Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Co do stanikow do karmienia, ja używałam głównie Kris line i Alles. Alles są trochę tańsze, ale i bardziej rozciagliwe w obwodzie, mnie to osobiście przeszkadza. Kris line ma dość często kampanie na Limango, więc można zapolowac na niższą cenę. Rozmiarówka jest szeroka.
Agniecha, cieszę się, że wizyta ok I wpadaj na fb, czekamy.
Gosiaczek, Aguś odezwałyscie się do Lotopałanki lub Inyy w sprawie fb?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 17:15
agniecha2101 lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Karo ja z rana tez mam bardzo wodniste uplawy. I sie tym nie martwie skoro na usg ilosc wod plodowych w normie:)
W ciazy to normalne a chyba sie nie leje jak z kranu wiec spokojnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 18:28
-
Daniela bardzo Ci dziękuję Wyglądają naprawdę dobrze także będę wybierać
Z aliexpress raz zamówiłam majtki, wyglądały fajnie takie koronkowe, wiązane z tyłu i cóż... Pewnie jakbym miała figurę tamtej modelki i się nie ruszała byłoby nawet nawet a tak leżą w szufladzie -
mkgk wrote:Karo ja z rana tez mam bardzo wodniste uplawy. I sie tym nie martwie skoro na usg ilosc wod plodowych w normie:)
W ciazy to normalne a chyba sie nie leje jak z kranu wiec spokojnie.
Nie nie absolutnie. Dziś zresztą juz jest standardowo. Ja takie mialam w 2 trym, dasz gin je badal i to była wydzielina. Potem mialam przerwe i wczoraj znów uczucie wilgotnej bielizny plus lekkie pieczenie. Dziś już jest dużo lepiej. Samopoczucie tez juz lepsze, wyjasnilysmy sobie wszystko po południu, nie obyło się bez łez cisnienie spadło wiec chyba wracam do formy:)futuremama, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Jak leżałam w szpitalu, to byla ze mną w sali dziewczyna, ktorej saczyly się wody. To było naprawdę sporo plynu, musiała układać podkłady na łóżko. Jak się wody sacza, to się chyba nie da z uplawami pomylić...
Mój dwulatek od dłuższego czasu budzi mi się w nocy i nie chce spać. Rzadko kiedy przespi noc. Jestem już zmęczona i zaniepokojona, czy wszystko ok.
Dziś bylam na badaniach krwi. Morfologia i mocz bardzo ładne. Niestety ALT wyszedł za wysoki. Czekam na wynik kwasów żółciowych, one są najważniejsze. Boję się, że mi się zaczyna cholestaza... Jutro mam wizytę w poradni patologii ciąży. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok. -
Hej
U mnie dziś pogoda okropna dobrze ze bez deszczu... Dziś wizyta u gina.... Mam nadzieję że zaprosi mnie na dziś na popołudniu na usg.... Od początku sierpnia nie widziałam malutkiej....
A ja ciekawski jestem czasem i wczoraj weszlam na temat listopadowek a tam pierwsza mamusia już po rozwiązaniu przez cc urodziła 3 synkow...agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
My wczoraj zaliczyliśmy nieplanowaną wizytę. Rano znowu na papierze pojawiła się czerwona plamka tyle, że tym razem jakby z odbytu (chyba tworzą mi się hemoroidy, bo swędzi i boli i często mam problemy z wypróżnianiem). Lekarz wysprawdzał, wybadał i dowiedział, że to plamienie na pewno nie było z pochwy. Ulga ogromna Maluszki też podglądnięte, ważą 1200 + jakieś gramy. Nie dało się ich dokładnie zmierzy, bo leżą jakby jeden na drugim i się przysłaniają. Następna wizyta ok. 17.10.
agulineczka lubi tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Aha, wczoraj przyszłam mi paka z apteki, mega pudło i dzisiaj mają być kocyki
Ja też szukam staników do karmienia, tylko, że nie wiem jaki rozmiar będę miała po porodzie czy się zmieni. Też chciałabym zmierzyć przed zakupem, ale teraz kiedy mam jak najmniej wychodzić z domu to nie do zrobieniaJezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
JaKa super że wszystko jednak ok i maluszki rosną jak trzeba... Ja o 11.00 wizyta już siedzę pod gabinetem... Oby było wszystko ok i żebym dostała wszystko co potrzebuje...
JaKa lubi tę wiadomość
-
Kai a wyniki tych kwasów będziesz miała jeszcze dziś? Trzymam oczywiście kciuki żeby było wszystko ok Co do synka nasz też ma takie etapy. Mam wrażenie, że odreagowuje w ten sposób różne emocje. Może to że Cie nie było troszkę i jednak ciąża to też zmiany dla nich.
JaKa super, że fałszywy alarm choć hemoroidy też niezbyt fajna rzecz. Niestety mi przy ciąży się też aktywują że tak powiem. Choć tym razem na szczęście mniej dokuczliwie, ale z pewnością przy porodzie wyjdzie.
Z biustonoszami ja jakoś wolę zamawiać. Może głupie ale mam w głowie przekonanie że mniej osób go dotykało przede mną niż tak normalnie w sklepie
Kciuki za wizyty
Kai, JaKa lubią tę wiadomość
-
Kwitne w kolejce, ludzi zatrzęsienie. Całe szczęście wizyty dość krótkie, więc może nie będę czekać godzinami. Wyników kwasów żółciowych jeszcze nie mam, pewnie będą dopiero jutro.
Ciekawe, co powiedzą o przeplywach i wielkości dziecka. Trochę się stresuje. -
Cześć Piękne!
Kai, jak tam po wizycie?
Co do budzenia do starszaka, to łączę się w bólu. Moja do lipca/sierpnia ladnie spała, a teraz zrobiła się nieodkladalna. Cała noc do 8 prześpi, owszem, ale tylko w naszym łóżku. Jak tylko mąż ją odnosi do pokoju, budzi się i przybiega spowrotem do mamusi:/
Nie wiem, ale wydaje mi sie że to efekt sierpniowo-wrzesniowych wojaży i spania za mną.
Ja nie wiem, jak to będzie jak się synus pojawi, boje się
Lotopalanko, jak po wizycie, było USG?
JaKa, super że chłopaki zdrowo rosną a ciążowych dolegliwości współczuję. Oby jak najszybciej zniknęły, a kysz!!
Ja dziewczyny jestem mega zadowolona. Panowie dziś robią mi zabudowę w przedpokoju( ot, zwykle szafki i komoda) i w sypialni. Zabudowuja ścianę nad łóżkiem i po bokach szafami. Jeszcze panowie co prawda działają, ale już kończą i powiem Wam że chyba będzie mega:-) tak, jak chciałam:-) także super.futuremama, JaKa, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Azzurra nawet nie pytaj bo szkoda gadać... Usg nie było może na następnej wizycie czyli 5.11 zrobi... A ja małą ostatni raz widziałam jak ważyła ledwo 0,5kg więc zostaje mi szukać znowu lekarza który prywatnie zrobi mi usg.... Nie dał mi znowu wszystkich badań tak jak trzeba.... I w ogóle szkoda gadać... Dobrze że koniec już widoczny więc niedługo nasza przygoda się skończy....