Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Muzyke mam na tel takze spoksik:D
Ksiazki jakies na ipadzie ale warto zabrac zwykla papierowa to fakt!
Do mnie dzis przyszedl spozniony Mikołaj!
Dostalam zestaw Lancome Vissionnarie ! Krem na dzien, serum miniatura, krem pod oczy oraz serum aktywujace mlodosc
gelnifique! Sesese!!! W koncu 30 na karku! Trzeba dzialac na cere !zokeia, Daisy lubią tę wiadomość
-
Kitty, widze ze intensywnie się konserwujesz :)Serum aktywujące młodość? My przecież piękne i młode wszystkie jesteśmy, niepotrzebne Ci to serum!
Ita- powodzenia! Pewnie do rana już będziesz tulić malucha.. Podziwiam Cie za spokoj jaki w tym wszystkim zachowujesz, ja na pewno bym panikowała i się denerwowala dlaczego nie ma skurczów Tak już mam, ze zawsze jakiś powód do niepokoju sobie znajde..
Mnie też się marzy SPA- taki weekend w SPA pare razy wspominałam mojemu męzowi o tym marzeniu ale poki co nie doczekałam się takiej niespodzianki, pewnie dlatego ze takie atrakcje niestety do tanich nie naleza Ale kto wie, mam nadzieje ze jeszcze wszystko przede mna.. A ponad wszystko to marzy mi się wyjazd na deskę... taki tydzień białego szaleństwa na stoku Heh, raczej nie do zrealizowania w tym sezoniekittykate lubi tę wiadomość
-
Bukomola czytasz w moich myślach! My wciąż mamy nadzieję, że chociaż na koniec sezonu (koniec marca) uda nam się wyskoczyć na tydzień na deskę. Wiesz, my nawet tnie jeździmy na urlopy letnie, jakoś nam czas ucieka. Ale deska musi być! Oby tylko młody był zdrowy i nie miał kolek, to zabieramy cały majdan w góry. Pisząc majdan mam na myśli rodziców i będziemy jeździć na zmianę.
Bukumola lubi tę wiadomość
-
Zokeia, ambitny plan Zycze żeby udało się zrealizować I zazdroszczę... Ja niestety porzuciłam wszelkie deskowe plany na ten rok, decha głęboko schowana i zarasta kurzem Ale już sobie obiecaliśmy ze w przyszłym roku nie ma siły, młody jedzie do dziadków a my na tydzień w Dolomity
-
Bukumola ja tez tak mysle ale to tak bardziej zapobiegawczo! Wiesz zmarszczki powstaja kilka lat ale potem juz sa nie do cofniecia trzeba zapobiegac!
Co do SPA czytacie w moich myslach!!! Ostatnio chcialam jechac na romantyczny weekend do Bukoviny na termy ale sam pobyt w hotelu z jakims tam podstawowym zabiegiem byl chyba w okolicach 1400 zl za 2 osoby za 2 dni... Masakra !
Takze sorry ale w perspektywie dziecka i kasy na wyprawke marzenia poszly w kat tym bardziej ze bylismy tydzien na wakacjach za granica. Nie narzekam...
Chociaz takie termy sa kuszace zima...
Co do deski my niestety w tym roku kiblujemy raczej no chyba ze mama lub tesciowa przyjedzie na dzien dwa my mamy blisko wiec nawet na jeden caly dzien mozna jechac -
Zokeia, jestem z Krakowa wiec cos w okolicy się znajdzie ale my w Krakowie jesteśmy sami, nie mamy zadnej rodziny, nikogo kto moglby w tym czasie zajac się maluchem wiec ciężko raczej.. Ale może, kto wie, nie zarzekam się ze się nie skusze jak się taka możliwość pojawi
Kate, ja odkad tylko zobaczyłam to choruje na SPA w Krynicy Górskiej- Czarny Potok się nazywa ale ceny podobne jak piszesz, chyba z tego co widziałam 1400 za 3 dni pobytu (jeszcze bym przebolała jakoś) ale w tym praktycznie nic nie ma procz zakwaterowania, wyżywienia i możliwości korzystania z sauny i basenow, wszystkie typowo SPA zabiegi dodatkowo płatne.. byle masaż 150 zł.. A i widziałam też kąpiel w piwie z możliwością degustacji Przyjemne z pożytecznym i chyba jedyne 80 zł/os za tą przyjemność i jak cudownie możnaby to połączyć z jazdą na desce bo obok zaraz fajny stok, Jaworzyna Krynicka. Ech, dobra wracam do rzeczywistości bo się rozmarzyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 23:09
kittykate lubi tę wiadomość
-
Hejka
Widzę, że nawet na porodówce u Ity wieje nudą
Ja po wizycie- Kluska niestety jeszcze się nie wybiera na tą stronę brzucha: szyjka ponad 3cm twarda i zamknięta ale jest cień nadziei bo podobno Mała napiera główką na szyjkę i gin mnie pocieszył, że w takiej sytuacji w każdej chwili może szyjka puścić Kluseczka tłuściutka- obecnie ok 3600g i podobno dłuuuga jest bo na kość udową zabrakło skali na aparacie usg
Ech... jak nic się nie wydarzy to dopiero 18.12 na ktg a 21.12 do szpitala. Więc falujemy...julianna, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o spa to warto polować na okazje w necie np na stronce travellist.pl- całkiem atrakcyjne wyjazdy można trafić mi się udało w tym roku w lipcu za ok 300zł na dwie doby dla dwóch osób z wyżywieniem, basenami itd wyskoczyć do hotelu Magellan nad jeziorko
williams1 lubi tę wiadomość
-
Bukumola znam to SPA i ten stok bylam w Krynicy... Ehh stok tam tez cudny!
Ale nam sie tez raczej na dluzej nie uda wyrwac a na SPA faktycznie warto polowac na jakas okazje tylko to juz raczej nie w tym roku a wyjazd z dzieckiem malutkim to juz nie to samo...chyba ze ktoras babcia przygarnie na chwile
Wyjdzie w praniu na razie to sobie mozemy planowac...falowanie na lisciu
Aha Buka jakas kawa by sie przydala przed ta porodowka mamita!! Czas goni!Bukumola lubi tę wiadomość
-
Nie no z dzieckiem małym to nie, raczej tylko we dwoje w ramach zacieśniania relacji małżeńskich ale to na pewno nie w tym roku tak jak mówisz, poki co zostaje nam falowanie
Kawa koniecznie tylko w tym tyg mam troche napięty grafik, jutro jeszcze egzamin ważny zdaję, trzymajcie kciuki zebym z wrażenia nie urodziła proponuje pn albo wtorek, tak w sam raz przed wizyta na porodówce -
Trzymam mocno:) ok to jak sie u mnie nic nie zmieni w sensie jak nie urodze to idziemy na kawe:P
Ide spac dokonczylam dekorowanie piernikow i mi nogi do d... wchodza!
Masakra:( szybkich porodow! Kurde zadna nie urodzi??? Jakis dziwny ten miesiac...