Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja sie witam, u mnie cisza... twardnienia brzucha sa co jakis czas a tak to d...
Patii witaj w klubie ja tez mialam srednia nocke nie moglam zasnac dlugo, chyba 1.30 bylo jak mnie zaczal smagac sen...i teraz juz na nogach po sniadaniu... tez mam w planie umycie okien dzis, Ale i od wewnatrz i z zewnatrz. Zobaczymypatiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykittykate wrote:I ja sie witam, u mnie cisza... twardnienia brzucha sa co jakis czas a tak to d...
Patii witaj w klubie ja tez mialam srednia nocke nie moglam zasnac dlugo, chyba 1.30 bylo jak mnie zaczal smagac sen...i teraz juz na nogach po sniadaniu... tez mam w planie umycie okien dzis, Ale i od wewnatrz i z zewnatrz. Zobaczymy
Ja właśnie też na nogach już prawie, bo jeszcze troszkę pospałam jakieś 45min.
Okna warto umyć - znam kilka dziewczyn, które to ruszyłoja w sumie mam w domu 10 okien w tym 5 tarasowych, więc jak to nie pomoże to ja nie wiem
U mnie skurcze wycichły póki co, ale czuję takie jakby rozpieranie na dole(dosłownie jakbym tam opuchła i mały napierał), ale z drugiej strony czuję jego ruchy też wysoko, więc nie wiem. -
No mam tylko nadzieje że nie nastąpi to dziś ani jutro bo kompletnie nie mam siły. Pije gorzką herbatę może pomoże na ten żołądek. To musi być zatrucie bo M też się fatalnie czuje. Zastanawiamy się teraz co takiego zjedliśmy żeby tak nam zaszkodziło. No i rozważam wizytę w szpitalu bo trochę mnie niepokoi to że na tej końcówce złapałam jakiegoś wirusa. Od już sama nie wiem. A każdy ruch młodego w okolicach żołądka sprawia mi taki ból że ryczeć mi się chce.
-
U mnie mniej okien wiec nie wiem
u Malej w pokoju mylam, zostal salon 1 okno z balkonem, kuchnia 1 okno i sypialnia 1 okno z balkonem i 1 duze.
Niby malo w porownaniu do Ciebie a z drugiej strony i ta ilosc mnie stresuje
no nic zobaczymy najpierw umyje wewnatrz a potem odpoczynek i zobacze czy dam rade od zewnatrz
poki co kawa i muffinek to dobry poczatek mysle
podobno idzie zima, mrozna i ze sniegiem!!!! WOW ! juz nie pamietam kiedy byl snieg na swieta... w sumie chcialabym.. byloby tak wyjatkowo...Klif lubi tę wiadomość
-
dynamiczna wrote:No mam tylko nadzieje że nie nastąpi to dziś ani jutro bo kompletnie nie mam siły. Pije gorzką herbatę może pomoże na ten żołądek. To musi być zatrucie bo M też się fatalnie czuje. Zastanawiamy się teraz co takiego zjedliśmy żeby tak nam zaszkodziło. No i rozważam wizytę w szpitalu bo trochę mnie niepokoi to że na tej końcówce złapałam jakiegoś wirusa. Od już sama nie wiem. A każdy ruch młodego w okolicach żołądka sprawia mi taki ból że ryczeć mi się chce.
Dynamiczna nie lekcewaz !!! mojej kolezance tak sie wlasnie zaczelo, wymioty, bol zaladka, przez to skurcze pojechala na IP wyciszyli mowili ze jakis wirus i odeslali do domu. Kilka dni pozniej urodzila zdrowego chlopca
lepiej jechac i sprawdzic !
-
nick nieaktualnykittykate wrote:U mnie mniej okien wiec nie wiem
u Malej w pokoju mylam, zostal salon 1 okno z balkonem, kuchnia 1 okno i sypialnia 1 okno z balkonem i 1 duze.
Niby malo w porownaniu do Ciebie a z drugiej strony i ta ilosc mnie stresuje
no nic zobaczymy najpierw umyje wewnatrz a potem odpoczynek i zobacze czy dam rade od zewnatrz
poki co kawa i muffinek to dobry poczatek mysle
podobno idzie zima, mrozna i ze sniegiem!!!! WOW ! juz nie pamietam kiedy byl snieg na swieta... w sumie chcialabym.. byloby tak wyjatkowo...
Kochana czasami wystarczy umyć jedno a porządnie i się ruszy
Oj tak kawka ja też za chwilkętylko najpierw szybki prysznic
Ja też uwielbiam śnieg, zwłaszcza w święta - nie ma lepszego klimatuaczkolwiek u Nas na północy nie zapowiada się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia23 wrote:A ja nie chce śniegu:(, bo muszę dojechać na porodówkę.
Trzymajcie kciuki za Kulkę.. Wody odeszły w nocy!
śnieg czy bez śniegu - dojedziesz
Ale ma supernajlepszy objaw, odejdą wody to już wiesz, że poród nastąpi i to niebawem
zazdroszczę...
-
Ja też dzisiaj zaliczyłam straszną noc. Położyliśmy się chwilę po 23, a chyba po 1.30 dopiero zasnęłam. Czułam się jak worek treningowy. Mała mnie tak kopała. O 1 obudziłam męża, żeby zrobił mi mleko. A o 6 pobudka, bo na badania jechałam. Tak więc dzisiaj będzie kiepski dzień, a tyle miałam w planach zrobić.
-
Witam z rana!
Trzymam kciuki za Kulkę no i za Furie która ma wprawdzie jutro cc ale już dziś stawia się w szpitalu.
Mnie w nocy złapała chęć na wc (brzuch mnie nawalal, ale to nie była biegunka). Niedawno się obudziłam i mimo braku śniadania znowu wizyta w wc (ale też nie biegunkowa). A teraz zaczęło mniamie bolec podbrzusze. Może tak organizm wytwarza sobie u mnie skurcze?
Muszę jeszcze tydzień się wstrzymać! Śynus ma byc grudniowy!Furia, HANA, patiii, julianna lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualnyMarimiko wrote:Witam z rana!
Trzymam kciuki za Kulkę no i za Furie która ma wprawdzie jutro cc ale już dziś stawia się w szpitalu.
Mnie w nocy złapała chęć na wc (brzuch mnie nawalal, ale to nie była biegunka). Niedawno się obudziłam i mimo braku śniadania znowu wizyta w wc (ale też nie biegunkowa). A teraz zaczęło mniamie bolec podbrzusze. Może tak organizm wytwarza sobie u mnie skurcze?
Muszę jeszcze tydzień się wstrzymać! Śynus ma byc grudniowy!
jak dla mnie organizm się oczyszcza, w pierwszej ciąży miałam identyko, na drugi dzień przespałam większość dnia a na trzeci synek był już z nami -
nick nieaktualnyJa kciukam za każdą z Nas osobna, za rodzące dzisiaj, za cesarkowe jutro i za to, żeby zaczęło tu się dziać, bo jak już ryszy to pójdzie lawina...do dzieła Kochane
Jestem po prysznicu, po kiepskiej nocy postawił na nogi. Teraz pyszna kawusiaa potem do dzieła - trzeba coś robić.
Mój kochany mąż napisał mi smska - tylko ubierz się ciepło bo strasznie wieje i jak tu nie kochać jak tak faceci się troszczą i pytają codziennie jak się czujeszMój też pomału już w gotowości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:42
Furia lubi tę wiadomość