Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
znaczy sie to jest tak : wiek ciazy na bank jest inny, bo wiem kiedy owulacja byla, wiec bylo by 7t5d ale lekarka liczy z om i wyznaczyla termin na 6grudzien i pod to ustawilam suwaczek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 14:05
-
Qrczak wrote:Dziewczyny a miała któraś z Was lekką biegunkę? Bo mnie coś chyba dopadło Zaczynam się martwić, nie wiem, czy to przez jakieś jedzenie, czy objaw ciążowy. Nie mniej jednak ciężko mi jakoś, ciągle mi się odbija i żołądek boli Nie jest to bardzo nasilone, gdyby było to bałabym się odwodnienia i leciała od razu do lekarza. Wciągnęłam już dwa banany, bo czytałam, że to pomaga.
Tak ja dziś miałam biegunke jak nie wiem.. -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:mi o zadnych witaminach nic nie mowił...wiec widocznie nie musze brac...z reszta miałam robiona ogolna morfologie na przyjeciu i wyszło ok...
Mi na hematologicznych wyszedl niedobor znaczny wit D, a i inne wartosci mialam na granicy anemii, no i z synem mialam anemie wiec lepiej zebym brala Ta wit D mogla byc odpowiedzialna ze wczesniejsze nierozwijajace sie ciaze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewelinka_shn wrote:Furia to wszystko tłumaczy bo myślałam ze nam giganta w brzuchu skoro juz w 6 tydz 6 dz mial 1 cm gdzies czytalam ze ok 1 mm dziennie powinien na tym etapie rosnąć
I tak spory ja z owu w 7t0d mialam 0,93cm ALe smiesznie bo pod moim suwaczkiem pisze, ze dzidzia w tygodniu jaki mi liczy lekarka ma 15mm czyli tyle ile dzis miala haha
U mnie glukozy sie nei robi na szczescie ! Fu jakie to ochydne, ja mialam ze wzgledu na puchniecie, teraz mam nadzieje, ze mnie to ominieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 14:21
-
aha czyli jak jutro bedzie u mnie 5t0d to jeszcze 5tc, a jak 5t1d to juz 6tc? przynajmniej o to bede mądrzejsza
generalnie pytam tez po to zeby wiedziec jak czytam o ciazy. mam rozne ksiazki i tam operuja pełnymi tygodniami, a chciałabym wiedziec co tam u mnie w brzuchu sie aktualnie dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 14:25
-
nick nieaktualny