Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kai wrote:Bylam w poradni hipotrofii płodu na kontroli. Pani zrobiła usg i zaczęła się śmiać, że więcej nie chce mnie tu widzieć . Mała rosnie jak szalona, ma 2300g i z dwóch tygodni różnicy zrobiły się 2 dni! Przepływy bardzo dobre.
Potem poszlam do poradni patologii ciąży i tam też kontrola i dziękujemy, proszę więcej nie przychodzić .
Robilam też badania. Morfologia piękna, zero anemii itp.
Żeby nie było tak słodko, to wyszły mi leukocyty w moczu i bakterie. Jutro idę do ginki, to już ona się tym zajmie.
Bardzo się cieszę, Kai:-)Kai lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:I używać tylko jak się pojawia już odparzenia, a dobra tez jest mąka ziemniaczana
Już jej pisze sms-a bo zaraz znowu zapomnę dziekiAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Napisałam:)
W ogóle to ja mam ostatnio jakieś zaniki pamięci...zapominam dosłownie o wszystkim. Pomijając jakieś pierdoly pochowane nie wiadomo gdzie, to np byłam z córką w centrum handlowym i gdzies ja rozbieralam z kurteczki i... zapomniałam o niej( widocznie polozylam na ławce i sobie poszłam ,czy coś).
Normalnie dramat.
Jak sobie pomyślę,ze w poprzedniej ciąży jeszcze pracowałam na tym etapie to mi się wierzyć nie chce....
-
nick nieaktualnyAzzura ja tez mam problem z pamięcią.... Ostatnio zapominam o wszystkim zapomniałam licznika z prądu podać (podałam z 2 tygodniowym opóźnieniem), zapominam gdzie co leży, zapomniałam z synem na sprawdzian się pouczyć i dużo by tu wymieniać... Masakra...
-
nick nieaktualnymkgk wrote:i jak sie czujesz mnie boli glowa ale nie ta przekleta migrena tylko taki bol od cisnienia jakby. wiazac to z tym pulsem?
-
Cześć Dziewczyny, oj daaaawno mnie nie było. Ale tak już mam, że jak siedzę już w domu to nam mniej czasu na wszystko. W wakacje dzueciaczki miałam w domu, a od września szkoła, przedszkole
U nas wszystko dobrze, no i będzie córcia Pozdrawiam Was serdecznieLotopałanka, Kai, agniecha2101, futuremama, JaKa, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Wychodzimy dziś do domu, cisnienie ustabilizowane, wyniki w normie, ktg super. Mam sie oszczędzać
Kai, Marti83, mkgk, Pyszczek, JaKa, Aga9090, futuremama, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Hej
No ja w listopadzie wierzę że już przytulę córeczkę....
Kai super wieści.... Dobrze że malutka tak ładnie przybrała....
Trzymam kciuki za nas wszystkie żebyśmy już spoko jnie doczekały się naszych spotkań z maluszkami....
Powodzenia na dzisiejszych wizytach....Marti83, Kai lubią tę wiadomość
-
Mi w końcu udało się zaszczepić na krztusiec. Niby jest to szczepienie zalecane w polskim programie szczepień, a 2 na 3 lekarzy odradzało mi to szczepienie. Dopiero pielęgniarka wykonująca szczepienie w pełni się ze mną zgodziła, bo była niedawno na szkoleniu dotyczącym szczepień w ciąży. Jak to stwierdziła, niestety nie każdy lekarz się doszkala...
agniecha2101 lubi tę wiadomość