Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie się "odczopowałam" jednak badanie mojej gin coś dzisiaj ruszyło. Nie wiem czy cały czy fragment- w każdym bądź razie z krwią starszą i nowszą (nowsza pewnie po badaniu). Coś wreszcie zaczyna się dziać, ale skurcze wciąż mam nieregularne. Uciekam spać. Dobrej nocki dziewczyny!
kittykate, Pollyanna, zokeia, Marimiko, Ita, Lola83, patiii lubią tę wiadomość
-
Laski ja tez czuje tak te skurcze idzie taka fala trzyma trzyma i puszcza wypychanie malej to wiem kiedy a to takie specyficzne jest i ostatnio sie nasilily troche bo czuje juz od mozgu ze sie zaczyna i wiem ze skurcz idzie czyli jednak jakas szansa malutka dla mnie jest?
patiii lubi tę wiadomość
-
Ah! Ja po wizycie w naleśnikarni Manekin w Gdańsku i wizycie na nudnej komedii romantycznej w kinie oficjalnie padam na twarz!
Boli mnie łeb (jakby od zatok - chociaż nigdy nie chorowałam na zatoki) i jakby zaczyna drapać w gardle - cudownie - czuje się jakby traktor po mnie przejechał..ale lepiej teraz na wieczór, bo dzień miałam udanyWziełam rutinoscorbin i wypiłam wapno - może to coś da.
Co do skurczy to ja też tak mam 2 w 1. Chociaż no nie wiem..mam czasem takie narastanie i puszczanie, ale często po prostu boli mnie podbrzusze jak na okres ale tak nontoper - ból ciągły. Więc nawet nie jestem ws tanie liczyć skurczy.
Chyba zaraz idę spać..
aniar - czekamy na rozwój sytuacji po odczopowaniu
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Nie mam watpliwosci,ze odchodzi mi czop z domieszka krwi.Wyczytalam,ze faktycznie tak jak mowi moj lekarz porod moze zaczac sie lada moment.Kilka dni to max,tak bylo napisane.Przy czopie bezbarwnym moze to potrwac nawet 2tyg,ale przy takim jak moj ponoc wlasnie od kilku godzin do 2-3dni.A tak chcialam wytrzymac do 1 grudnia
patiii lubi tę wiadomość
-
U mnie skurcze takie jak u julianny czyli napinanie przychodzące falami, ale bez bólu.
Miałam się zapisać na to ktg do szpitala, ale... zapomniałam (trochę wstyd)
Dobranoc dziewczyny czekam na poranne wiadomości o konieczności zaktualizowania listyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 00:17
-
Ja też 2w1. Za to całą noc śniło mi się, że aniar rodzi.
Prorocze sny?
Czy wam też tak ciśnieniowo zatyka uszy? Od paru dni czuję się jakbym utknęła w startujacym samolocie
Z mężunem się śmiejemy, że to ciśnienie mi się wyrównuje na górze i na doleWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 07:23
-
Boziuniu, ale naprodukowałyście! Nie dam rady! Podczytałam ostatnie posty i idę sobie palnąć w łeb. U mnie NIC. NIC a NIC. Po prostu będę chodzić w ciąży 10 m-cy! Zamiast pakować się do szpitala to uzbroję się w cierpliwość!
Dobrego dnia!
Czekam na jakieś wieści z porodówki! Eforts ->
hahahahaha właśnie chyba miałam skurcz:P:P o dzięki Ci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 08:21
Piotruś
Helenka
-
Ita wrote:Ja też 2w1. Za to całą noc śniło mi się, że aniar rodzi.
Prorocze sny?
Czy wam też tak ciśnieniowo zatyka uszy? Od paru dni czuję się jakbym utknęła w startujacym samolocie
Z mężunem się śmiejemy, że to ciśnienie mi się wyrównuje na górze i na dole
oooo też to mam, ale myślałam, że od kataru. Nie masz kataru?Piotruś
Helenka
-
A ja się witam nadal ledwo żywa.
Mam już dość mojego żołądka nie chciałby ktoś go na zamianę?
Dzisiaj wizyta może mój gin coś poradzi na te moje beznadziejne dolegliwości
. Idę do łóżka umierać dalej z bólu. Miłego dnia życzę i oby te co już donosił zaczęły się rozpakować -
nick nieaktualnyWitam się z rańca...
U mnie noc to jeden wielki koszmar - spojenie łonowe bolało, na szczęście przeszło, do tego ból podbrzusza ze skurczami nieregularnymi aż o 3 w nocy nospę brałam tak mnie skręcało.
Z rana śluzu mega dużo...wiem, że powoli się rozkręca - takie mam przeczucie, ale może się rozkręcać jeszcze nawet tydzień
Kochane tak Was podczytałam(zwłaszcza posty wieczorne i późno wieczorne) i widzę, że w końcu rusza -
nick nieaktualnykittykate wrote:Zokeia dziekuje:*
Ale sa poki co baardzo nieregularne jednak wierze ze sie rozkreca moze za tydzien ?dobranoc dziewczyny padam na ryjek po tym pieczeniu calym i w ogole!
Aniar trzymam kciuki! Odpoczywaj!
No Kate w końcu skurcze przepowiadające...zawsze jakiś sygnał, że organizm się przygotowuje...i szansa, że nie będziemy chodzić do terminu -
nick nieaktualnyaniar wrote:A ja właśnie się "odczopowałam" jednak badanie mojej gin coś dzisiaj ruszyło. Nie wiem czy cały czy fragment- w każdym bądź razie z krwią starszą i nowszą (nowsza pewnie po badaniu). Coś wreszcie zaczyna się dziać, ale skurcze wciąż mam nieregularne. Uciekam spać. Dobrej nocki dziewczyny!
Aniar trzymam kciuki - już czas rodzić
-
Ja się witam pierwszy raz od jakiegoś czasu po przespanej nocy. Nie jestem jakoś super wyspana, ale zawsze to lepsze niż patrzeć pół nocy w sufit
Czy Wy też tak macie, że jak dziecko kopie, to czasem ból się pojawia taki, że aż promieniuje do nogi.HANA lubi tę wiadomość