Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki za informacje i wkręcenei sie w temat, ja byłam pewna, że większość z Was plauje stosować emolienty, a tu jednak nie, ja nie kupuję, wybieram po ocenach sroka o kosmetyki baby dream z rossmanna, poza tym chusteczki mam newborn z tesco loves of baby też mają naturalne składy, oraz mam z dady, nie są najlepsze, ale już je mam, jestem akurat za stosowaniem i wody i chusteczek, także u mnie to będzie zamiennie, i będę widziała reakcję skóry małej czy jej pasują czy nie.
-
Czesc dziewczyny, nie bylo mnie przez weekend, bo jak wyjezdzamy do familii mojej to jest mnostwo do ogarniecia i nie bardzo mam czas na pisanie
ale wrocilismy juz do domku i odpoczywam, dzien Wszystkich Swietych znioslam bardzo dobrze, dlugo bylismy na cmentarzu, duzo chodzenia, piekna pogoda, cieplo, sloneczko i w ogole super... ale dzis to juz jakas tragedia bylam tak zmeczona, tak spiaca, tak wyczerpana ze sama nie wiem czemu... na nic kompletnie sily ani ochoty...
eh tak juz pewnie bedzie coraz czesciej...
a no i witam sie w 34 tyg !kurcze tez mnie ogarnia taka lekka panika ze za chwile nasze zycie zmieni sie juz nieodwracalnie, zastanawiam sie jak to bedzie... wszystko juz takie realne, 40 dni do porodu wow !!!!
-
Spakowalam sie na jutro do szpitala i osobno spakowalam rzeczy do porodu i dla maluszkow w razie, gdyby mnie zostawili do samego porodu.Wole miec pewnosc,ze maz wtedy przywiezie mi to,co nalezy a wiadomo jak to jest z facetami;)Dlatego juz na spakowane,choc mam nadzieje ze jednak zgodnie z umowa wypuszcza mnie po kilku dniach.
Marimiko, HANA, julianna, Ita lubią tę wiadomość
-
Klif - trzymam kciuki, żeby wypuścili Cię jak najszybciej. A na kiedy zapowiadają rozwiązanie?
Eforts - też się zdziwiłąm, że tak trudno zajść w ciążęKiedy dopiero zaczynałam przygodę z seksem (i nie było to z wybrankiem na resztę życia) to miałam wrażenie, że jestem wręcz wiatropylna
HANA, julianna, eforts, Marimiko lubią tę wiadomość
-
"Marimiko, mówisz o cmentarzu "łostowickim" pociesze Cię, ja tam mam pół rodziny i każdy leży w innym miejscu ze względu że to pare osób z mami i pate z taty strony i ze względu na to żu umierali na przełomie 40 lat.... odwiedzenie wszystkich zajmuje dobre pare godzin... chyba bym sobiie wózek taki jak na pole golfowe kupiła jakbym miała ich teraz poodwiedzac:P
Klif wracaj do nasz szybko i w trójpakuMarimiko lubi tę wiadomość
-
Przewidywany termin to koniec listopada,pierwsze dni grudnia ale czuje wewnetrznie,ze dziewczynki powoli sie szykuja.Choc chcialabym zeby jednak poczekaly te 4tyg do 36tc,no ale zobaczymy.Na razie zaciskam nogi i licze na to,ze lekarze powiedza mi ze jeszcze wytrzymamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 20:39
zokeia lubi tę wiadomość
-
ja sobie byłam na "brzuszki na które czeka rodzeństwo"
ja całą ciążę dochulałam do teraz fajnie
moja Dzidzia ważyła tydzień temu 2800grzapowiada się spory Dzidziuś
w tym tygodniu mam kolejną wizytę, więc zobaczymy ile przybrał przez tydzień
nie znamy płci oczywiście
ale podczytywałam Was w miarę na bieżąco choć trzeba przyznać, że ciężko za Wami nadążyćIta, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klif ja również trzymam kciuki za trzypak
Zokeia dokładnie, jak teraz pomyślę ile razy robiłam testy (jak się nie starałam, za starych czasów) to
śmiać mi się chcedobrze ze nie testowałam po przytualniu się
zokeia, Klif, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Klif trzymajcie się we trójkę jeszcze
trzymam kciuki
Klif lubi tę wiadomość