Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kulka41 wrote:A ja najadłam się dziś strachu. Przed południem pojawiły się brązowe plamienia, malutkie. Ale tak zaczęły się moje problemy w poprzedniej, straconej ciąży, więc poleciałam od razu na IP.
Na szczęście na razie wszystko OK. Nic się nie odkleja, w pochwie brak wiecej wydzieliny, szyjka zamknieta. Serducho bije i fasolka rośnie i mierzy 24 mm.
Kazali się oszczędzać (i tak jestem na zwolnieniu). I mam brać większą dawkę luteiny. Teraz biorę 2x po 100 mg dopochwowo, mam brać 3x.
Jaką wy bierzecie dawkę
u mnie też plamienia jestem w 6tc odrazu dostałam duphaston i nakaz leżenia...kasienka236 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja widziałam serduszko w 6 tyg i 1 dzien
wiec może wybiorę się na początku przyszłego tygodnia bo tak to leże w niepewności testy pozytywne beta rosnąca i chciałoby się wiedzieć coś wiecej ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 16:01
kasienka236 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasienka236 wrote:karoola a plamienia z krwią ? u mnie takie ciemnobrązowe ile jesteś po spodziewanym okresie u mnie 12 dzień chyba nic się już nie wydarzy @ NIE PRZYJDZIE wkoncu testy pozytywne
-
kaarolaa wrote:nie, takie brazowe, ale bez zywej krwi...a ze wczesniej 2 razy poroniłam to dostałam od razu skierowanie do szpitala...ja jestem ze 2 tyg po terminie...
widze że idziemy podobnie u mnie tez prawie 2 tyg i plamienia zupełnie takie jak twoje mam nadzieję że bedzie dobrzekaarolaa lubi tę wiadomość
kasienka236 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja szukałam lekarza bo sie wystraszyłam...przyjał mnie bez wczesniejszego zapisania...tylko opieprz od połoznej dostałam, ze nie powinnam w ogole jezdzic...
Kaarolaa , a musisz leżeć? Mi nie kazali, mam się oszczędzać