Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis chcialam zrobic pierniki i zupe grzybowa ale nici z tego ledwo chodze, jest mi slabo, dusznosci, bol glowy, temp 37 C niby ok reki podniesc nie moge to nie przeziebienie bo nic nie boli, ciezko sie podniesc po prostu jak wstaje to mam wrazenie ze mi zaraz sie w glowie zawroci i sie przewroce nie wiem co to martwie sie myslalam ze to zwykle zmeczenie brak sil, pogoda polozylam sie ale nie daje mi lezec nie przechodzi... Strasznie sie czuje
-
Dziewczyny jak czytam o tych Waszych choróbskach to aż się boję ze cos mnie z tableta zaatskuje
Żartuje, tak serio to życzę Wam zdrówka coby do porodu Wam odpuściło a najlepiej jak najszybciej!!!
Ja mam cały dzień skurczyki ale takie o kant tyłka -
eforts wrote:Dziewczyny jak czytam o tych Waszych choróbskach to aż się boję ze cos mnie z tableta zaatskuje
Żartuje, tak serio to życzę Wam zdrówka coby do porodu Wam odpuściło a najlepiej jak najszybciej!!!
Ja mam cały dzień skurczyki ale takie o kant tyłka
hahaha eforts to samo mi powiedziała wczoraj kuzynka. Właśnie jest na porodówce:P
eforts lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Zuza - super, ze sie odezwalas. jeszcze raz gratuluje:)
Eh jak mówicie, że 1 termin wg usg może się sprawdzić to mam na 17.12 później na 18.12, znowu 17.12, 15.12, 16.12, 12.12, 10.12 -> ten mi się najbardziej spodobał
Lola - pozazdrościć Wam tych podróżyTeż chciałabym troche swata zwiedzić, ale pierwsze co muszę mojemu Norbertowi pokazać trochę Polski, ja miałam to szczeście, że rodzice mnie od małego zabierali na wycieczki i takim sposobem można powiedzieć, że zwiedziłam całą Polskę, natomiast Norbert nie miał takich możliwości, jego rodzice nie ''wycieczkowali''. Szkoda, bo to wspaniałe przeżycie i dla mnie i moich rodziców. Mama jego z chęcią by zwidzała, a ojciec typ domownika, najdalej to na dół do sklepu.
Pollyanna, Lola83 lubią tę wiadomość
-
Olcia 10 moje urodziny
Lola jak do jutra urodze to odpale Ci za dobrą wróżbę połowę stawki którą mój gin jutro ewentualnie skasuje
Odebrałam dziś wyniki wszystko w normie.
Pollyanna płytek mam 130 tys.
A i pisałam o tym dużym brzuchu wczoraj tylko dotarło dzisiaj do mnie ze lekarzowi chodziło o mój brzuch a nie dzieckaPollyanna, Lola83 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, mnie tez coś łapie, gardło boli i tez sie czuje jakas taka zamroczona. mdłości , brak apetytu, kręci się w głowie, najlepiej to bym spała i spała, jak pomyśle, że jutro mam wstać przed 7 żeby iśc do laboratorium zrobic ostatnie badania przed porodem to mnie strzela.. :o
ja dzis bylam u lekarza, to mi pielegniarka wyliczyla, ze jestem w 37 tygodniu, bo nie liczy z tego kółeczka tylko kalendarzowo, a nawet kalendarzowo wychodzi do mojego terminu (2.12) że zostało 13 dni, czyli dwa tygodnie, wiec jak najbardziej jestem w 39. Ale w karcie ciąży mam wpisany dwa razy 37 tydzien, wpis jest z 10.11 i z dzis. :o masakra, w razie akcji pojade do szpitala a oni beda mi porod wstrzymywac bo powiedza, ze jeszcze moge ponosic , boże jak mnie wkurza to, że każdy sobie inaczej liczy.... -
Nie wiem czy to nie kwestia dzisiejszej pogody jak czytam jak się wszystkie czujecie. Ja też kiepsko, cały dzień przespałam i oprócz skurczy mam dziwne bóle brzucha. Przez chwilę liczyłam, że może porodówka dzisiaj ale niestety to nie to
-
Eforts ja bardzo chętnie, tylko że dziecko jeszcze nie chce wychodzić
eforts lubi tę wiadomość
-
A ja dla odmiany napisze, że czuje się świetnie. Mam jakiegoś powera od kilku dni. Dzisiaj ugotowalam bigos, ulepilam pierogi z kapusta i grzybami i na koniec zrobiłam fasolkę po bretonsku. Dwie pierwsze potrawy zamroze na czarną godzinę dla męża, a fasolka na będzie jak znalazl na teraz.
aniar lubi tę wiadomość
-
Goto daj mi swojej energii odrobinkę
ja mam chwilowy przypływ motywacji żeby jutro coś zrobić, ale boję się że energii mi zbraknie
goto4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny