Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiola25 wrote:duzo mnie tych głupich pytań jeszcze czeka
kaarolaa, Furia, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dużo młodszą Fasolinkę, a mam mdłości, odrzuciło mnie od słodyczy no i to kłucie/ skręcanie w podbrzuszu :p dzis dopadła mnie biegunka, czuje sie słabo i zmęczona. A no i piersi zrobiły sie troche pełniejsze, jakby bardziej nabrzmiałe, ale nie bolą. Jedynie sutki jak chwyce za nie same to bolą :p
-
hej!
Furia- mamy dzidziolki o podobnych rozmiarach
Piszecie o przytyciu- ja nadal pod kreską, wacha się waga względem dnia plus minus 1 kg.Ale podsumowując ciagle mam 1,5 na minusie. jak już kiedyś pisałam , startuję z "nadbagażem" więc się nie martwię
jeszcze nie wymiotowałam.Mdłości- oo tak często.
Aprpo imbiru- tak, obrać korzeń, i zetrzeć na drobniutkiej tarce ale dosłownie odrobinkę, bo to ossstreFuria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiola25 wrote:Ja mam dużo młodszą Fasolinkę, a mam mdłości, odrzuciło mnie od słodyczy no i to kłucie/ skręcanie w podbrzuszu :p dzis dopadła mnie biegunka, czuje sie słabo i zmęczona. A no i piersi zrobiły sie troche pełniejsze, jakby bardziej nabrzmiałe, ale nie bolą. Jedynie sutki jak chwyce za nie same to bolą :p
waga jeszcze nie wiem, czuje ze jest taka jaka była...ale z moim apetytem to pewnie szybko przybiore -
nick nieaktualny
-
Furia wrote:Lolaliciouse faktycznie na kiedy masz termin ?
Ojjj mnie odpycha od czekolady strasznie, i od kurczaka, a bylam czekoladoholikiem
mnie wgl. od mięcha odpycha błee. czekoladę zjem, ale bez wielkiej przyjemności- za to na ciasta patrzec nie mogę- na samą myśl o kremie mam mdłości -
A ja najadłam się dziś strachu. Przed południem pojawiły się brązowe plamienia, malutkie. Ale tak zaczęły się moje problemy w poprzedniej, straconej ciąży, więc poleciałam od razu na IP.
Na szczęście na razie wszystko OK. Nic się nie odkleja, w pochwie brak wiecej wydzieliny, szyjka zamknieta. Serducho bije i fasolka rośnie i mierzy 24 mm.
Kazali się oszczędzać (i tak jestem na zwolnieniu). I mam brać większą dawkę luteiny. Teraz biorę 2x po 100 mg dopochwowo, mam brać 3x.
Jaką wy bierzecie dawkę