Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Apel do mamusiek, które już urodziły - zmieńcie proszę w wolnej chwili suwaczki wprowadzają w błąd, że wy w ciąży jeszcze, a tu już dawno nie
olcia23 lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
My kupilismy dlatego jodle i mamy stojak do ktorego wlewamy wode i dodatkowo w salonie kaloryfery sa zakrecone bo nie ma potrzeby jest cieplo, co roku mniej wiecej kolo 10-12grudnia ubieramy i do 5 stycznia wytrzymywala zazwyczaj bez problemu mamy juz to obcykane jest cudowna! Wlasnie skonczylam ubierac! Jutro robie szarlotke!
Daisy lubi tę wiadomość
-
caśka wrote:Kup sobie naklafki z medelu. Tez plakalam z bolu, krew sie lapa z sutków. Teraz nic prawie nie czuje jak maly sie przysysa jak mam te nakladki.
Zgadzam się ja karmie przez kapturki nie z wyboru ale nie mam problemow zsutkami a nie zawsze dobrze młody chwyci czy go przystawie.
Aga nie umiem na leżąco musze pocwiczyc ale tylko pierwsza noc była taka, w drogiej było ok karmienie co kilka godz i spanie pomiędzy )
Co do smoka próbujemy zrezygnować zobaczymy jakie ssaczek będzie miał potrzeby. W dzień już nie dostał. -
Dołączam do grona nieśpiących
W kwestii smoczka to pamiętam, że mój brat go w ogóle nie używał i w podstawówce musiał nosić aparat w nocy bo miał zgryz za mało wysunięty -ortodonta powiedział, że to wina nie korzystania ze smoka. Ale to była diagnoza postawiona ponad 20 lat temu wiec nie wiem czy jest jeszcze aktualna
Kurczę też mi się marzy żywa choinka ale ostatnio częściej jestem bez energii niż naładowana nią, więc na razie podziwiam u innych A muszę się pochwalić - wczoraj zrobiłam mufinki z bakaliami - jestem z siebie dumna! -
Wlasnie pisalam do was, że tez całą noc pełniłam dyżur jako zgniłe jajo.
Zaraz mąż miał mnie zwlec z łóżka i dowieźć na to pitolone ktg.
Hmm... jakoś wilgotno mi. Wstanę i tak trochę w żartach zapytam go czy jest gotowy na poród
A tu w łazience CHLUST! I co wstanę to cieknie. Wody są różowe wiec wszystko ok. To teraz póki mam dostęp do neta relacja na żywo
Skurczy brak. Ciekawe ile godzin cierpliwie wysiedze w domu.kittykate, eforts, zokeia, Pollyanna, Marimiko, Bukumola, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIta wrote:Wlasnie pisalam do was, że tez całą noc pełniłam dyżur jako zgniłe jajo.
Hmm... jakoś wilgotno mi. Wstanę i tak trochę w żartach zapytam go czy jest gotowy na poród
A tu w łazience CHLUST! I co wstanę to cieknie. Wody są różowe wiec wszystko ok. To teraz póki mam dostęp do neta relacja na żywo
Skurczy brak. Ciekawe ile godzin cierpliwie wysiedze w domu.
jedź do szpitala!!!!!! mi też wody odszeły o 4 rano i do 10 zero skurczy a jak skurcze się zaczęły mały zaczął tetno gubić, nie powinno się siedzieć w domu jak wody odchodzą powiedziały mi to położne i mój lekarz!!!Ita lubi tę wiadomość
-
Ita wrote:Wlasnie pisalam do was, że tez całą noc pełniłam dyżur jako zgniłe jajo.
Skurczy brak. Ciekawe ile godzin cierpliwie wysiedze w domu.
Ita! Super! Ja tez tak mialam, zero skurczy, ale nie bylam taka twarda i pojechalam po 1 h na IP, bo nie czulam ruchow.
Powodzenia kochana! Oby sie samo rozkrecilo, ale jak nie to nie martw sie oni Ci pomoga;) Tak, czy siak do wieczora najpewniej bedziesz tulic MaluchaIta lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
Ja jednak zastosuję się do rady z mojego szpitala. Poczekam spokojnie na skurcze.
Po pierwsze MUSZĘ zjeść, poza tym muszę się umyć i dopakować torbę.
I chyba jednak na forum nie będę zaglądała żeby się nie stresowaćeforts, kanapa, aniar, Daisy lubią tę wiadomość