Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi pomagają małosolne ogórki zrobiłam ogromny słoik ale zagryzam truskawkowymi wafelkami i nie mogę wyczuć co mi bardziej smakuje hehehe
Furia lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja tez mialam puste jajo. Za 1 razem nie bylo w srodku nic, za 2 cos sie zaczynalo formowac ale nie uformowalo.
Wlasnie staram sie nie zwrocic sniadania, masakra. W nocy latalam do wc 7 razy
Wizyte mam dzis na 11.20 ale pewnie posiedze troche w tej poczekalni. -
Furia to tak się zdarza ja w pierwszej ciąży miałam masakrę a teraz to miodzio mam
Furia lubi tę wiadomość
-
Musisz mieć dostęp świeżego powietrza w nocy lepiej się wtedy dotleniasz i głowa rzadziej boli, a jak już boli to mi pomagają zimne kompresy kiedyś na ketonalu siedziałam jak w porę wzięłam to super żyłam a jak nie zdążyłam to 3 dni z głowy ja mam z niedowładami i odrętwieniami masakra zaburzenia wzroku i mowy też wtedy mam ale u mnie dochodzi jeszcze naczyniak w płacie czołowym więc całkiem wesoło ale odpukać w nie malowane od początku ciąży nie miałam migreny
-
na mdłości super jest imbir ja mam zmielony i szczyptę z wodą jak wciągnę to jest super tylko nie można dużo bo może nasilić mdłości
-
Joanna straszne Dobrze, ze narazie masz spokoj.
Milcia ja tez lasnie leze pozwalajac sie wchlonac dupkowi, ale zaraz 2 partia tabletek mnie czeka tym razem witaminki No i pora chyba zaczac doprowadzac sie do stanu uzywalnosci hehe bo wygladam strasznie -
ja też się motywuję bo jakoś się zapuściłam nie chce mi się malować ani depilować muszę się za siebie wziąść bo do lustra dzień dobry zacznę mówić hehehe
Furia lubi tę wiadomość
-
Dobra laseczki ja mykam bo lecę do miasta i do mamy potem obiad i sprzątanko, pranko itd.
-
aniar wrote:dzisiaj wstałam ze strasznymi mdłościami i strasznym głodem i migreną kiepski dzień się zapowiada. Głowa już od wczoraj boli, a nie chce leków łykać. Znacie jakieś sposoby na ból głowy?
na mdłości polecam korzeń imbiru do herbaty! działa u mnie cuda!
Sama jestem migrenowcem, spróbuj może wypic dużo wody mineralnei i wziąść magnez+potas. Jak w miarę szybko "uchwycisz" ból- powinno minąć!aniar lubi tę wiadomość
-
Asia ja mam to samo odkąd siedzę w domu. Nie maluje się, bo po co i tak nigdzie nie wychodzę. Czasem nawet przebrać mi się nie chce po nocy w ciuchy. Wczoraj mi się nie chciało włosów umyć, bo nikt i tak nie widzi.. masakra normalnie. Muszę się ogarnąć.
-
Heloł!
Ja wczoraj nic nie pisałam bo spałam...połozyłam się na chwilę o 17 i o 20 obudził mnie pies bo mu się chciało :-)Wyszłam z nim na spacer i z powrotem do wyra :-)I teraz siedzę i dalej ziewam
Apetyt mam mega. Najbardziej na kiełbasę i słodkie...
-
Witam ale dużo napisałyście od wczoraj macie racje prędzej bedę wczesną styczniówką niż późna grudniówka, ale chyba nie ma jeszcze styczniowego watku i musiałabym być sama :p tak więc dołączyłam, przynajmniej chwilowo, do Was. Potrzebuje wsparcia Dziś byłam na drugiej becie.. wyniki bede miała po 16.. bardzo sie boje
-
ja tez sie witam dzisiaj z mdlosciami. wszystko mam w gardle. umowilam sie dzis popoludniu z mama na dzialke na grila i tak zjem ta karkowke nawet jak bede wymiotowac i jesc ti i tak zjem.
wyskoczyla mi jakas wysypka na brzuchu i na nogach, strasznie swedziMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Wiola! Zrób jak ja idź spać to Ci czas szybciej zleci :-)Albo zajmij się czymś absorbującym np.puzzle
Tak czytałam posty to dużo z nas ma wizytę na 08.05 (ja też)
Będzie szał po majówce