Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dynamiczna mi tam nie az tak spieszno
Jutro dopiero posiew i pakowanie (ukonczenie) torby, do tego w sobotę idę na urodziny 1 i 30 i będą dwa torty także nie mogę tego odpuścićw nast tyg odbiorę wynik i mogę rodzic, chciałbym tak po ukonczonym 38 ze względu na dobro dziecka.
Także Ita mój posiew dosyć późno ale u Ciebie to już w ogóle. A z założenia robi się po 35 tc .
Kasandra podziwiam Was ze nie poznaliscie plci -
A powiedzcie mi jakie macie zdanie na temat wit w trakcie karmienia. Bo teraz biore femibion z dha (koszt msc 35 zl) i pomyślałam że może po urodzeniu przerzuce się na np prenalen (koszt 3 msc 30 zl) z tym ze one sa bez dha. No a siostra mi mowi ze te kwasy są ważniejsze niż wit. I teraz dumam czy zamowic jeszcze kilka opkaowan femibionu
-
muszę zapytać swoją położną. Ja biorę obecnie pregna+ i zamierzałam te same brać przy karmieniu- ale to jeszcze z położną pogadam.
-
Ja pewnie jutro będę miała robiony posiew na wizycie. Już się nastawiam, że 300 zł pójdzie znowu..
Ja bym chciała urodzić w grudniu, bo bardziej mi się podoba niż listopad. Termin według OM mam na5, a według genetycznego, które podobno jest najbardziej wiarygodne, to na 2 grudnia. -
Bylam dzis po ostatnie zakupy kupilam 2 biustonosze do karmienia butelke dr Browna, katarek do odciagania odkurzaczem, femaltiker na laktacje, majtki poporodowe wielkie podpaski, ceratke na przewijak, zabawke do wozka
i tylko koszuli do karmienia nie kupilam bo nie znalazlam a do pepco juz nie mialam sily jechac... Kupie w textilu jak bede u siory na dlugi weekend
i torbe do szpitala mozna pakowac! Dzis Pani w sklepie osiedlowym powiedziala mi ze brzuch mam juz nisko omg czy to mozliwe ?
-
Ja też miałam posiew na ostatniej wizycie. Wynik mam odebrać przy okazji kolejnej.
Mamy przykaz trzymać się razem do 15 listopada. To już tak niewiele czasu zostało. Powoli dochodzi to do mojego męża, który każe mi już ogarnąć tę torbę...
Kate, a zauważyłaś różnicę? -
Polyanna tak zauwazylam ze jest nizej bardziej uciska i juz nic nie moge zrobic nawet jak siedze to mam wrazenie ze brzuch mi sie zapada i tylko uda mi go trzymaja.... No i mala czuje jak sie wierci na dole b. Nisko o maj gad!
Dziewczyny kupilam ta baze do fotelika maxi cosi. Czekam na kuriera i zdecydowalam ze kupie ten monitor oddechu angelcare akurat trafilam ze kolezanka ma do sprzedaniaPollyanna lubi tę wiadomość
-
Dokladnie bardzo sie ciesze bo ta baze tez okazyjnie mi sie udalo kupic i jeszcze jest na gwarancji
za 280 zl! gdzie nowka 500 zl kosztuje !
kurcze tez dociera do mnie ze to juz tuz tuz !!!!!!bedzie sie dzialo!
odnosnie tych witamin to ja tez bralam pregna plus ale chyba sie przestawie na pregna DHA i podczas karmienia tez bede to bralaHANA lubi tę wiadomość
-
Dokładnie pierwszy maluch jest
, a potem to mi się wydaje, że to będzie loteria- jedne po terminie inne przed
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Hana u Ciebie jest dwa dni do przodu. Ale sama jestem ciekawa ile mała waży. Ostatnio przez 4 tygodnie przybrała 900 gram
Dzisiaj padam. Wzięłam się w końcu za prasowanie. Wyprasowałam wszystkie body z krótkim i długim rękawem. Wszystkie pieluchy tetrowe. Miałam zamiar jeszcze wszystkie koszulki z długim i krótkim rękawem, ale plecy mi odpadają.HANA lubi tę wiadomość