Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba się udalo .
Domek Julci ♡
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffe45dd4d08a.jpgLotopałanka, Aga9090, Dip88, olciaa, bondzik007, Malutka_94, futuremama, Karolcia27, Malinowa_Czekolada, Azzurra, Lilly_Ana, agniecha2101 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Aga9090 wrote:Bubchen tez jest ok, eMek mi przywoził z Niemiec tylko nie wiem czy w Holandii jest.
Wit D+K do 3 Mc też stosowałam do 3 Mc przy kp
No i ja polecam butelki tomme tippe
Sprawdziłam i są kosmetyki tej firmy
Tutaj jest taka sieciówka jak Rossmann i mają też takie swoje dziecięce produkty, właśnie niby polecane tutaj ale nie jestem ich pewna. Oni mają nawet swoje płyny do prania, proszki dla dzieci, pampersy i całą resztę. Jak coś to mogę wam wrzucić skład np takiego kremu czy żelu do mycia ale nie wiem czy to Wam coś będzie mówić
To jest ta firma:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58cfa98cf414.jpg
W ostateczności kupię kilka firm na próbę i będę sprawdzać, chociaż nie chciałabym testować na takim maluszku. -
nick nieaktualnyDip88 wrote:Sprawdziłam i są kosmetyki tej firmy
Tutaj jest taka sieciówka jak Rossmann i mają też takie swoje dziecięce produkty, właśnie niby polecane tutaj ale nie jestem ich pewna. Oni mają nawet swoje płyny do prania, proszki dla dzieci, pampersy i całą resztę. Jak coś to mogę wam wrzucić skład np takiego kremu czy żelu do mycia ale nie wiem czy to Wam coś będzie mówić
To jest ta firma:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58cfa98cf414.jpg
W ostateczności kupię kilka firm na próbę i będę sprawdzać, chociaż nie chciałabym testować na takim maluszku.
Jeszcze dobre są kosmetyki z Bambino, które też nie uczulało, tylko w Holandii raczej ich nie maDip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agulineczka wrote:Na pewno seria kosmetyków z Momme. Większość ma świetny sklad, nie uczula, dużo naturalnych komponentów. Tylko to już ciut wyższa półka tak jak pisalam.
Seria kosmetyków Hipp (chyba jest za granicą?)
Seria Derma Baby
Przetestowałam kosmetyki z tych firm i nie zauważyłam, żadnych negatywnych reakcji.
Tych Momme też nie ma. Ale znalazłam dostępne jedynie przez internet kosmetyki Hipp i Derma Baby. Także dziękujęJak coś to będę zamawiać, chyba że gdzieś wynajde jeszcze tego Hippa w sklepach ale nigdzie mi nie wyskakuje.
-
Karmelkovaa wrote:Chyba się udalo .
Domek Julci ♡
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffe45dd4d08a.jpg
Bardzo fajny ma ten domekKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Spisze się spisze i klops ...
Pewnie będę musiała męża zloma odpalac jak bede chciała popisać bo się na tel tylko denerwuje
Miło słyszeć hehe bo ja teraz metorfoze przechodzę z 48kg xD także na moja figurę to już robi się ciężko teraz nie mówiąc o plecach" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Spisze się spisze i klops ...
Pewnie będę musiała męża zloma odpalac jak bede chciała popisać bo się na tel tylko denerwuje
Miło słyszeć hehe bo ja teraz metorfoze przechodzę z 48kg xD także na moja figurę to już robi się ciężko teraz nie mówiąc o plecach
A może coś wklejasz z innego forum? Jesli tak, to niestety, ale ucina.
Jeśli przechodzisz metamorfozę to ile teraz ważysz?
-
Karmelkovaa wrote:Spisze się spisze i klops ...
Miło słyszeć hehe bo ja teraz metorfoze przechodzę z 48kg xD także na moja figurę to już robi się ciężko teraz nie mówiąc o plecacha buźki tez wstawiam hehe
może faktycznie coś kopiujesz/wklejasz z innego wątku tak jak olciaa pisze?
-
ja w sumie też non stop tylko na telefonie....i raczej problemów żadnych nie mam...w ogóle rzadko korzystam z laptopa....;p
dziewczyny co się znają choć trochę na cukrzycy ciążowej...myślicie że jak jeden dzień bym odpuściła dietę i w ramach szaleństwa poszła wieczorem z mężem na pizzę to coś się może stać małej?? zaszkodzę jej jakoś bardzo?? -
Dziewczyny orientujecie się czy jak liczą podstawę do wysokości l4 i biorą średni a ż 12mcy to uwzglednią też jeśli pierwsze ż nich były na umowie zlecenie (Ale chorobowe też było wtedy płacone)? I jeśli bym poszła na l4 mając pół miesiąca przepracowane to uwzględnią ten miesiąc w obliczaniu średniej?
-
nick nieaktualny
-
Z tymi skurczami macicy to nawet lekarze różne zdania mają. Ostatnio mamaginekolog o tym mówiła i podsumowała to tak, że jeśli szyjka jest wydolna, to skurcze są jak najbardziej fizjologiczne i wręcz dobre. Jeśli szyjka jest niewydolna, skraca się, to wtedy takim skurczom trzeba przeciwdziałać, bo mogą pogorszyć sytuację.
Malinowa_Czekolada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCyganieszka wrote:Z tymi skurczami macicy to nawet lekarze różne zdania mają. Ostatnio mamaginekolog o tym mówiła i podsumowała to tak, że jeśli szyjka jest wydolna, to skurcze są jak najbardziej fizjologiczne i wręcz dobre. Jeśli szyjka jest niewydolna, skraca się, to wtedy takim skurczom trzeba przeciwdziałać, bo mogą pogorszyć sytuację.
-
Ja jestem 7kg na plusie pisałam ale kurczę zjadło . Nic nie kopiuje
napisze a jak daje wyślij to patrzę a tam tylko urywek pf... :f nie wiem czemu tak ale albo ogarnę albo bede męczyć
Współczuję tych twardnien ja nic takiego nie mam odpukac" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...