Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bondzik007 wrote:Bardzo bym tak chciała, bo też jestem za używaniem bieżącej wody, ale nie mam pralki w łazience
agaaa90 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
giovanedonore wrote:Hej,
My już po. Wszystko ok. Franek waży 436 g i ma długie nogi. FL 3.63 cm
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2afe998060f2.jpg
Kawał chłopa super !" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Gratuluje wczorajszych wizyt.dzis zaczynam 6 miesiac i zarazaem 23 tydzień ciazy.Mariczka dzis od samego rana aktywna.kopie mamusie w dole brzucha.Moje starsze skarby (Matyldzia i Marcelek ) wczorajszy skwar spedzily w basenie a choc mialam wielka chec nie dołaczylam do nich.zostal mi hamak na ktorym uwierzcie mi w ciazy jest wyjatkowo wygodnie.U mnie w domu taka okropna duchota ze nie idzie wysiedziec ale jakos obiad ugotowalam.milego dnia dziewczyny
-
Nie wiem co się dzieje w 4 dni waga skoczyła mi 3 kg, nie dość, że ledwo chodzę to czuję się jak słoń. Nie wiem jaka jest przyczyna, aż tak woda by się zatrzymała ??? We wtorek miałam na wadze 68,5 a dziś już 71,2 kg Nie wiem co jest grane czuję się okropnie
-
Miłego weekendu
Mała daje popalić od rana Kooocha to dzisiaj idziemy do córci szwagra na urodziny 3 latka kończy więc wieczór z głowy
Obiad na dzisiaj mam ,posprzatane też , tylko podłogi zmyć i leniuchowanie
Paula może faktycznie woda... bo to taki dosyć szybki skokWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 10:00
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Paula222 wrote:Nie wiem co się dzieje w 4 dni waga skoczyła mi 3 kg, nie dość, że ledwo chodzę to czuję się jak słoń. Nie wiem jaka jest przyczyna, aż tak woda by się zatrzymała ??? We wtorek miałam na wadze 68,5 a dziś już 71,2 kg Nie wiem co jest grane czuję się okropnie
-
Irminka1231 w sumie w lato nigdy w ciąży nie byłam... Ale w szoku jestem, do tego czuję się okropnie, ciężka, jakbym nic tylko żarła
A to na pewno nie od jedzenia, na cukrzycowej poszaleć nie mogę A czuję się jakbym szalała z jedzeniem
Do tej pory miałam 1,5 kg na + w całej ciąży, a teraz 4 dni i jeszcze + 3 kg. Coś jest nie tak Mam nadzieję, że zejdzie ... -
Paula222 wrote:Nie wiem co się dzieje w 4 dni waga skoczyła mi 3 kg, nie dość, że ledwo chodzę to czuję się jak słoń. Nie wiem jaka jest przyczyna, aż tak woda by się zatrzymała ??? We wtorek miałam na wadze 68,5 a dziś już 71,2 kg Nie wiem co jest grane czuję się okropnie
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
My już po połówkowy Maksiu pozostał Maksiem ,wszystko jest dobrze ,wazy 435 g,pięknie było widać jak bije mu serduszko mąż był zachwycony tym ,i cały czas ładnie buźkę do nas obracał , według dzisjeszego usg połówkowego wychodzi jak by był tydzień starszy .
Dostałam luteinę ze względu na to ze często pobolewa mnie brzuch ,i mam zalecenia oszczędnego trybu życia i żeby dużo pic w te upały aby się nie odwodnić.
A to nasz synuś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d63ad22bde08.jpg
Paula proszę wpisz mi w wolniej chwili następna wizytę na 25.08Magdaa21, Aga9090, Irminka1231, JaKa, Pyszczek, Lotopałanka, Paula222, bondzik007, MagicCherryCupcake, Dip88, inaa, Jagodagoi, Malutka_94, Karolcia27, agniecha2101, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, kupiłam w smyku parę ubranek, m.in.kombinezon. Najmniejszy dostępny rozmiar był 68 i się zastanawiam, czy nie przesadzilam bo to jednak dla noworodka ze szpitala na wyjście I na kolejne 3 miesiące chyba za duży, co?
JaKa, Malutka_94, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
No 68 może być trochę za duże... Wszystko zależy jakie dziecko się urodzi... W sumie nie wiem jak wypada rozmiarówka smyka....
Ja dobrze ze dziś przejrzałam ciuszki po synu bo okazuje się że jadnak nie mam nic dla takiego maleństwa... -
Gratuluję udanych wizyt
Magda nie wiem jakie rozmiarówki ma Smyk, ale wydaje mi się, że kombinezon będzie trochę za duży przynajmniej na samym początku. Pozatym śliczne zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 16:12
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Rozmiarówka Smyka jest niestety większa Mam bardzo dużo ubranek tej firmy... Ale i tak pobrałam na start 56, jesienny kombinezon 56 ( z uwagi na to, że pewnie urodzę w połowie listopada) , mam zamiar kupić 62 ale już zimowy.
68 też się pewnie przyda Tylko np luty / marzecMagdaa21 lubi tę wiadomość