Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tymi imionami to jakaś paranoja Nigdy nikomu nie powiedziałam ze imię które wybrał jest brzydkie, pospolite albo jakieś. Nawet w sytuacji gdy mi się bardzo nie podoba bądź mam jakieś złe skojarzenia. Uważam ze to indywidualna sprawa każdego rodzica. Co ciekawe moja mam oznajmiła mi ze nie powiedziała jescze nikomu (nawet mojej babci) jakie imię wybraliśmy. Odpowiednia, wszystkim ze jescze nie wiemy Tylko dlatego, ze nie chce by ktoś komentował i roztrząsał nasz wybór
Za to od jednej z koleżanek z pracy usłyszałam, ze Laury są strasznie niegrzeczne i będziemy mieć przewalone. Zrobiło mi się przykro
Gratuluje wszystkim udanych wizyt :* Mam nadzieje ze te łożyska jeszcze zmienia miejscówki
Jutro idę do gina, takiego przypadkowego z nadzieja ze mi zmierzy szyjkę. W poniedziałek chcemy jechać nad morze...mam nadzieje ze nie będzie robić problemów. Nie wiem czy Wam pisałam ale we wtorek odebrałam wypis ze szpitala i nic tam nie jest napisane o przyczynie plamieniaAgus603 lubi tę wiadomość
-
Właśnie się zorientowałam, że jestem już w 6 miesiącu pochwalę się brzuszkiem z tej okazji, mam nadzieję że się uda bo pierwszy raz wklejam z tel
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c10cd8a37602.jpgMalinowa_Czekolada, Aga9090, Karolcia27, Lotopałanka, Azzurra, Irminka1231, futuremama, Dip88, inaa, agniecha2101, Jagodagoi lubią tę wiadomość
Malutka_94
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane :-* Nie mam kompletnie czasu na zaglądanie na forum będąc w PL. Dużo się dzieje ale ogólnie wszystko ok u nas Mam nadzieję, że u Was wszystkich też :-*
Kupiliśmy wózek, ten który sobie od początku upatrzyłam, czyli Bebetto Vulcano S-Line Choć mieliśmy małe zamieszanie, bo czas oczekiwania obecnie w Bebetto to podobno 6-8 tygodni, ale udało się nam załatwić dużo dużo szybciej... W poniedziałek zamówiliśmy, a dziś już odebraliśmy ale to dokładniej opowiem jak już będzie trochę więcej czasu. Ogólnie, to mamy już prawie całą wyprawkę, tylko nie wiem jak się zabierzemy ze wszystkim do CH
Nie wiem czy uda mi się Was nadrobić, ale spróbuję chociaż pobieżnie, bo strasznie mnie ciekawi co u Was
Pozdrowionka z PodlasiaAzzurra, Lotopałanka, Malutka_94, futuremama, Dip88, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Cyganieszka wrote:Malutka, mój mąż jest Mikołaj i też urodzony w grudniu Bardzo polecam to imię, choć teraz dużo popularniejsze niż w naszych rocznikach.
Co do dziewczęcych imion, to mnie zdumiewa, jak bardzo moje imię (Agnieszka) jest teraz niepopularne.
Agnieszka i Katarzyna to według mnie najpiekniejsze imiona żeńskie, przy czym jedno z nich jest moje, a drugie mojej siostry, więc będzie Helena.
Karolino, nie przejmuj się opiniami innych na temat imienia. Ma się podobać Tobie i Twojemu mężowi, a reszcie nie musi.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Agniecha daj znać jak tam zniosłaś podróż do Polski?
Karmelkova na ciebie też czekamy
P.S. Przepraszam dziewczyny, ale nie jestem w stanie się odnieść do wszystkiego. Nadrobię resztę jutro i postaram się już być teraz trochę bardziej na bieżąco.Dip88 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Malinowa_Czekolada wrote:@mokka ja się czuję dobrze, też nie mam plamień. Kurczę następną wizytę mam w 26, tygodniu to się dopytam czy nam już być na wszystko przygotowana czy coś drgnęło. Nie powiem, trochę mnie to stresuje.
też mam w 26 tyg wizytę
Ja i tak nastawiłam się na cc, więc ta kwestia mnie nie przeraża, bardziej ryzyko krwotoku czy inne komplikacje o których mi doktor wspomniał ostatnio.
Dziewczyny, wczoraj sobie pomyślałam, że może zorganizuje baby shower, któraś z Was robi ? -
mokka wrote:też mam w 26 tyg wizytę
Ja i tak nastawiłam się na cc, więc ta kwestia mnie nie przeraża, bardziej ryzyko krwotoku czy inne komplikacje o których mi doktor wspomniał ostatnio.
Dziewczyny, wczoraj sobie pomyślałam, że może zorganizuje baby shower, któraś z Was robi ?Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Hej
Razem z Patrycją witamy się z Wami na początku 26tc....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06d04a70d51f.jpg
Tak sobie myślę że chyba we wrześniu pójdę prywatnie na usg zobaczyć czy mała dobrze przybiera na wadze.... Bo fajnie że moja waga stoi w miejscu ale muszę mieć pewność że mała rośnie jak należy...
Paula jak tam po wczorajszej wizycie??? Gratuluję wczorajszych pozytywnych wieści...
Ja dziś jadę po syna do teściowej i na weekend zajrza do nas jego chrzestna z mężem...
Miłego dniaKarolcia27, Irminka1231, Aga9090, futuremama, Malutka_94, Dip88, bondzik007, Malinowa_Czekolada, Lilly_Ana, agniecha2101, Jagodagoi lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Hej
Razem z Patrycją witamy się z Wami na początku 26tc....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06d04a70d51f.jpg
Tak sobie myślę że chyba we wrześniu pójdę prywatnie na usg zobaczyć czy mała dobrze przybiera na wadze.... Bo fajnie że moja waga stoi w miejscu ale muszę mieć pewność że mała rośnie jak należy...
Paula jak tam po wczorajszej wizycie??? Gratuluję wczorajszych pozytywnych wieści...
Ja dziś jadę po syna do teściowej i na weekend zajrza do nas jego chrzestna z mężem...
Miłego dniaViolet Flower lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lotolapanka piękny brzuszek :-* pewnie, jak masz być spokojniejsza to idź :-*
U mnie + 5 kg na wadze, od wczoraj śmigam w spodniach ciążowych bo mieszczę się tylko w jedne swoje jeansy
Wczoraj byliśmy w szkole rodzenia i były zajęcia z chustowania i z doradcą laktacyjny, bardzo dużo informacji fajnych i przydatnych się dowiedzieliśmy, oczywiście dzisiaj mówię mamie, że mówiła, że dziecku się nie daje wody teraz ani herbatek tylko do pół roku wystarcza samo kp i że można jeść praktycznie wszystko karmiąc , oczywiście z umiarem i bez przesady, to oczywiście ona wie najlepiej, że w życiu, że trzeba mieć dietę itp OMG! Babka mówiła, że można nawet na wigilię trochę kapusty zjeść.
Mnie dopadł w nocy okropny ból zęba, więc zaraz jadę do dentysty...ehh zawsze coś, ostatnio jakoś pechowo u mnie
Kciuki za wizyty i miłego dnia :-*
Mkgk też wczoraj do wieczora jakoś kiepsko się czułam po tej glukozie, głowa też mnie bolała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 11:38
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G