam od lekarzy dziś wszędzie w kolejce wieki mi zeszło... A z głodu umieram dosłownie...
Aaa.... Synek dostał się do przedszkola publicznego jednak z rekrutacji dodatkowej.... Ale się cieszę....
Moja się dostała teraz po 2 latach do żłobka państwowego, a wniosek składaliśmy kilka dni po porodzie
-
Agniecha myślę, że to maluszek cię zaczepia

Ja oglądałam teraz przez 2 godz mameginekolog, tak się wkreciłam
A najlepsze to jak opowiadała o dolegliwościach pierwszego trymestru i zmianach zachodzących w organizmie to wzruszyłam się i popłakałam. Co mnie tak wzruszyło nie wiem
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Zaszalalam i kupiłam spodnie z hm mama z gumą
babka sprzedawala na fb, więc mam połowę ceny w kieszeni jak nie lepiej
Lotopałanka, agniecha2101, Dip88, TaPaT, futuremama, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
To jest porażka z tymi żłobkami i przedszkolami państwowymi... U nas ostatnio czytałam że babka zgłosiła z mężem dziecko dzień po porodzie i usłyszeli że trochę późno może nie być miejsca na czas... No masakra.... To kiedy zgłaszać???
-
bondzik007 wrote:Zaszalalam i kupiłam spodnie z hm mama z gumą
babka sprzedawala na fb, więc mam połowę ceny w kieszeni jak nie lepiej 
Super też tak poluje... Jak się uda to ja w weekend za ok 50 zł 3 pary spodni kupię jedne jeansy plus materiałowe dwie pary
bondzik007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kobietki,
Dołączam do Was!
Termin plus minus 6.12.2018 -Synus:)
Chciałam zapytać jak u Was wyglada z brzuchem? widać cos?
u mnie nic:(
a brzuch non stop pobolewa.
agniecha2101, Azzurra, Malutka_94, futuremama, Paula222, Jagodagoi, Aguś 90, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
Hope2018 wrote:Hej Kobietki,
Dołączam do Was!
Witam i gratuluję synka
U mnie dopiero zaczyna się minimalnie pojawiać. U każdej inaczej, jedna będzie miała szybciej a druga później. -
nick nieaktualny
-
Hope witaj wśród nas
)
U mnie tak średnio. Jakieś uwypuklenie jest ale na ciążowy to nie wygląda
-
Hej Hope! Witaj wśród grudniowek! U mnie brzuszek dopiero co się pokazał. Szczególnie ładnie widoczny jest pod wieczór, po odpowiedniej porcji bobu i czereśni:) w poprzedniej ciąży na tym etapie nie było widać zupełnie nic. Siedzę już dziewczyny pod gabinetem, bo dzwonili czy mogę być wcześniej. Ciekawe, czy mnie choć zbada tym razem czy nawet to nie..Hope2018 wrote:Hej Kobietki,
Dołączam do Was!

-
nick nieaktualnyHope2018 wrote:Hej Kobietki,
Dołączam do Was!
u mnie brzuch się już nie ukryje
ale zostały mi dodatkowe kg po pierwszej Córce, a i w pierwszej ciąży brzuch mi bardzo szybko wyszedł
-
Azzurra to trzymam kciuki i żeby zbadał a i najlepiej żeby usg jeszcze zrobił
Daj znać po.
Azzurra lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Beta 232,47 11dpo 3cs