Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.iv.pl/images/51460519910448334664_thumb.jpg
moje brzuchy
Po kliknięciu na zdj. włącza się powiększenie
hehe na początku miałam taki brzuch spuchnięty cały, później mi odpuchł i teraz ten stożek ciążowy się robiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 11:14
kaarolaa, Qrczak, mimika1986, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Kochane!
Ja dzisiaj dużo energii od rana :-)Staram się nie myśleć za dużo, zaliczyłam spacer z psem, kościół i teraz siedzę na forum.
Jutro usg. Generalnie będzie to 26 dzień po ovu. Wyczytałam gdzieś,że już w 21 po ovu można zobaczyć serducho. No i oczywiście zależy to od jakości sprzętu.
Mam nadzieję zobaczyć jutro choć kijaneczkę w pęcherzyku
Mam mega apetyt na słodkie i mięcho...jest jakaś zaboboniara co wie co to oznacza?
-
Kiara ja mam podobny brzuch jak Ty na pierwszym zdjeciu.. cały opuchnięty, a to dopeiro 6 tydzień, czuje się taka pełna, nie wiem jak to określić, w święta normalnie zapiełam płaszczyk, a wczoraj mnie piłował ... no cóż ważne żeby wszystko było w porządku. U mnie na razie obajwy to bóle podobne jak na @ chociaż takie bardziej skurczowe i bardziej bolesne, i piersi mnie pobolewają, apetytu jakoś za bardzo nie mam, ale jem małe porcje
szarabura no tak zaczynamy podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 12:14
karola88 lubi tę wiadomość
-
ja tez sie witam niedzielnie.
furia mozemy sie zmierzyc z rozstepamy , na pewno przegrasz. ja bardzo dbalam o skore w ciazy i co ....
co do ubioru to ja zakladam juz ciazowe spodnie bo niestety w normalne nie wchodze a juz jak wejde i sie zapne to tylko moge stac i nie daj boze ze sie porusze to juz mnie strzyka.
ja jestem strasznie spuchnieta i nie tylko w podbrzuszu ale nad pepkiem tez. a tu macicy na pewno nie ma
caly czas mysle o tym swoim pustym pecherzyku ale dzis mi bylo niedobrze, sutki bola cycochy wielkie i mi slabo wiec to chyba dobre znakiMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
szurabura wrote:Hej Doris!
a jakieś inne objawy poza tym apetytem masz? Bo ja niewiele...
Mnie bolą piersi, są wrażliwe, pobolewał mnie brzuch ale tylko w terminie @. Teraz od czasu do czasu coś tam ciągnie.Wkurw na maksa w ułamku sekundy...ale generalnie nastrój mam dobry.
Kochana ty się nie przejmuj,ze masz "mało" objawów. Objawy mogą być ale równie może ich nie być!One o niczym nie świadczą. Wiem z własnego doświadczenia. W ostatniej nie fartownej ciąży miałam objawy, a serducho przestało bić. Nie ma reguły. Trzeba myśleć pozytywnie!
Pamiętajcie są rzeczy, na które nie mamy wpływu. Co ma być to będzie. Ja osobiście wolę myśleć optymistycznie.Nie powiem, boję się ale odganiam złe myśli. -
Nati89 wrote:Doris ja właśnie mam takie myśli, ze może coś być nie tak, staram się mysleć pozytywnie, ale chyba póki nie usłyszę serduszka nie przestane myśleć.
Muszę się przestawić na pozytywne myślenie... Odganiamy złe myśli!!Doris-83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszurabura - wstrzymaj się jeszcze wiem, że jest ciężko, mi też było, ale dasz radę, a później będziesz mogła podwójne dobre wieści przekazac
Spokojnie, objawy na pewno przyjdą. U każdej jest inaczej.
Nati98 - no to ja miałam tak samo w 6tc Zejdzie Ci to. Musiałam się na legginsy wtedy przestawić. I tez apetytu nie miałam + tak samo z piersiami
karola - trzymam za Ciebie kciuki. Musisz pozytywnie myśleć. -
tfu tfu tfu do 8 jeszcze troche czasu i do tej pory jak nue bedzie sie nic dzialo bede pozytywnie myslec
wczoraj em mnie zaskoczyl bardzo bo rano wstalam i wielki bukiet kwiatow czekal juz na mnie a wieczorkiem Marysie do babci zawiezlismy a my poszlismy do nalesnikarni. zjadlam wielkiego nalesnika po ktorym xawsze bylam pelna i najedzona a wczoraj czulam niedosyt zaspiewali mi 100 lat z gitara jacys ludzie co mnie bardzo zaskoczylo a pozniej w domku czekal mnie wieczor w spa. em zrobil mi masaze i wysmarowal mnie od stop do glow. . przepiekny byl wczoraj dzienMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Kiara wrote:http://www.iv.pl/images/51460519910448334664_thumb.jpg
moje brzuchy
Po kliknięciu na zdj. włącza się powiększenie
hehe na początku miałam taki brzuch spuchnięty cały, później mi odpuchł i teraz ten stożek ciążowy się robi
Mam nadzieję, że tym razem nacieszę się takim slicznym niewielkim brzuszkiem. W pierwszej ciazy nikt mi nie wierzyl, ze w ogole jestem w ciąży - do 7 m-ca w ogóle nic nie było widać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 13:29
-
szarabura ja rodzicom powiedziałam i najbliższej przyjaciółce, a reszta w nieświadomości.Reszta to się dowie po 1 trymestrze.
Karola,Nati, Szarabura - odganiamy złe myśli! Akysz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 13:22
Nati89 lubi tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Witam Kochane!
Ja dzisiaj dużo energii od rana :-)Staram się nie myśleć za dużo, zaliczyłam spacer z psem, kościół i teraz siedzę na forum.
Jutro usg. Generalnie będzie to 26 dzień po ovu. Wyczytałam gdzieś,że już w 21 po ovu można zobaczyć serducho. No i oczywiście zależy to od jakości sprzętu.
Mam nadzieję zobaczyć jutro choć kijaneczkę w pęcherzyku
Mam mega apetyt na słodkie i mięcho...jest jakaś zaboboniara co wie co to oznacza?
-
szurabura wrote:u mnie tylko nadal kwestia, mówić czy nie mówić rodzinie przed USG. Już nie mogę wytrzymać echh