Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech boję się kolejnego podejścia.... Nie mam doła przez to że oblalam tylko że straciłam 140zl a teraz boję się że w poniedziałek moze być powtórka.... Wiem że w końcu zdam ale ile kasy im zostawię do tego czasu...
-
Lotopałanka wrote:Ech boję się kolejnego podejścia.... Nie mam doła przez to że oblalam tylko że straciłam 140zl a teraz boję się że w poniedziałek moze być powtórka.... Wiem że w końcu zdam ale ile kasy im zostawię do tego czasu...
Przykro mi ze się nie udało. Trzymam kciuki oby w poniedziałek wszystko dobrze poszło. Niestety duzo zależy od egzaminatora. Ja za pierwszym razem mialam takiego ze cała się trzęslam. Mial takie komentarze szowinistyczne ze teraz sobie myślę ze to byla jakas forma mobbingu. Ale byłam wtedy młoda i nie patrzylam w ten sposob. Za drugim razem trafilam na fajnego, byl taki pomocny, z szacunkiem... I zdalam wtedy. Zycze wiec ludzkiego egzaminatoraWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 17:45
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie. Mały dalej główką w dół, waży 1482 g. Ile Wasze skarby ważyły w 31 tygodniu ? Byłabym wdzieczna za inf. Przepływy miałam ok, ale jednak acard do 34 tygodnia więc nie wiem co ostatnio mówił, że odstawiamy teraz.
Taa ja tez byłam w Lidlu i o dziwo bez wojny znalazłam coś dla małego ale też staram się unikać konfrontacji z innymi;p.
Poczytam sobie te sroako.pl dzieki :*JaKa, 88Kala, Aga9090, Kai, futuremama, Azzurra, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Lotopalanka szkoda, ze się nie udalo. Ja zdalam za drugim razem i fakt, ze wazne jest podejscie egzaminatora. Mnie tak zestresowal pierwszy, ze oblalam na samym placu. Za drugim razem bylam z siebie dumna, ale i atmosfera w aucie zupelnie inna. Jak przychodzi stres to wlasnie zaczyna sie nie panowac nad soba i ruszac z trojki np. czego na jazdach w pozniejszym etapie pewnie nie robilas.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lotopalanka przykro mi z powodu niezdanego egzaminu. Ale ja sama zdalam za drugim razem. Moja rada jest taka, żebyś już na miejscu nikogo nie sluchała jak co robić bo ja za pierwszym posluchalam i źle na tym wyszłam ;p
No o o tą wagę pyt bo właśnie boje się ze jakiś mały jest, ale doktorek powiedział ze w normie jeszcze. Mam problemy z żelazem bo mimo , że brałam hemofer to mi morfologia leciala trochę w dół. Teraz mi zmienił na therdyferon-flo. Brała któraś? Ogólnie zastanawiam się czy nie zmienić witamin z Femibio natal 2 na Prenatal duo, który ponoć lepszy. Pytałam i powiedział, że na pewno tym nie zaszkodzę ale sama biję się z myślami;/ czy nie lepiej zostać przy tym co jadlam do tej pory -
nick nieaktualnyAgus603 wrote:Lotopalanka przykro mi z powodu niezdanego egzaminu. Ale ja sama zdalam za drugim razem. Moja rada jest taka, żebyś już na miejscu nikogo nie sluchała jak co robić bo ja za pierwszym posluchalam i źle na tym wyszłam ;p
No o o tą wagę pyt bo właśnie boje się ze jakiś mały jest, ale doktorek powiedział ze w normie jeszcze. Mam problemy z żelazem bo mimo , że brałam hemofer to mi morfologia leciala trochę w dół. Teraz mi zmienił na therdyferon-flo. Brała któraś? Ogólnie zastanawiam się czy nie zmienić witamin z Femibio natal 2 na Prenatal duo, który ponoć lepszy. Pytałam i powiedział, że na pewno tym nie zaszkodzę ale sama biję się z myślami;/ czy nie lepiej zostać przy tym co jadlam do tej pory -
o dzięki laski wiedziałąm, że na Was można liczyć. A brałyśćie 1 tabl. czy dwie i to na czczo ? Hemofera brałam dwie a tu zapomnialam dopytac a na ulotce pisze jedna. A co do prenatal duo to oprocz niego bierzesz jeszcze np wit D osobno ?
-
Jesli chodzi o skład witamin prenatalnych ja polecam OMegaMED Optima Forte - poczytałam trochę na "Pan Tabletka" o witaminach i te wydawały się optymalne. Femibion Natal 2 wcale nie jest taki rewelacyjny. Ja po prenatalu duo miewałam zaparcia więc zmieniłam własnie na omegamed i nie musze dodatkowo łykac witaminy D.
Co do zelaza to ja teraz jestem na Feroplex (wcześniej brałam Tardyferon, ale jakoś nie podnosił mi za wiele hb)Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny