Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam jakiś przyplyw energii ostatnio. W zeszłym tygodniu zalatwilam sporo rzeczy które były na listach to do od dawna, w weekend z Mezem sporo pichcilismy (mieli wpasc znajomi ale nie wyszło) no a ostatecznie cały przyszły tydzień mam zajęte popołudnia jutro kolezanka z pracy bedzie w pobliżu wiec wpadnie do mnie w odwiedziny, we wtorek przyjdą znajomi ktorzy nie dotarli wczoraj, w środę szkola rodzenia a w czw widze sie na mieście ze znajomymi z pracy którzy odeszli w tym czasie co ja. Mam nadzieje ze sił mi starczy i ze powrot upałów mnie nie wykonczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 22:56
Malinowa_Czekolada lubi tę wiadomość
-
Agus603 wrote:Hej, starałam się Was ponadganiać od poniedziału. Masakra;d
Agniecha bardzo mi przykro z powodu babci
Azuura łożeczko Zuza piękne:D. Sama takie kupiłam, ale czas oczekiwania 3 tygodnie wiec jeszcze trochę sobie poczekam.
pewnie pod koniec września zamówimy
https://m2.ikea.com/pl/pl/p/malm-komoda-6-szuflad-bialy-10214557/Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 07:33
-
agniecha2101 wrote:Hej Kochane moje :-* Próbowałam Was nadrobić trochę w piątek, ale udało mi się to dopiero dzisiaj. Nie jestem się w stanie teraz już do wszystkiego odnieść. My już jesteśmy spowrotem w CH. Widziałam, że uciekacie pomału na Facebooka... trochę szkoda, bo ja raczej nie dołączę usunęłam konto na FB dobrych kilka lat temu i jestem trochę antyFacebookowa. Mam nadzieję, że będziecie tu jeszcze też zaglądać, bo szkoda mi tak całkowicie stracić z Wami kontakt
Dobrze, że napisałaś "raczej" a ja cię będę namawiać żebyś dołączyła do grupy zawsze możesz sobie założyć dla samej grupy, nie musisz podawać swoich danych itd. Jest naprawdę fajnie, dziewczyny zrobiły oddzielne wątki z wyprawką, zdjęciami maluszków itd wszystko fajnie można szybko znaleźć no i łatwy, szybki kontakt mamy. Brakuje ciebie, Azzurry, może też da się jeszcze namówić i przepraszam jeśli o którejś zapomniałam ale pisze na śpiocha popijając kawę -
Dzień dobry , ja własne wiozę starszaka do szkoły _ dziś po raz pierwszy zostaje na 6h , w między czasie mam później badania , w klinice diabetycznej. Cukry dalej szaleją , na nic dieta i jej przestrzeganie .
Czuje się okropnie , ze tak skaczą w górę .. Ściskam Was mocno i pozdrawiam xx -
Malutka i Kala powodzenia!
Ja już się nie mogę doczekać mojej wizyty, a tu jeszcze 1,5 tyg. Ciekawe czy Mała postanowila zmienić pozycję
W weekend miałam bardzo duże twardnienia brzucha, takich jeszcze nie miałam. Brzuch jak skała...
U mnie zaraz 32 tyg i 8m-c, czas się porządnie wziąć za wyprawkę, bo póki co to tylko ubranka kompletujęSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Cześć dziewczyny!
Ja się witam z samochodu (oczywiście jako pasażer:)
Jadę do lekarza z wynikami i po zwolnienie.
Z okazji wizyty zwazylam się rano i doznałam szoku:/ ja się w ogóle nie znam, ale może faktycznie to tycie plus te wyniki krzywej są trochę nie teges. No nic, zobaczymy. Martwiła bym się pewnie bardziej, gdyby nie to że czuję się..fantastycznie. Jeszcze wczoraj zaplanowałam z mężem i znajomymi kolejny wyjazd(już w Polsce) w październiku.
Zaraz Was trochę poczytam.
Dobrego dnia Kochane i powodzenia na wizytach.
-
agniecha2101 wrote:Hej Kochane moje :-* Próbowałam Was nadrobić trochę w piątek, ale udało mi się to dopiero dzisiaj. Nie jestem się w stanie teraz już do wszystkiego odnieść. My już jesteśmy spowrotem w CH. Widziałam, że uciekacie pomału na Facebooka... trochę szkoda, bo ja raczej nie dołączę usunęłam konto na FB dobrych kilka lat temu i jestem trochę antyFacebookowa. Mam nadzieję, że będziecie tu jeszcze też zaglądać, bo szkoda mi tak całkowicie stracić z Wami kontakt
Co do FB to ja się waham. Też jakoś mnie nie przekonuje, ale z drugiej strony szkoda tracić kontakt z dziewczynami.
Także ja nadal myślę.
A w razie czego, to już nie będę pisała tu sama do siebie-jestes Ty i Aga, chyba Agulineczka też zostaje.
A w ogóle jak znioslas podróż???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 09:19
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Widziałam, że nadrabialas wątek
Co do FB to ja się waham. Też jakoś mnie nie przekonuje, ale z drugiej strony szkoda tracić kontakt z dziewczynami.
Także ja nadal myślę.
A w razie czego, to już nie będę pisała tu sama do siebie-jestes Ty i Aga, chyba Agulineczka też zostaje.
A w ogóle jak znioslas podróż???
A ja was będę ciągnąć na ciemną stronę mocy hahahAzzurra, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
88Kala wrote:Aguś ja chyba też to łóżeczko zamówię i komode z przewijakiem chciałam z Ikei ale brak wyjmowanych szczebelkow, tylko 2 poziomy materaca i cena (600zl za lozeczko i 544zl za przewijak) mnie odstraszyly tak więc z Ikei dokupie tylko komode Malm taka większą i będzie git
pewnie pod koniec września zamówimy
https://m2.ikea.com/pl/pl/p/malm-komoda-6-szuflad-bialy-10214557/
Jaa miałam dokładnie tak Ty, chcialam łóżeczko z ikei ale lepiej właśnie te 3 poziomy i wyjmowane szczebelki. A komodę mam też malm tylko jeden poziom niższą88Kala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny