Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKai wrote:Dziewczyny, kciuki za Was, będzie dobrze! Poznacie swoje maluszki!
Aga, do którego szpitala w Krakowie Cię wysyłają?
Dajcie znać, jak będziecie po.Kai lubi tę wiadomość
-
Ja zaraz lecę z przyjaciółką do Ikei. Muszę już tylko lampkę nocną kupić dla małej. Dla synka taki mały regał z pudelkami jeśli nie będzie ciężki, bo od niego z pokoju chce taka mała szafkę ż koszyczkami zabrać. U niego służy w sumie tylko za taką szafkę nocną, a potrzebuje dodatkowe miejsce na zabawki za to ta szafka przy łóżeczku idealnie się sprawdzała na pampersy, tetry i wszystkie szpargały przydatne przy karmieniu i pielęgnacji.
Choć znając życie wyjdę dodatkowo ż milionem innych pierdół -
Aga9090 wrote:Na kopernika, bo podobno Łódź i Kraków robią takie cesarki z wrastającą blizną.. O 8 wyjeżdżamy..
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Kochane jestem na oddziale, profesor zrobił usg przezbrzuszne i usg dopochwowe aby ocenić łożysko. Łożysko wrasta w bliznę, i prawdopodobnie w jelita i pęcherz. Jest bardzo duże zagrożenie życia i jutro rano mam cesarkę...
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, kolejne grudniowe dzieciatko okazalo sie byc listopadowym! Wczoraj, po dlugim (17h regularnych skurczy od 1 w nocy), bolesnym (zzo dostalam o 14.00 bo był klopot z rozwarciem miedzy 3 i 4 cm) i zakonczonym cc (brak postepu, glowka przy 8 cm była nadal wysoko i obawiano sie ze moje spojenie jest zbyt niskie) o 17:57 przyszla na swiat nasza kochana Pola! O dziwo cisnienie caly ten czas trzymalo w ryzach.
10 punktów, 3750g i 56 cm szczęścia! Mialam znieczulenie zzo również do cesarki i na sali cięć była super ekipa, stres minął. Moglam od razu podnosić glowe i ruszać nogami (ale jedna stopa była scierpnieta az do rana).Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 19:38
Cyganieszka, Aga9090, Azzurra, Malutka_94, annika, mar2śka, Jagodagoi, JaKa lubią tę wiadomość
-
Karo_88 wrote:Dziewczyny, kolejne grudniowe dzieciatko okazalo sie vyc listopadowym! Wczoraj, po dlugim (17h regularnych skurczy od 1 w nocy), bolesnym (zzo dostalam o 14.00 bo był klopot z rozwarciem miedzy 3 i 4 cm) i zakonczonym cc (brak postepu, glowka przy 8 cm była nadal wysoko i obawiano sie ze moje spojenie jest zbyt niskie) o 17:57 przyszla na swiat nasza kochana Pola! O dziwo cisnienie caly ten czas trzymalo w ryzach.
10 punktów, 3750g i 56 cm szczęścia! Mialam znieczulenie zzo również do cesarki i na sali cięć była super ekipa, stres minął. Moglam od razu podnosić glowe i ruszać nogami (ale jedna stopa była scierpnieta az do rana).
-
Aga9090, nie brzmi to dobrze, ale zobaczysz, wszystko bedzie dobrze, jestes pod opieka specjalistow. Daj znac jak bedziesz juz po.
Karo_88, mialysmy sie spotkac na porodowce, ale u mnie cisza. Gratulacje ogromne! Gdzie w koncu rodzilas? Na Borowskiej?
-
Aga9090 wrote:Kochane jestem na oddziale, profesor zrobił usg przezbrzuszne i usg dopochwowe aby ocenić łożysko. Łożysko wrasta w bliznę, i prawdopodobnie w jelita i pęcherz. Jest bardzo duże zagrożenie życia i jutro rano mam cesarkę...