Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:Czesc grudniowe mamuski jak niedziela mija? U mnie normalnie, dalej brak jakichkolwiek objawow.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
U mnie tesciom maz wygadal, oni wygadali, siostrze mojego R, i mam nadzieje, ze zamkna paszcze i dalej sie nie rozniesie hehe, bo chcialam nic nikomu nie mowic do 12tc
Ja na slodkie patrzec nie moge, no chyba ze na domowy sernik Na widok kurczaka mnie wzdryga. Objawy rozkrecily sie na calego, jest mi zle, boli mnie glowa przy kazdym poruszeniu, czuje sie tlusta i paskudna
Karola ja tez dbalam nawet kolagenem brzuch smarowalam, ale mam caly brzuch w wielkich glizdach Ale juz zbladly, a ja sie przyzwyczailam.
Lithe ja bylam w 5t3d na usg i byl tylko pecherzyk i "cos zaczynalo sie w nim dziac" wiec nie panikuj w razie czego jesli nie bedzie jeszcze pikaweczkiDoris-83 lubi tę wiadomość
-
Furia ja właśnie idę jutro na usg. I pragnę zobaczyć kijaneczke w pęcherzyku.
A jak zobaczę (nawet na innej wizycie) bijące serducho to będę się cieszyć bardziej :-)Chyba w pełni szczęśliwa to będę jak urodzę zdrowego junioraFuria lubi tę wiadomość
-
Furia wrote:Lithe ja bylam w 5t3d na usg i byl tylko pecherzyk i "cos zaczynalo sie w nim dziac" wiec nie panikuj w razie czego jesli nie bedzie jeszcze pikaweczki
-
Doris-83 wrote:Lithe i masz córcię tak? Czyli pomidory na córeczki, a mięcho na synka
Łehehehe sama z siebie się śmieję bo nie wierze w te przesądy ale jestem ciekawa czy nam się sprawdzi
-
nick nieaktualnylithe123 wrote:Fajny brzuszek, ja taki miałam w 7-mym miesiącu
Mam nadzieję, że tym razem nacieszę się takim slicznym niewielkim brzuszkiem. W pierwszej ciazy nikt mi nie wierzyl, ze w ogole jestem w ciąży - do 7 m-ca w ogóle nic nie było widać.
moja mama miała dopiero brzuch od 7 miesiąca i ja nie chciałabym tak mieć fajnie jest jak są widoczne -
nick nieaktualnyu mnie 6+0 był już zarodek z bijącym serduchem
hehe wy macie ochote na kfc, a mi na samą myśl o mięśnie wszystko podchodzi do gardła, bleee
wymiotowałam dziś 2x, teraz niestety do tego głowa mnie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 15:30
-
furia ja mam od boku do boku i od spojenia lonowego po pepek cala pasiasta jestem no ale co zrobic. nic sie z tym nie zrobi teraz sie ciesze ze juz nie wyskocza bo nie maja gdzie
ja bym jadla caly czaa nalesniki i kapusteMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
lithe123 wrote:J apowiedziałam rodzicom (a w zasadzie to mama sie domyslila), teściom mąż też ma powiedzieć niedługo bo jedziemy do nich na majówkę a nie chcę fochów, że nie piję domowej naleweczki albo że odmawiam karkówy z grilla
Lithe grillowego nie można w ciąży?? -
ja od wczoraj mam taka ochote wielka na pyszna karkoweczke z grila ale pogoda taka okropna chociaz duszno bardzo
mialam juz wczesniej napisac WITAM NA 100 STRONIE
dziewczyny spicie na brzuchach? ja juz nie bo mi przeszkadza a pozatym nie chce gniesc tego mojego pecherzykaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
nick nieaktualnyja sądzę, że jedzenie grillowane które zje się raz na kilka tyg. nie zaszkodzi... przecież nikt nie będzie robił grilla 5x w tyg.
Na pewno zdrowsza grillowana pierś z kurczaka (ja taką lubię) niż smażona na głębokim tłuszczu i do tego w panierce.aga.just lubi tę wiadomość
-
Ja spie w roznych pozycjach bo co zasne to sie budze do wc, co sie poloze to mi niedobrze, i sie wierce szukajac pozycji zeby mi mdlosci przeszly. Mmmmm wieki karkowki nie jadlam, mniam ! zjadla bym ( mimo ze nie jem swinek )
-
ja tez wlasnie dawno karkoweczki nie jadlam a dzis taka piekna w sklepie widzialam az mi slinka poleciala. ja najczesciej na lewym boczku z koldra zwinieta miedzy nogami ale tez zasypiam albo leze na plecach i tak mi chyba najwygodniejMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
ooooo tak, cos miedzy nogami musi byc Musze moja poduche ciazowa wyciagnac Wlasnie sobie portki zamowilam Kupuje ciazowe z taka materialowa wstawka w pasie zamiast takich zaciaganych na brzuch, sa mega wygodne No i nie widac ze ciazowe sa hehe
Ja ostatnio serduszka na gulasz kupilam Moj maz patrzyl na mnie jak na kanibala -
ja sobie zamowie spodnie jak uslysze serducho. juz widzialam 3 pary na allegro dla mnie i musze sobie jeszcze oszukac jakis sukienek na 3 wesela w czerwcu sierpniu i wr wrzesniu ehhMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm