Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez mam wizytę na 8 wypisali mnie tak szybko, bo lezec i brac duphaston mogę takze w domu. Ale nie mam lekarzom nic do zarzucenia. Czulam sie zaopiekowana.
Najbardziej pociesza mnie to, ze tak wiele z was widzialo pozno zarodek. Jezeli przypadek nie jest odosobniony, to ok. W grupie razniej po chwilowym smutku odzyskalam spokoj i juz moge przeslac pozytywną energię. Będzie co ma byc, dziewczynyDoris-83, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
ewelinka bylam prywatnie w 5.3 tc a panstwowo w 6.3 tc i nic nie bylo moja gin prywatnie mowila ze jest pecherzyk ciazowy i cialko zolte a panstwowo ppwiedziala tylko ze pecherzyk ale licze na to ze miala sprzet do ......
zokeia to twoja pierwsza ciaza? tempka nie spada eiec wszystko idzie ku dobremu wiec dziewczyny od teraz
ZAZADZAM, ZE KTORA BEDZIE PANIKOWAC BEZPODSTAWNIE DOSTAJE W NAGRODE KOPALA W DUPALA
wiec bojta sie kobity wojtaMarimiko, zokeia, lolaliciouse, Magdalenna, Qrczak, Doris-83, Wiola25, kaarolaa, Nati89 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Hello, ja dziś byłam u dentysty, az 3 ząbki robiłam i jeszcze jeden mnie w poniedziałek czeka przeżyłam jakoś bez znieczulenia.
Też kupiłam oliwkę Babydream z Rossmanna
Co do śluzu to leciiii że hej. Chyba muszę we wkładki zainwestować, bo leci woda jak z kranu. No i cycki bardzo bolą, ledwo mogę spać na brzuchu Mam dopiero dziś drugi raz delikatne mdłości, ale MEGA apetyt na mięso -
Kobitki drogie chyba nie chcecie dać swoim maluszkom negatywnych wibracji wewnątrzbrzuszkowych!!! Pozytywne myślenie na pewno sprawi że i maluszek będzie szczęśliwszy Do dzieła więc!
P.S. I dobranoc (bo padam na ryjek)
P.S.2. Tez zakupiłam ten balsam babydream z Rossmanna. Strasznie cieżko się wchłania - musiałam się sporo namachać by się wsiąkł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 21:53
aniar lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
karola88 wrote:ewelinka bylam prywatnie w 5.3 tc a panstwowo w 6.3 tc i nic nie bylo moja gin prywatnie mowila ze jest pecherzyk ciazowy i cialko zolte a panstwowo ppwiedziala tylko ze pecherzyk ale licze na to ze miala sprzet do ......
zokeia to twoja pierwsza ciaza? tempka nie spada eiec wszystko idzie ku dobremu wiec dziewczyny od teraz
ZAZADZAM, ZE KTORA BEDZIE PANIKOWAC BEZPODSTAWNIE DOSTAJE W NAGRODE KOPALA W DUPALA
wiec bojta sie kobity wojta
Groźba kopala w dupala ustawiła mnie do pionu
-
Cześć dziewczyny!
Dzidziolek się pokazał - ma 0,97 cm długości i bije mu serduszko Wg USG to 7t0d (+-4 dni) więc praktycznie się zgadza. Wszystko ok, dostałam witaminy prenatalne, założono mi kartę ciąży i widzimy się z lekarzem za 4 tygodnie. W okolicach 12 tygodnia mam zrobić usg prenatalne oraz badania laboratoryjne i się zgłosić.
Obraz z USG najbardziej przeżywał mój Mąż - tak patrzył w ten monitor, że nawet przez moment na mnie nie spojrzał Nie posłał mi nawet ułamka spojrzenia Ale nie powiem - mi też zakręciła się łezka w okukasiakuzniki, lolaliciouse, Wiola25, Marimiko, Qrczak, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Kor_a wrote:Cześć dziewczyny!
Dzidziolek się pokazał - ma 0,97 cm długości i bije mu serduszko Wg USG to 7t0d (+-4 dni) więc praktycznie się zgadza. Wszystko ok, dostałam witaminy prenatalne, założono mi kartę ciąży i widzimy się z lekarzem za 4 tygodnie. W okolicach 12 tygodnia mam zrobić usg prenatalne oraz badania laboratoryjne i się zgłosić.
Obraz z USG najbardziej przeżywał mój Mąż - tak patrzył w ten monitor, że nawet przez moment na mnie nie spojrzał Nie posłał mi nawet ułamka spojrzenia Ale nie powiem - mi też zakręciła się łezka w oku -
dzisiaj wstałam ze strasznymi mdłościami i strasznym głodem i migreną kiepski dzień się zapowiada. Głowa już od wczoraj boli, a nie chce leków łykać. Znacie jakieś sposoby na ból głowy?
-
Współczuję migreny znam ten ból.
Milcia mi też piłka się na dole robi .
A tak w ogóle to cześć dziewczyny czytam Was już od jakiś 2 miesięcy jednak nie miałam czasu się za często wciążFuria, aniar lubią tę wiadomość