Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa juz po, mały ma 2900 po 8 jakoś się urodził, ja dopiero teraz z bloku wyjechałam, dojdę do siebie i napisze wiecej
Lotopałanka, agniecha2101, Szczęśliwa Mamusia, futuremama, Agnisss, Malinowa_Czekolada, Malutka_94, Azzurra, bondzik007, Jagodagoi, Aguś 90, Agus603, Dip88, JaKa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś 90 wrote:Wczoraj o godz 10.30 przywitałam mojego synka Jasia dostał 10/10 pkt wazy 3340 i mierzy 54 cm ,sama cesarka była naprawdę dobra lekarze super cały czas starali się ze mną żartować bo byłam strasznie zestresowana ale jak już puściło znieczulenie to wtedy zaczął się koszmar ból brzucha był tak okropny ze nie pomogły trzy różne zastrzyki przeciwbólowe ani dwie kroplówki dopiero ok 21 ból zaczął odchodzić i postanowiłam ze wstanę z pielęgniarka i udało się dziś już ból nieco mniejszy tak ze daje radę ,opieka tu w Strzelinie jest rewelacyjna pielęgniarki co chwile przychodziły sprawdzać czy wszystko wporzadku
Aguś 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOto moj mały wojownik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdeb8d3c6e84.jpg
O8:21 przyszedł na świat, 2930 i 50 cm 10/10 pkt. Cały zdrowy i w inkubatorze nie musi być. Od operacji go nie widziałam.
Dostałam znieczulenie miejscowe, ordynator mnie operował, macica została usunięta, pęcherz moczowy musieli troche pozszywać. Ordynator był u mnie 2 razy po operacji i zrobił usg nerek, no i pracują dobrze, jelita tez były zszywane i tez zaczynają pracować. Po 18 pionizacja i rano przeniosą mnie na oddział, bo teraz jestem na OIOMIE. Czuje się dobrzeAgnisss, Lotopałanka, Cyganieszka, Malutka_94, Jagodagoi, Dip88, Malinowa_Czekolada, JaKa lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Oto moj mały wojownik
O8:21 przyszedł na świat, 2930 i 50 cm 10/10 pkt. Cały zdrowy i w inkubatorze nie musi być. Od operacji go nie widziałam.
Dostałam znieczulenie miejscowe, ordynator mnie operował, macica została usunięta, pęcherz moczowy musieli troche pozszywać. Ordynator był u mnie 2 razy po operacji i zrobił usg nerek, no i pracują dobrze, jelita tez były zszywane i tez zaczynają pracować. Po 18 pionizacja i rano przeniosą mnie na oddział, bo teraz jestem na OIOMIE. Czuje się dobrze👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dostałam znieczulenie miejscowe, ordynator mnie operował, macica została usunięta, pęcherz moczowy musieli troche pozszywać. Ordynator był u mnie 2 razy po operacji i zrobił usg nerek, no i pracują dobrze, jelita tez były zszywane i tez zaczynają pracować. Po 18 pionizacja i rano przeniosą mnie na oddział, bo teraz jestem na OIOMIE. Czuje się dobrze
Dzielny i silny jak mama dużo zdrówka dla WasMalutka_94
-
Dostałam znieczulenie miejscowe, ordynator mnie operował, macica została usunięta, pęcherz moczowy musieli troche pozszywać. Ordynator był u mnie 2 razy po operacji i zrobił usg nerek, no i pracują dobrze, jelita tez były zszywane i tez zaczynają pracować. Po 18 pionizacja i rano przeniosą mnie na oddział, bo teraz jestem na OIOMIE. Czuje się dobrze
Cudo , moje gratulacje I duzo duzo zdrowka . Buziaki dla wasWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 23:03
-
Aga gratulacje! Dużo zdrówka dla Was! Twoja macica wykonała kawał dobrej roboty będąc mieszkaniem dla 4 pociech. Szkoda, że musieli usunąć, ale myślę, że swoją życiową funkcję już pięknie wykonała. Dobrze, że cc poszła sprawnie. Życzę Ci jak najszybszego powrotu do sił i pociechy z dzielnego wojownika:)Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
No i mamy grudzień .
Część z nas już ma maluszki przy sobie, część wypatruje lada dzień... Jak wchodzę na Belly, zawsze pokazuje mi się jedna z pierwszych stron forum - rozmowa o betach i o tym, czy już będzie coś widać na usg. Ładnie te nasze bety wyrosły.agniecha2101, futuremama lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje, ja urodzilam wczoraj rowno w 38 tygodniu chlopca 3990 gr i 59 cm, poszlo ekspresowo w godzinke;) usg pokazywalo 3500 gr a tu taki klopsik wyszedl;) mam nadzieje, ze bede mogla za chwile zapomniec o cukrzycy ciazowej
Cyganieszka, ZUZAUK, futuremama, Malutka_94, Pyszczek, Agnisss, Marti83, Malinowa_Czekolada, Aguś 90, JaKa lubią tę wiadomość
-
Gusia28 wrote:Dziewczyny gratulacje, ja urodzilam wczoraj rowno w 38 tygodniu chlopca 3990 gr i 59 cm, poszlo ekspresowo w godzinke;) usg pokazywalo 3500 gr a tu taki klopsik wyszedl;) mam nadzieje, ze bede mogla za chwile zapomniec o cukrzycy ciazowej
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙