Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zaczęło się 3,5 tygodnia temu na izbie przyjęć. Jestem pod stałą opieką. Trzy tygodnie już leżę plackiem. Biorę doustnie luteinę 3×2 tabletki. Powiedzieli mi w szpitalu, że oprócz tych zaleceń, na tym etapie ciąży nie mogą nic więcej zrobić.
Kulka41 lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:U mnie zaczęło się 3,5 tygodnia temu na izbie przyjęć. Jestem pod stałą opieką. Trzy tygodnie już leżę plackiem. Biorę doustnie luteinę 3×2 tabletki. Powiedzieli mi w szpitalu, że oprócz tych zaleceń, na tym etapie ciąży nie mogą nic więcej zrobić.
-
kaarolaa wrote:bedzie dobrze napewno, wazne zeby to plamienie sie zatrzymało, moze lepiej poszukaj lekarza i idz dzisiaj...kasienka236
-
nick nieaktualnyKulka41 wrote:Czym nie powinnaś jeździć? Samochodem? Chodzi o kierowanie? Mnie o to nie pytali. A też jeżdżę, co prawda malutko, bo na zwolnieniu jestem.
Kaarolaa , a musisz leżeć? Mi nie kazali, mam się oszczędzać -
nick nieaktualnyewelinka_shn wrote:Kaarolaa przepraszam ze pytam jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Znasz przyczyny swoich poronien?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ze względu na poprzednie poronienie i nieustaloną przyczynę dostałam od początku ciąży acard (na ukrwienie macicy) i luteinę na progesteron. Luteinę brałam dwa cykle przed ciążą bo miałam niski progesteron
kada24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny przerazacie mnie trochę. Wasze dzidzie są duże. Moja w ten poniedziałek czyli 8t6d miała tylko 16mm Czy to nie za mało? Od 14 kwietnia 10 mm tylko urosła