Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Azzurra mi w poprzedniej ciąży wyszło nisko łożysko na połówkowych. Na szczęście samo się podniosło, lekarz cały czas mi mówił, że najczęściej tak się dzieje i tego samego CI życzę. Myśl pozytywnie, bo takie myślenie przyciąga dobre rzeczy (mówię to ja, dziewczyna, której optymizm nie jest mocną stroną )Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 10:25
Azzurra lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Karolcia27 wrote:Dziewczyny zanalazlam kleszcza Jestem totalnie spanikowana, jadę na jakiś dyzur żeby mi go wyciągnęli
Karolcia spokojnie - ostatnio lekarz mówił, że rzadko kiedy trafia się taki, który zarazi. Będzie dobrze!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dip88 wrote:Dziewczyny a ile czekacie na przesyłkę z Ali Express. Nie raz się zastanawiałam, ale ten czas dostawy...
Szwagierka czekała miesiac 1,5 :p zalezy na co ale boskie rzeczy są 3 bodziaki za 30pare zł
https://www.aliexpress.com/item/2017-Summer-baby-Newborn-Overall-Boy-Baby-Bodysuits-Short-Sleeve-cotton-infant-Baby-girl-Jumpsuit-Newborn/32807966330.html?spm=2114.search0103.3.155.428c59b718koMd&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10152_10151_10065_10344_10068_10342_10343_10340_10341_10696_10084_10083_10618_10304_10307_10820_10821_10301_10846_10843_10059_100031_10103_524_10624_10623_10622_10621_10620,searchweb201603_35,ppcSwitch_5&algo_expid=de740b37-88fe-449b-b3cd-56608c5ef9c7-19&algo_pvid=de740b37-88fe-449b-b3cd-56608c5ef9c7&priceBeautifyAB=0Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 10:26
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Cześć Piękne!
Witaj JaKa! Gratuluję podwójnego szczęścia! Ja też będę miała prawie-blizniaki;) z tym,że jedno z maja 2017 drugie z grudnia 2018(bo wcześniej nie wypuszczam, nie ma bata:)
Słuchajcie, moja księżna przespała ciągiem od 21 do 9 rano. Czuję się bosko, zaraz pakuję ja w wózek i lecimy na zakupy. Muszę kupić staniki w H&M, bo moje piersi w tej ciąży wyglądają mniej więcej tak, jak trzy doby po urodzeniu pierworodnej ( słynny nawał).
Agulineczka, dziękuję. Ja mam nadzieje,że będzie ok choć dopadł mnie lęk który towarzyszył mi od początku tej ciąży a nawet wcześniej-strach przed rozstaniem z córką. Jest jeszcze taka maleńka...JaKa lubi tę wiadomość
-
hejooo :*
Mam wrazenie ze tylko ja nie wiem jak sie ubiera takie niemowlaki i jaki maja rozmiar... czuje sie zakłopotana... nie wiem co kupić przerasta mnie tobondzik007, JaKa, ZUZAUK lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Tylko jak to rozmiarowo kupować na 3 czy 6 mies ?
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:hejooo :*
Mam wrazenie ze tylko ja nie wiem jak sie ubiera takie niemowlaki i jaki maja rozmiar... czuje sie zakłopotana... nie wiem co kupić przerasta mnie to
Także luz!
-
inaa wrote:hejooo :*
Mam wrazenie ze tylko ja nie wiem jak sie ubiera takie niemowlaki i jaki maja rozmiar... czuje sie zakłopotana... nie wiem co kupić przerasta mnie to
Oooj nie tylko Ty:P ja również nie mam zielonego pojęcia
JaKa witaj! Bardzo się cieszę że wszystko w porządku :* Bozia wynagrodziła stratę i to podwójnie :*JaKa lubi tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Siedze na ali express i dostaje oczopląsu ;p
Aaa ja też siedzę! ale do dziewczynek jest o wiele więcej ładnych rzeczy a dużo wydaje mi sie niepraktycznych, więc szukam i szukam jest bardzo dużo pajacy , bluzeczek które nie sa odpinane od góry więc jak dla mnie odpada na początek a szkoda bo sa ładne -
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:Tylko jak to rozmiarowo kupować na 3 czy 6 mies ?
Ja niska, mąż niski dzieci od najstarszego:
3900 58 cm, 3300 56 cm, 3100 50 cm... Więc najlepiej na 56, parę na 52 i więcej na 62
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Karmelkovva, moim zdaniem, o ile mąż nie należy do mega dużych(bo wiem, że Ty nie należysz:) to spokojnie kupuj na 3 miesiące. Moja prawie 4 kg i 57 cm przy porodzie a w rozmiarze 56 miesiąc chodziła....
Dzięki bo ja się nie znam" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dziewczyny, ja tez kompletnie nie znam się na ciuszkach, chociaż zrobiłam pierwsze zakupy na 56 cm.
Ps zaczyna do mnie docierać, ze będę miała małego dzidziutka. Kiedy zapisać się do szkoły rodzenia ? Polecacie jakieś książki/ poradniki ? Słyszałam o „język niemowląt”
Girls, co mogę jeszcze kupić ? -
bondzik007 wrote:Aaa ja też siedzę! ale do dziewczynek jest o wiele więcej ładnych rzeczy a dużo wydaje mi sie niepraktycznych, więc szukam i szukam jest bardzo dużo pajacy , bluzeczek które nie sa odpinane od góry więc jak dla mnie odpada na początek a szkoda bo sa ładne
Mi nie przeszkadza wiadomo łatwiej z guziczkami , ale ja akurat ubieranie to mam bez różnicy , sie tyle dzieci naprzebierałam , że tym się nie martwię ja oglądam głównie jak to wygląda na żywo w zdjęciach dyzo nie kupię bo nawiozę cokolwiek , na razie szukam stroju na pierwsze swięta" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Jak byłam w ciąży, to słyszałam,żeby nie kupować 56 bo szybko wyrośnie, bo może wcale nie założy itp.
Zakupiłam 62( dużo) a później coś mnie tknęło pod sam koniec i jednak się zaopatrzyłam w 56. I dobrze, bo przecież przez ten miesiąc dziecko w cos ubrać trzeba. Ale na pewno więcej przydało się 62.
Nie kupowałam wcale rozmiaru 50( i dobrze).
-
Dip88 wrote:Dziewczyny a ile czekacie na przesyłkę z Ali Express. Nie raz się zastanawiałam, ale ten czas dostawy...👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
mokka wrote:Dziewczyny, ja tez kompletnie nie znam się na ciuszkach, chociaż zrobiłam pierwsze zakupy na 56 cm.
Ps zaczyna do mnie docierać, ze będę miała małego dzidziutka. Kiedy zapisać się do szkoły rodzenia ? Polecacie jakieś książki/ poradniki ? Słyszałam o „język niemowląt”
Girls, co mogę jeszcze kupić ?
Podpinam się do pytania: Kiedy zapisać się do szkoły rodzenia?? Wiem że zajęcia zaczynają się od 21 tyg. wiec jeśli będzie dużo chętnych to chyba trzeba się już rozglądać??
PS. Wiem, dawno się nie odzywalam ale czytam na bieżąco wizyte mialam we wtorek i wszystko jest ok
Paula jeśli możesz dopisz mi wizyte na 31.07 i polowkowe na 2.08Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 11:36
-
Karmelkovaa wrote:Mnie mała rano obudziła teraz jem śniadanko i planów brak ;p
Wyniki mam superowe także uff
Co do tarczycy to u mnie ślicznie pracuje , ale zapytam lekarza o tym FT4 podwyższonym co się wczoraj jedna zamartwiała :*
Będę wdzięczna jak się podpytasz bo chyba osiwieję do poniedziałkuKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Mąż mnie z domu wywali Kupiłam dziś kolejną dostawę, właśnie wróciłam do domku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af6b0bbd1384.jpg
Myślałam,że za 3 razem nie będzie to tak cieszyć. A cieeeeeeszy
Zrobiłam sobie dziś w międzyczasie paznokcie :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44fd59620537.jpg
Cudów nie ma, ale jak na robienie w międzyczasie jak dziecko śpi i gotując obiad myślę , że ujdzie.
Męża jeszcze nie ma, jak zwykle z pracy do pracy
Gratuluję udanych wizyt Już uzupełniam listę
Kochana piękne zakupy A co do pazurków to masz identyczny pierścionek zaręczynowy jak moja kuzynkaPaula222 lubi tę wiadomość