Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Irminka, gratuluję córeczki! Super, że wszystko ok.
A ja skorzystalam z promocji w Next. Kupiłam sukienkę ciążową, piżamę, dwa swetry córce i -uwaga- pajacyki dla synka. Pierwszy zakup poczyniony. To tak w ramach walki z czarnymi myślami.agniecha2101, Irminka1231, Dip88, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt... Ktoś jeszcze dziś wizytuje???
Karmelkovaa wiem co czujesz.... Ja pod ręką jeszcze nie czuję... Ale tak fajnie czuć to w środku... Z synem mało ruchów czułam... Raz że miałam łożysko z przodu a dwa mały był raczej leniuszkiem...a dziś np cały dzień czuję maleństwo... Wiercipietek mi rośnie chyba....
Karmelkovaa, agniecha2101, Irminka1231 lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka ja dzisiaj tak już dużo czuje i tak mocniej
tylko nie wiem czego się spodziewać czego się bac czego nie ... wiesz jak to w pierwszej ciąży jedna wielka niewiadoma hehe
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Mąż mnie z domu wywali
Kupiłam dziś kolejną dostawę, właśnie wróciłam do domku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af6b0bbd1384.jpg
Myślałam,że za 3 razem nie będzie to tak cieszyć. A cieeeeeeszy
Zrobiłam sobie dziś w międzyczasie paznokcie :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44fd59620537.jpg
Cudów nie ma, ale jak na robienie w międzyczasie jak dziecko śpi i gotując obiad myślę , że ujdzie.
Męża jeszcze nie ma, jak zwykle z pracy do pracy
Gratuluję udanych wizytJuż uzupełniam listę
Lotopałanka, Malutka_94, Karmelkovaa, Irminka1231, RudyTygrysek, AMK, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Gratuluję udanych wizyt... Ktoś jeszcze dziś wizytuje???
Karmelkovaa wiem co czujesz.... Ja pod ręką jeszcze nie czuję... Ale tak fajnie czuć to w środku... Z synem mało ruchów czułam... Raz że miałam łożysko z przodu a dwa mały był raczej leniuszkiem...a dziś np cały dzień czuję maleństwo... Wiercipietek mi rośnie chyba....
Ajjj jak ja Wam zazdroszczę tych ruchów...Ja nadal czekam, czekam i się nie mogę doczekać
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karmelkovaa wrote:Lotopałanka ja dzisiaj tak już dużo czuje i tak mocniej
tylko nie wiem czego się spodziewać czego się bac czego nie ... wiesz jak to w pierwszej ciąży jedna wielka niewiadoma hehe
Karmelkovaa moja 2 ciąża i też wielka niewiadoma bo łożysko z tyłu tym razem i wszystko inaczej odczuwam....ale to fajne tak co dzień coś nowego odkrywać....
-
Karmelkovaa piękny brzuszek
Malutka_94 gratuluję synka
Azzurra ja pisałam o strojachW Gatta mierzyłam Tankini, ale jakoś nie leżały
I mały wybór. Mam w domu jedno z poprzedniej ciąży, ale nosiłam na basen a nad wodę wolałabym co innego... I o
Karolcia27 gratuluję córeczkiOdpoczywaj, może za szybki tryb życia ostatnio prowadzisz
-
Paula222 wrote:Mąż mnie z domu wywali
Kupiłam dziś kolejną dostawę, właśnie wróciłam do domku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af6b0bbd1384.jpg
Myślałam,że za 3 razem nie będzie to tak cieszyć. A cieeeeeeszy
Zrobiłam sobie dziś w międzyczasie paznokcie :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44fd59620537.jpg
Cudów nie ma, ale jak na robienie w międzyczasie jak dziecko śpi i gotując obiad myślę , że ujdzie.
Męża jeszcze nie ma, jak zwykle z pracy do pracy
Gratuluję udanych wizytJuż uzupełniam listę
Trochę ze Smyka pozamawiałam i czekają na nas dwie paczki w PL
A pazurki prześliczneJa jakoś nie mogę się zebrać ostatnio, żeby sobie zrobić, jakoś mało czasu na wszystko
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Olciaa dokladnie mam tak napisane: czas protrombinowy, wskaźnik protrombinowy, inr, aptt
Karmelkova ja jak się położę na spokojnie to też czasem już poczuję. Śmieszne i cudowne uczucie jednocześnie. Mój mąż nie może tego wyłapać, ale on nawet nie wyczuwa mojego pulsujuż się śmiałam ze ma żelazne ręce jakies
Lotopałanka, Karmelkovaa, olciaa lubią tę wiadomość
-
Paula, zazdroszczę paznokci...ja sama się nie potrafię swoimi zająć. Także jestem zdana na manikiurzystki.
Chyba też zajrzę do Smyka. Jakiś czas temu pisałam tutaj, że nie bardzo mam co zrobić z tonami ubranek po córce. Rozważałam wręcz wrzucenie ich do kontenera na odzież. Wiecie, że któregoś razu zadzwoniła do mnie koleżanka (taka dalsza) i okazało się że inna koleżanka (jeszcze dalsza:) urodziła w czerwcu córeczkę. No i od słowa do słowa okazało się,że tam trochę cienko z kasą, mąż za granicą dorabia, w domu starsze dzieci...no więc, jako że miałam te ciuchy popakowane w kartony, niewiele myśląc napisałam do tej dziewczyny z pytaniem, czy może jest zainteresowana wyprawka dla córki do rozmiaru 74. W weekend mój mąż zawiózł te ubranka. W zamian dostaliśmy kartę właśnie do Smyka ( oczywiście tego nie oczekiwałam) i mam 100 złotych do wydania:)
Powiem Wam, że strasznie się ucieszyłam z tego, jak ona się bardzo ucieszyła:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 19:51
Lotopałanka, olciaa, agniecha2101, Malutka_94 lubią tę wiadomość
-
Hehe przez te wyprzedaże w Smyku zwariowałam
Bo wklejam tylko te dla Wojcia co kupuję a jeszcze dla starszych brałam
Ale już się stopuję bo chyba kupiłam co mogłam
Malutka_94 dla czego na Twoich kiepsko wyglądają ?
Azzurra superBardzo fajny prezent za te ubranka wymyślili
agniecha nooo czasu mało heheAle raz na te 2-3 tyg staram się ogarnąć czas na paznokcie chociaż lekko nie jest bo muszę mieć dobrą godzinę wolną ...
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
No ja wczesniej czułam takie bulgotki czasami puk puk , ale łagodne , a dzisiaj to szaleje na całego po całym brzuszku hehe i to tak faktycznie kopniaczki znaczy w obrębie pępek i niżej bo tak jest macica na razie
także łapię momenty
Ja mam shiz boje sie malować paznokciewiem jestem niereformowalna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 19:54
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dzięki wszystkim za dobre słowa, dzis pol dnia przelezalam i przegladalam strony, również angielskojezyczne i faktycznie dosc mocno się z mężem uspokoilismy. Wczoraj zrobiłam od razu cytomegalie i tokso, tokso nadal oba ujemne a cyto musiałam przejść dawno temu.
Pakujemy manatki i jutro w drogę. Nocleg w Graz w Austrii a w pt kierunek w okolice Zadaru
Pogoda w PL jest dobijajaca... maluszka za to od 3 dni juz naprawde mocno kopie i to po kilka razy pod rzad, dzis nawet mezu sie zalapalWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 20:26
olciaa, agulineczka lubią tę wiadomość
-
Azzurra super
wyszło z ubrankami
Jeśli chodzi o ruchy to chyba coś i ja czuje. Wczoraj w pociągu poczułam dwukrotnie takie puk, puk. Później cały dzień cisza. Dzisiaj jak leżałam i z Wami pisałam to poczułam takie rozpierania w dole ( aż się przeraziłam) i jak dotknęłam ręka to poczułam tam takie coś twarde. Chyba to dzidzius się przekrecil i przywarł do ściany brzuszka. Po czym to uczucie ustąpiło i już brzuch był miękki. Za jakiś czas to samo uczucie ale z drugiej strony. Później wstałam coś przekąsić i nic nie czujeCisza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 20:31
-
Karolcia27 wrote:Dziewczyny zanalazlam kleszcza
Jestem totalnie spanikowana, jadę na jakiś dyzur żeby mi go wyciągnęli
Mi na jesieni chodził po nodze po powrocie z lasu. Znalazłam go pod prysznicem. To był cud ze się go wypatrzyłam jak jeszcze się nie wbił. Od tamtej pory las omijam szerokim łukiem.
X
Wczoraj przed zaśnięciem dzidzius ewidentnie się ruszał w brzuszku. Uczycie wspaniałe
-
Chciałam się nieśmiało przywitać i dołączyć do waszego wątku
Już od jakiegoś czasu nosiłam się z tym zamiarem, jednak nie miałam odwagi. U mnie termin porodu wg badań prenatalnych przewidziany jest na 15 grudnia, z tym że pewno będzie wcześniej, bo noszę pod sercem bliźniaki
Byłam wcześniej na innym wątku, ale brakuje mi tam rówieśniczek ciążowych, dlatego wstępuje w wasz krąg
Niemożliwe będzie przeczytać wasze wpisy od samego początku, dlatego wybaczcie jeśli się z czymś powtórzę.
Karmelkova widzę, że Ty tu się udzielasz, a zniknęłaś z wątku "kolejna ciąża po poronieniu". Cieszę się, że jesteśmam nadzieję, że u maluszka wszystko dobrze.
Gratuluję Wam wszystkim i trzymam kciuki za dobry przebieg ciąży i szczęśliwe rozwiązanieLotopałanka, Aga9090, ZUZAUK, agniecha2101, AMK, Irminka1231, Dip88, inaa, agulineczka, Azzurra, 88Kala, MagicCherryCupcake, Malutka_94, Paula222, Jagodagoi, Magdaa21, Aguś 90, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś
22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017