Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Dziewczyny a tak w ogóle to kiedy pakujecie już torbę do szpitala...? Zastanawiam się czy już na wszelki wypadek tego nie zrobić...
Ja w październiku planuje się spakować, ale ty masz trochę wcześniej termin. W listopadzie chce być już gotowa w razie "w" bo nigdy nic nie wiadomoagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:Dziewczyny a tak w ogóle to kiedy pakujecie już torbę do szpitala...? Zastanawiam się czy już na wszelki wypadek tego nie zrobić...
też właśnie myślę na spakowaniem się już w razie W..... później na spokojnie tylko czekać....agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Ja w październiku planuje się spakować, ale ty masz trochę wcześniej termin. W listopadzie chce być już gotowa w razie "w" bo nigdy nic nie wiadomo
Pranie też pewnie tym razem zacznę wcześniej. Tak mnie motywujecie;)agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa zatoki to inhalacje polecam, ja 2 tygodnie temu walczyłam i po 3 dniach minęło.
W ogóle to dzień dobry przy kawie
Agulka cieszę się, że krwiak zniknął
Agniecha będzie dobrze, nie martw się niepotrzebnie (wiem łatwo się mowi)
Ja dalej nie kompletuje wyprawki ale w przyszłym miesiącu już zacznę, póki co to moja babcia znosi z lumpeksu i nie wiem czy nie będę mieć za dużo ubranek
W Lidlu chyba w sobotę maja jakąś promocję to wyślę eMka z samego rana
Wózek i łóżeczko kupimy na początku grudnia.
A torbę spakuje jak już będę miała cesarke umówionaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 09:38
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
agulineczka wrote:Azzurra gratuluje dobrych informacji. U mnie tez juz +10kg, choc wszyscy mowia, ze nie widac👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dziewczyny, czy zerkacie czasem na siatki centylowe płodu? Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie wiedziałam, że takowe istnieją. Po poniedziałkowej wizycie i informacji od gina, że szykuje się dorodny okaz( ale jakoś bez entuzjazmu to powiedział) wczoraj zajrzałam...no i póki co mój synus to tak na 90 centyl się łapie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 09:36
-
Cyganieszka wrote:Najlepszą rzeczą w moim nowym mieszkaniu jest balkon z widokiem na zachód, codziennie piękne zachody słońca się pochwalę
https://www.instagram.com/p/Bn4AyRIHKSe/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1k413xlyzqfv4👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Azzurra wrote:Trochę się minęliśmy, bo ja wówczas byłam przecież na południu. Ale kto wie:)? Może kiedyś?
Ja kiedyś przez około 1,5 roku mieszkałam w Mysiadle, nie wiem czy kojarzysz gdzie to jest...?Azzurra lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dip88 wrote:Polubiłam za szarość u mnie też króluje wszędzie ten kolor. Nawet w sklepie jak coś kupię to wracam do domu i sobie myślę "i znowu kupiłaś szary" już mi się chyba tak zakodował hahah nawet jak chce inny kolor to kończy się na szarościach
Mam to samo mój mąż się ze mnie śmieje przeważnie za ten szary.Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja się pochwalę praca eMka : meble do sypialni, a raczej do naszego wojownika
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f2590e15c4a.jpg
Kurcze ciemne wyszły na zdjeciu
A tu od dziewczynek ( biurko jeszcze schnie)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9af8387c9421.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/600cd5fdec40.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 10:03
Lotopałanka, Dip88, agniecha2101, bondzik007, Daniela, Azzurra, Malutka_94 lubią tę wiadomość
-
Ale dostaje dziś lanie po żebrach , chyba zawodnik mma mi rośnie
Dziś w planach pranie, pranie , pranie... Piękna pogoda, trzeba wykorzystać
Lotopałanka ja myślę nad spakowaniem się w 32- 33 tyg, ale sama nie wiem. Bo jeszcze piżam nie mam
Aga super mebelki
Lotopałanka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Wracając do tej krwi to faktycznie do mnie to też brzmi jak biznes i naganianie, ale jak oni tak zaczyaja o tym gadać na tych szkołach rodzenia to masz obraz, że jest to lek na wszystko i szkoda nie skorzystać bo przecież na zdrowiu własnego dziecka się nie będzie oszczedzać. Mój mąż jest raczej na nie, a jak już to na drugie dziecko.. a ja sie niby dalej zastanawiam bo fajnie mieć taką polisę.
-
agniecha2101 wrote:Witaj w klubie
agniecha2101 wrote:Ależ Ty cudowne zdjęcia robisz Jestem pod meeega wrażeniem
Sęk w tym, że na Instagrama wrzucam tylko zdjęcia które mi super wyszły... No i jest ich jakieś dwadzieścia parę na przestrzeni kilku dobrych lat:p raczej szczęście niż zdolność
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Hej Babeczki,
Ja nie bankowalam krwi wcześniej i teraz też nie zamierzam.
Azzurra, moje dziecię w 25t1d ważyło 1kg i przyznam, że bałam się sprawdzić, który to centyl, bo lekarz coś mówił, że wykracza poza siatki...
Ja pakowalam torbę późno. Z synem dopakowywalam przed wyjściem na IP w dniu porodu - i pisałam też wtedy plan porodu Z córką około 35tc, o ile dobrze pamiętam. Zamówiłam w zeszłym tygodniu koszulę i pizame, może wkrótce będę miała co pakować, bo na razie nic nie kompletowalam. Nawet ubranka z Next jeszcze nie przyszły, chyba dopiero dziś kurier będzie, a kupowałam tydzien temu.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualnyAga9090 piękne meble .
Ja już po wizycie, młody waży 1100g, termin porodu wg USG na 11.12. Mam w domu mierzyć ciśnienie bo coś wysokie wyszło dzisiaj i trzeba to kontrolować.
Paula222 jeśli możesz to wpisz mi wizyty ok?
4.10. usg III trymestru
10.10. wizyta u ginekologaAga9090, futuremama, Lotopałanka, Paula222, Dip88, Azzurra, JaKa, Jagodagoi, agniecha2101 lubią tę wiadomość